Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@ahmetrz Paypalımda 12.50 TL var. Bana ne verebilirsin?
Kapak resmi ve bağlantıları girilmemiş mn kanal yada 10 liraya boş quiz kanal verebilirim
Adsense kanal veremez misin?
Adsense kanalda ünlem geçileceğinden ucuz değil pahalı olur hocam.
Ama mn benim açımdan olmaz. Life veya quiz versen olmaz mı? Bağlantıları ve resmi eklemesen de olur. Ben eklerim.
aldıgım kanala ilk defa şimdi giriş yapayım dedim kanalın kapandıgını gördüm bunun çözümü nedir ?
kapanan kanal urlsi ; http://www.youtube.com/channel/UCwCEBl8BJXy0ZgUwIgQ5Ihw
Arkadaşlar konuda açık açık yazdığım ve kanalları teslim ederken hepinize söylediğim gibi;
* 1 hafta süreyle başka video eklenmemesi şartıyla telif ve spam kaynaklı sorunlarda ya da teslim sonrasındaki 1 ayda kanal 1k izlenimin altında kalırsa isteğe göre iade/değişim yapacağım.
Arkadaş gelmiş 20 gün sonra kanalım kapandı diyor. Normalde benimle ilgili bir durum değil. Giriş yapmış, yapmamış bilemem ben her kanalı urlden kontrol ediyorum 1 hafta sonunda. Arkadaşın kanalı 4-5 gün önce kontrol ettiğimde açıktı. Dolayısıyla minimum 15 gün açık kalmış. Şimdi çakallık peşinde. Ben yinede güzellik yaparak, değişim yapacağımı ve 1 hafta sonunda kanalını kontrol etmesi gerektiğini söyledim. İade kesinlikle yapmayacağım neden yapayım? Arkadaş ücret iadesi yapmadığım için bana ve aileme beddua etmeye başladı 30 lira için. Allaha şükür böyle haysiyetsiz bir insanın 1 kuruşunu yiyecek ya da aileme yedirecek bir karakterim yok. Quiz ödemelerini aldıktan sonra 30 lirayı bir yardım kuruluşuna bağışlayıp konuya eklerim resmini.
Hakkı olmadığı halde verdiği 30 lirayı haram eden, kat kat fazlasının benden ve ailemden çıkmasını isteyen bu arkadaşa emeğimi helal etmiyorum. Ailesiyle bir derdim ama kendisi ile hesaplaşacağımız gün gelecek elbet.
Benim yaptığım herhangi bir işte yalan/yanlış olmaz. En başında yazdım kuralları kimsenin mağdur olmaması için. Bir hafta içerisinde kanalı kapanan ya da haklı sebeplerle iade isteyen 3-4 kişiye iade ve değişimlerini yaptım zaten. Ücretsiz kanal verdiğim, siparişi iptal etmek isteyene ücret iadesi yaptığım vs oldu arkadaşlar kendilerini biliyor zaten. Ama bu karaktersiz arkadaşa 1 kuruş vermeyeceğim. Bu zihniyete sahip, ticari ahlakı gelişememiş arkadaşların da benden uzak durmasını rica edeceğim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.