+50 Videolu Partner Kanal Siparişi * ahmetrz

• Kullanıcı ahmetrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skype üzerinden alınan siparişler teslim edildi.. Sipariş alımı açıktır

[MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION] Paypalımda 12.50 TL var. Bana ne verebilirsin?

Ama mn benim açımdan olmaz. Life veya quiz versen olmaz mı? Bağlantıları ve resmi eklemesen de olur. Ben eklerim.

Boş quiz kanal isterseniz vereyim. O fiyattan life'ın boş kanalını bile veremem. Bu muhabbeti fazla uzatmayalım lütfen yada özelden gönderin mesajınızı

2 adet videolu quiz kanal siparişi verildi.

İki adet Life kanal teslim alındı önceki aldığım kanallar gibi güzel ve özenle hazırlanmış Şunuda belirteyim arkadaşın verdiği kanallar boş değil kazandırıyor teşekkür ederim

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, bol kazançlar arkadaşlar :)

Bir not düşmek istedim konuya, şu an bekleyen 4 quiz kanal siparişi var, arkadaşlara mesaj gönderdim ama buradan da yazayım diğer arkadaşların da bilgisi olsun. Quiz'e kanal bağlamak şu an için sıkıntı, dashboard'a bağlanıp 'add to channel' seçeneği ile kanal bağlamak gerekiyor. Bu sorunu aşabilmem ve quiz kanal hazırlayabilmem için sipariş verecek arkadaşların boş kanalları kendilerinin partnere bağlaması gerekiyor. Partnere bağlanacak kanalları ben göndereceğim tabi orada bir sıkıntı yok..

Diğer partnerlerde şu an için bir sorun yok, sadece quiz kanal siparişi vermek isteyen ve kanallarını bekleyen arkadaşlara bir duyuru olsun konuyu da güncellemiş olayım :) Bol kazançlar

2 adet quiz kanal sorunsuz teslim alındı. Teşekkür ederim.

Tüm siparişler teslim edildi arkadaşlar, sipariş alımı açıktır

aldıgım kanala ilk defa şimdi giriş yapayım dedim kanalın kapandıgını gördüm bunun çözümü nedir ?

kapanan kanal urlsi ; http://www.youtube.com/channel/UCwCEBl8BJXy0ZgUwIgQ5Ihw

Arkadaşlar konuda açık açık yazdığım ve kanalları teslim ederken hepinize söylediğim gibi;

* 1 hafta süreyle başka video eklenmemesi şartıyla telif ve spam kaynaklı sorunlarda ya da teslim sonrasındaki 1 ayda kanal 1k izlenimin altında kalırsa isteğe göre iade/değişim yapacağım.

Arkadaş gelmiş 20 gün sonra kanalım kapandı diyor. Normalde benimle ilgili bir durum değil. Giriş yapmış, yapmamış bilemem ben her kanalı urlden kontrol ediyorum 1 hafta sonunda. Arkadaşın kanalı 4-5 gün önce kontrol ettiğimde açıktı. Dolayısıyla minimum 15 gün açık kalmış. Şimdi çakallık peşinde. Ben yinede güzellik yaparak, değişim yapacağımı ve 1 hafta sonunda kanalını kontrol etmesi gerektiğini söyledim. İade kesinlikle yapmayacağım neden yapayım? Arkadaş ücret iadesi yapmadığım için bana ve aileme beddua etmeye başladı 30 lira için. Allaha şükür böyle haysiyetsiz bir insanın 1 kuruşunu yiyecek ya da aileme yedirecek bir karakterim yok. Quiz ödemelerini aldıktan sonra 30 lirayı bir yardım kuruluşuna bağışlayıp konuya eklerim resmini.

Hakkı olmadığı halde verdiği 30 lirayı haram eden, kat kat fazlasının benden ve ailemden çıkmasını isteyen bu arkadaşa emeğimi helal etmiyorum. Ailesiyle bir derdim ama kendisi ile hesaplaşacağımız gün gelecek elbet.

Benim yaptığım herhangi bir işte yalan/yanlış olmaz. En başında yazdım kuralları kimsenin mağdur olmaması için. Bir hafta içerisinde kanalı kapanan ya da haklı sebeplerle iade isteyen 3-4 kişiye iade ve değişimlerini yaptım zaten. Ücretsiz kanal verdiğim, siparişi iptal etmek isteyene ücret iadesi yaptığım vs oldu arkadaşlar kendilerini biliyor zaten. Ama bu karaktersiz arkadaşa 1 kuruş vermeyeceğim. Bu zihniyete sahip, ticari ahlakı gelişememiş arkadaşların da benden uzak durmasını rica edeceğim.

Arkadaşlar konuda açık açık yazdığım ve kanalları teslim ederken hepinize söylediğim gibi;

* 1 hafta süreyle başka video eklenmemesi şartıyla telif ve spam kaynaklı sorunlarda ya da teslim sonrasındaki 1 ayda kanal 1k izlenimin altında kalırsa isteğe göre iade/değişim yapacağım.

Arkadaş gelmiş 20 gün sonra kanalım kapandı diyor. Normalde benimle ilgili bir durum değil. Giriş yapmış, yapmamış bilemem ben her kanalı urlden kontrol ediyorum 1 hafta sonunda. Arkadaşın kanalı 4-5 gün önce kontrol ettiğimde açıktı. Dolayısıyla minimum 15 gün açık kalmış. Şimdi çakallık peşinde. Ben yinede güzellik yaparak, değişim yapacağımı ve 1 hafta sonunda kanalını kontrol etmesi gerektiğini söyledim. İade kesinlikle yapmayacağım neden yapayım? Arkadaş ücret iadesi yapmadığım için bana ve aileme beddua etmeye başladı 30 lira için. Allaha şükür böyle haysiyetsiz bir insanın 1 kuruşunu yiyecek ya da aileme yedirecek bir karakterim yok. Quiz ödemelerini aldıktan sonra 30 lirayı bir yardım kuruluşuna bağışlayıp konuya eklerim resmini.

Hakkı olmadığı halde verdiği 30 lirayı haram eden, kat kat fazlasının benden ve ailemden çıkmasını isteyen bu arkadaşa emeğimi helal etmiyorum. Ailesiyle bir derdim ama kendisi ile hesaplaşacağımız gün gelecek elbet.

Benim yaptığım herhangi bir işte yalan/yanlış olmaz. En başında yazdım kuralları kimsenin mağdur olmaması için. Bir hafta içerisinde kanalı kapanan ya da haklı sebeplerle iade isteyen 3-4 kişiye iade ve değişimlerini yaptım zaten. Ücretsiz kanal verdiğim, siparişi iptal etmek isteyene ücret iadesi yaptığım vs oldu arkadaşlar kendilerini biliyor zaten. Ama bu karaktersiz arkadaşa 1 kuruş vermeyeceğim. Bu zihniyete sahip, ticari ahlakı gelişememiş arkadaşların da benden uzak durmasını rica edeceğim.

Uslubunuza dıkkat edelim kımseye kimseye hakaret edemez tekrarı olursa ceza alırsınız.Karşı tarafla ilgili bir sıkıntınız varsa report edebilirsiniz.

Bir sıkıntım yok diyeceğimi dedim ben. Konuyu uzatmayayım daha fazla satış konusu sonuçta..

edit: Gerekeni yaptık kimsenin şüphesi olmasın
http://prntscr.com/5v5y8e

--

Arkadaşlar 100'ün üzerinde kanal teslim ettim şu ana kadar. %90 başarı yüzdesi (2 haftada verilen paranın fazlasını kazanan) yakaladık sanırım. %10 malesef başarısız oldu. Güzel bir yüzde olduğunu düşünüyorum kaldı ki bir kaç arkadaş ilk aydan 4 haneye yakın kazanç elde etti bu da sevindirici yanı oldu benim açımdan. Son dönemde bir hayli yoğunum bu sebeple bir süre aktif olarak kanal siparişi ve tasarım işi alamayacağım. İki aktif konumun da bir süreliğine kilitlenmesini rica ettim yönetici arkadaşlardan.. İlginiz için teşekkür ederim herkese bol kazançlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri