50 Kanal Aç Aylık 700$ Efsanesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atıyoruz siliniyor galiba yasak,kazançlar yasak ise konunun kapatılmasını istiyorum[/B]

kazanç göstermek yasak değil .
Ya ilk mesajına eklersin yada bu konu altından caps eklersin .
Kırmızı yazmak yasak ama .
:D

( renkli ve bold yazmayın yazılarınızda )

Özet: Kanal hakkında hiçbir soruyu yanıtlamayacağım.

Afedersiniz ama o kadar atıp tuttuktan sonra sorulan bir soruya bile cevap veremiyorsunuz. Ben sadece siz de kopyalamıyor musunuz? diyorum. Yani tutup bir video üretmiyor ve kendiniz yapmıyorsanız sizde spam yapıyorsunuz. Kanalınız hakkında bir şey sormuyorum zaten, hangi kategori, içerik vb ne yaptığınız umurumda değil. Ama burada bu kadar yazdıktan sonra sizin yazınızı okuyan insanlara birşeyler vermelisiniz. Maddeler halinde yazdığınız herşeyi zaten bir youteber biliyor.

Herkesin kendine özgü çalışma yöntemi var. İsteyen istediği gibi çalışsın. İyi günler iyi forumlar.

Gelen özel mesajdaki resmi atıyorum .

t1308.hizliresim.com/1d/s/rv240.jpg

Adam telefon resmi çekip atmış .
Biz Adsense kazancının resmini istedik .
:D

Bende bir tane Ferrari resmi atıcam .

pm attım

---------- Mesaj saat 17:05:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:04:58 civarında gönderildi. ----------

atıyoruz siliniyor galiba yasak,kazançlar yasak ise konunun kapatılmasını istiyorum

---------- Mesaj saat 17:07:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:05:44 civarında gönderildi. ----------

Moderatörler lütfen konuyu kapatalım ben iyilik yapayım dedim siz kendiniz bilirsiniz ama bu iş SPAM la yürümez!.

Spamla bu isin yurumeyecegi kesin orda hemfikiriz.illaki bir yerde bu spamin onu kesilecek ona lafimiz sozumuz yok ama spam yasak ,spamla bu is olmaz demekde su an icin yanlis cunki bu sekilde kazanan 100 lerce kisi var belki daha fazla.

Ilk mesajinizdaki yazdiginiz tavsiyeler 100/100 dogru eksiksiz hemde ama herkes o yaziyi gorupde dediginiz gibi spam yaparmi yapmazmi kendi dusuncesi.Kimse bu konuda birsey diyemez hakkida yok.

Sahsen ben spamla 5k eurolarda aldim 7-8k eurolarda aldim vs vs ama iyimi tabiki degil,bu ayni uretmeden tuketmeye benziyor.Ama zamlanla youtube ve adsense yapacagi degisiklikler ile uygulamalar ile zaten herkesi ozgunluge guncellige tesvik edip spamin onunu kesecek bundan kimsenin suphesi olmasin.

Saygilarimla Konu sahibin istegi uzerine konu kilitlenmistir.

Afedersiniz ama o kadar atıp tuttuktan sonra sorulan bir soruya bile cevap veremiyorsunuz. Ben sadece siz de kopyalamıyor musunuz? diyorum. Yani tutup bir video üretmiyor ve kendiniz yapmıyorsanız sizde spam yapıyorsunuz. Kanalınız hakkında bir şey sormuyorum zaten, hangi kategori, içerik vb ne yaptığınız umurumda değil. Ama burada bu kadar yazdıktan sonra sizin yazınızı okuyan insanlara birşeyler vermelisiniz. Maddeler halinde yazdığınız herşeyi zaten bir youteber biliyor.

Herkesin kendine özgü çalışma yöntemi var. İsteyen istediği gibi çalışsın. İyi günler iyi forumlar.

Ben SPAMın üzerinde durduğuma göre sence ben SPAM yapıyormuyun ?

HERKEZIN RIZKI KENDISINEDIR.KONUNUN KAPATILMASINI RİCA EDİYORUM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri