500-1000 Aboneli kanallar alınacak

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar.

özgün kanal yapılacak 500-1000 arası aboneli satılık boş kanalınız varsa talibim.yabancı aboneler tercihimdir.

hocam elimde olması gerekiyor.Aklınızdaki fiyatı yazar mısınız ?

aklımda bir fiyat yok teklif verin lütfen piyasyı bilmiyorum

Son düzenleme:
hocam vine dolu kanal var 1500 üzeri abone var

o zman siz tekliflerinizi yazın video dolu kanal istemiyorum boş kazançsız aboneli kanal olsa yeter

---------- Spam Engelliyici 22:31 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

ama bu alacağın kanaldaki aboneler el emeği göz nuru :) 15 lira az bende 2k aboneli var. Ne kadar verirsin.
siz teklif verin o zman hocam piyasa bilgim yok.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

hocam elimde olması gerekiyor.Aklınızdaki fiyatı yazar mısınız ?

piyasa bilgim yok malesef teklif verirmisiniz.

500 abonelik kanal için 15 tl mi veriyorusun:D :D :D :D

eğer varsa bu kadar büyük enayi, 15 e sen al 30 ada ben senden alcam senden söz :D

500 abonelik kanal için 15 tl mi veriyorusun:D :D :D :D

eğer varsa bu kadar büyük enayi, 15 e sen al 30 ada ben senden alcam senden söz :D

hocam saygılı olun biraz son yazdıklarımı okuyun piyasa bilgim hiç yok yazdım teklif verirmisiniz yazdım...

2200 aboneli kanal var spamdı eskiden oyun kanalı yapıcak varsa alabilir. pm'den teklif yazın :) [MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]

Son düzenleme:
hocam ben ucuz 500 -1000 abone arası kanal arıyorum bütçemi aşıyor sizin kanal. aboneler bot motla kasılmışta olur maksat ucuz olsun

500 yokda 260 var :D

elimde bi 2200 aboneli kanal var birde 1900 aboneli

Birde 168 abone 15.721 görüntüleme böyle bişi var

bunlar oyun kanallarıydı. bunların aboneleri organikti ama ölmüş olabilirler kanallar 5-6 aylık

Son düzenleme:
hocam ben ucuz 500 -1000 abone arası kanal arıyorum bütçemi aşıyor sizin kanal. aboneler bot motla kasılmışta olur maksat ucuz olsun
botla kasılan abone işine yaramaz organik aboneli kanl bulman lazım oda biraz tuzlu olur elni cebine atıcan artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri