+50 Videolu Partner Kanal Siparişi * ahmetrz

• Kullanıcı ahmetrz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk öncelikle yklmzomer hocama ve ahmetrz hocama çok teşekkür ederim.

Alacak arkadaşlara yol göstermesi açısından kanal hakkındaki yorumlarım.

# Kanal gerçekten özenle hazırlanmış emek harcanmış arkadaşlar.
# Kanalın içersinde şu an 4$ birikmiş bile :)
# Kanal +15 dk. onayı iş ortağı doğrulaması gibi tüm doğrulama ve kurtarma maili girilmiş.
# Kanala 50 güzel video yüklenmiş ve kanaldaki videolar HD kalitesinde.
# Kanalın profil ve kapak resimleri 10 numara olmuş.
# Videoların küçük resimleri gayet uygun ve kaliteli.
# Kanal hakında kısmı özenle doldurulmuş ve bağlantılar hazırlanmış.
# Video ortası reklamlar girilmiş.
# Videolarda herhangi bir eşleşen, topluluk, dünya engeli gibi hiç bir sorun yok. Hepsi yeşil yanıyor. :)
# Videolara gerekli açıklamalar ve etiketler özenle yazılmış.

Alacak arkadaşlara tavsiyem içiniz rahat olsun. Tamamen özenle ve temiz bir şekilde emek harcanarak hazırlanmış bir kanal olmuş.

Herkeze bol kazançlar...

@YaNasip pm ile gönderdim kanalı. Hayırlı olsun, bol kazançlar

İlk öncelikle yklmzomer hocama ve ahmetrz hocama çok teşekkür ederim.

Alacak arkadaşlara yol göstermesi açısından kanal hakkındaki yorumlarım.

# Kanal gerçekten özenle hazırlanmış emek harcanmış arkadaşlar.
# Kanalın içersinde şu an 4$ birikmiş bile :)
# Kanal +15 dk. onayı iş ortağı doğrulaması gibi tüm doğrulama ve kurtarma maili girilmiş.
# Kanala 50 güzel video yüklenmiş ve kanaldaki videolar HD kalitesinde.
# Kanalın profil ve kapak resimleri 10 numara olmuş.
# Videoların küçük resimleri gayet uygun ve kaliteli.
# Kanal hakında kısmı özenle doldurulmuş ve bağlantılar hazırlanmış.
# Video ortası reklamlar girilmiş.
# Videolarda herhangi bir eşleşen, topluluk, dünya engeli gibi hiç bir sorun yok. Hepsi yeşil yanıyor. :)
# Videolara gerekli açıklamalar ve etiketler özenle yazılmış.

Alacak arkadaşlara tavsiyem içiniz rahat olsun. Tamamen özenle ve temiz bir şekilde emek harcanarak hazırlanmış bir kanal olmuş.

Herkeze bol kazançlar...

Harfi harfine katılıyorum yazabileceğim yorumun aynısını yazmışsınız hocam bende kanalımı teslim aldım büyük özen göstermiş kendisi emek koktuğu çok belli arkadaşla çalışmanızı kesinlikle öneririm :)

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar :)

Tüm kanalları teslim ettim. Sipariş alabilirim şu an..

Bu arada tekrar hatırlatayım çünkü bir kaç soru geldi bu konuyla alakalı; herhangi bir izlenim ya da kazanç garantisi veremiyorum arkadaşlar. Garanti veremiyorum diye önüme gelen ilk içeriği de ekleyip kanalı vermiyorum kimseye. Kendi kanallarımda nasıl içerik araştırıyorsam bu kanallar için de aynı şekilde araştırıyorum ve özen gösteriyorum. Bir kaç saat içerisinde de kesinlikle teslim edebilirim kanalları ama bir kaç gün sürüyor sebebi bu.

Ben youtube'da izlenim alan videolardan oluşan kanallar hazırlıyorum. Yani izlenme potansiyeli olan videolar. Bir kanalda ve videoda olması gereken her şeyi de ekliyorum. Açıklama, etiket, video ortası reklam vs.. Bundan sonrası kısmet :)

Kanallar ortalama 10 gün sonunda kazandırmaya başlar, ay sonunda verilen paradan fazlasını kazandırmış olur diye tahmin ediyorum. Bunun çok daha fazlasını da kazandırabilir. Zaten çok az izlenim alırsa ilk mesajda belirttiğim gibi değişim ve iade yaparım..

hocam merhaba bir kanalda ben alabilirmiyim ilk defa network kanal kullanacağım hangisinden daha sıkıntısız ödeme falan alabiliyorsak o şekilde bağlayın hocam birde bu neworklerde banka hesabına direk ödeme yapan varmı acaba??

YaNasip bizi bu uzun yorumu yazmaktan kurtardığın için teşekkürler, +1'ledim bende. :)
Tekrar ellerinize sağlık hocam, yaptığı işin yanında aldığı paranın lafı olmaz.

Hayırlı uğurlu olsun kanallarınız hocam, bol kazançlar :) Güzel yorumun için de teşekkür ederim

Mustafa hocamın kanalını hazırlıyorum şu an 4 kanal siparişi daha alabilirim

Neden bu fiyatlar ? Yani neden quiz 30 , life 35

Music Nation Kanallar * 20 TL
Quiz Group Kanallar * 30 TL
Life Network Kanallar * 35 TL

Neden bu fiyatlar ? Yani neden quiz 30 , life 35

Music Nation Kanallar * 20 TL
Quiz Group Kanallar * 30 TL
Life Network Kanallar * 35 TL

Fiyatların yüksekliğinden şikayetçiyseniz diyecek bir şeyim yok çünkü bana göre düşük bile. Anladığım kadarıyla aradaki fiyat farkını soruyorsunuz;

MN boş kanal = 2 lira
Quiz Boş Kanal = 10-12 lira
Life Boş Kanal = 15 lira

Boş kanalların bile piyasası bu zaten.. Bunun sebebi de partnere katılım şartları

Fiyatların yüksekliğinden şikayetçiyseniz diyecek bir şeyim yok çünkü bana göre düşük bile. Anladığım kadarıyla aradaki fiyat farkını soruyorsunuz;

MN boş kanal = 2 lira
Quiz Boş Kanal = 10-12 lira
Life Boş Kanal = 15 lira

Boş kanalların bile piyasası bu zaten.. Bunun sebebi de partnere katılım şartları

yok hocam fiyatlardan şikayetçi değilim. sadece aradaki fiyat farkı neden diye merak etmiştim. teşekkürler. Allah kazancınızı daim etsin.

Bekleyen kanallar teslim aşamasında, kanal siparişi alabilirim arkadaşlar (5 taneye kadar)

@CHeLeP hocam mesaj kutun dolmuş gönderemedim kanalları. Mesaj kutunu boşaltıp geri dönersen sevinirim

Merhabalar 1 tane Quiz kanal almak istiyorum.

Son düzenleme:
Bir adet life kanal teslim alınmıştır arkadaş söylediği süre içerisinde kanalı teslim etti kanala 70+ video yüklemiş ve videoların hepsi 35 dakika ve üzeridir arkadaş özenli çalışmış açıklamalar falan ilgisinden dolayıda teşekkürler..

İki adet Quiz Kanal teslim alındı kanallar çok iyi hazırlanmış kısa bir sürede teslim etttiği ve ilgisinden dolayı tekrar teşekkür ederim.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun kanallarınız, bol kazançlar :) Sipariş alımı açıktır

1 adet Quiz kanal alındı. Kanal oldukça özenli hazırlanmış. Teşekkür ederim.

1 adet Quiz kanal hazirlarmisiniz eve geçince pp ödeme geceyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri