%50 İNDİRİMLİ Metro ve Ulusoy Otobüs Biletlerinde Cazip Fiyatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu ile ilgili olmayan mesajlar yazmayın kişisel sorunlarınızı pm leşerek çözüme kavuşturun, eğer ortada çözümlenemeyecek bir konuda varsa şikayet bölümüne konu açın. [MENTION=12840]burakorkmaz3[/MENTION]

Merak ettim yoksa aklımda konu baltalamak gibi niyetim yok . Ayrıca adam referans olarak o siteleri koymuş ? Bende sordum .

donanımhaberde de biri bu işi yapıyor ve çok olumsuz yorumlar almış arkadaşlarında siz de eklisiniz açıkçası pek güvenemiyorum.

donanımhaberde de biri bu işi yapıyor ve çok olumsuz yorumlar almış arkadaşlarında siz de eklisiniz açıkçası pek güvenemiyorum.

aynı sekılde sızde fıkırlerınızı kendınıze saklayın varsada bır durum pm atarak yada sıkayet konusu belırtırsınız, arkadası su bu dıye ön yargı ıle yaklasamazsınız dost. Sana guven vermek durumunda degılım yoksa zaten almazsın olur bıter dert edılecek bısey degıl :)

Merak ettim yoksa aklımda konu baltalamak gibi niyetim yok . Ayrıca adam referans olarak o siteleri koymuş ? Bende sordum .

pm atarak sorabılırsın, merakın gıderıldı postunu edıtleyebılırsın dost

aynı sekılde sızde fıkırlerınızı kendınıze saklayın varsada bır durum pm atarak yada sıkayet konusu belırtırsınız, arkadası su bu dıye ön yargı ıle yaklasamazsınız dost. Sana guven vermek durumunda degılım yoksa zaten almazsın olur bıter dert edılecek bısey degıl :)

Ben arkadaşın olduğu için yargılamıyorum ancak donanımda yazmışlar bilet kişinin adına alınmıyor diye bu iş legal mi onu belirtir misiniz lütfen ?

Ben arkadaşın olduğu için yargılamıyorum ancak donanımda yazmışlar bilet kişinin adına alınmıyor diye bu iş legal mi onu belirtir misiniz lütfen ?

ne alakası var, ben tum uyelerın verdıgı kısısel bılgılerı ıle alıyorum. Bırıde kalkıp desınkı benım bılgılerım dısında bılet tahsıl ettı dıye dıyemez legal olsa burada satısa devam edemezdım. Legal olucak bı durumda yok ayrıca fırmadan 3D SECURE ıslemı ıle satın alınıyor mumkun degıl aklınıza gelebılecek her nusıbet deaktıf oluyor bu durumda

ne alakası var, ben tum uyelerın verdıgı kısısel bılgılerı ıle alıyorum. Bırıde kalkıp desınkı benım bılgılerım dısında bılet tahsıl ettı dıye dıyemez legal olsa burada satısa devam edemezdım. Legal olucak bı durumda yok ayrıca fırmadan 3D SECURE ıslemı ıle satın alınıyor mumkun degıl aklınıza gelebılecek her nusıbet deaktıf oluyor bu durumda

Peki benim 3D SECURE ile aldığım bilet iptal edilebiliyorken sizinki neden iptal olmuyor ?

Peki benim 3D SECURE ile aldığım bilet iptal edilebiliyorken sizinki neden iptal olmuyor ?

ben ıptal olmuyor demedım sana, ıptal edıldıgınde tutar hemen hesaba yansımıyor. Ayrıca tum sagladıgım forumlardan hergun rahat bı 10 kısı ıptal ettırmıs olsa olusabılecek kusuru dusundun mu hıc ? yok, o yuzden bos bos konumu ıyıce tartısma halıne getırmekten vazgec oncelıkle yaptıgın suanda hıc hos degıl varsa merakın pmden ulasırsın. Oyle her kafasının estıgı ıptal ettırıp benden ıadesını ıstese ben nerden bılıcem kım ettırmıs hangısının parası hesabıma yansımıs yada fırma ay sonu ekstelerı alıyorsa o kadar sure beklıyecek kım var hepsıyle tek tek ılgılenemem ben sartımı koydum alan alır almayan almaz ne senı gerer nede benı bu durum yeterınce acık mı ?

ben ıptal olmuyor demedım sana, ıptal edıldıgınde tutar hemen hesaba yansımıyor. Ayrıca tum sagladıgım forumlardan hergun rahat bı 10 kısı ıptal ettırmıs olsa olusabılecek kusuru dusundun mu hıc ? yok, o yuzden bos bos konumu ıyıce tartısma halıne getırmekten vazgec oncelıkle yaptıgın suanda hıc hos degıl varsa merakın pmden ulasırsın. Oyle her kafasının estıgı ıptal ettırıp benden ıadesını ıstese ben nerden bılıcem kım ettırmıs hangısının parası hesabıma yansımıs yada fırma ay sonu ekstelerı alıyorsa o kadar sure beklıyecek kım var hepsıyle tek tek ılgılenemem ben sartımı koydum alan alır almayan almaz ne senı gerer nede benı bu durum yeterınce acık mı ?

He işte bunu doğru dürüst yazsaydın belki işini iyi yapıyor diyebilirdim neyse belliki işinizi iyi yapıyorsunuz aldatma konusunda

başka ne gibi indirimleriniz var hocam bir ara TTNet vardı galiba yanlışmı hatırlıyorum devam ediyor mu o

Liste Fiyatı
60
METRO Fiyatı
55

hangisi geçerli anlamadım :D
55 indirimli tutarmı oluyor?

haydaaa satış güncel değil mi tam da bilgileri gönderdim acil bilet lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri