cecenistan
Yasaklanmış
skype üzerinden yazıyorum cevap yazmıyorsun. bileti aldığımda konuda iptal yada iade işlemleriyle ilgili bir açıklama yazmıyordu, şimdi düzenlemişsin.
hava şartlarından dolayı seferler iptal edildi. para 3 gün içerisinde biletin alındığı kredi kartına geri yatırılacakmış. bu sebeple para iadesi talep ediyorum.
valla hoca kusura bakmada en basından başladım okumaya skypdekı yazmalarının güzel güzel gıdıyordun mesajın sonlarındakı satırların benım canımı sıktı açıkçası ınsanın yana yardım edecegı varsada hevesını kaçırıyorsun laflarınla benı başkalarıyla karıştırayım deme sakın ben yaradandan başkasından korkmadım korkmamda bana hattab derler anlayana benı abın savcıyamı verıcektın ver karakolamı sıkayet edıcektın et benım senın gıbı ınsanlarla uzlasmaya nıyetım yok ben ne kadar sıze yardımcı olmaya calıstıgımda bı o kadar tepeme cıkıyorsunuz bu ne sacmalıktır ya boyle, sabahın körunde 1-2 saat once yazmıssın cevap beklıyorsun dengesızmısın arkadasım sen ınsan uyuyordur dımı o saatte yada calısıyordur bı normal adam bunları aklından gecırır bekler yada forumda son aktıvıtesıne bakılır senın mesaj yazdıgın vakıtten sonra bıle gırıp cevap vermıyorsa ozaman konuma yazarsın baltayacı sozlerını yada sıkayet konunu acarsın dogrusunu soylemek gerekırse senınle yaptıgım ısten ıgrendım heves bırakmadın bıdaha benımle ıs yapma mumkunse