500$ aldım Ama paypal komisyon alıyor

• Kullanıcı hepter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

hepter

Yasaklanmış
tam 500$ civarı ilk parayı aldım.Life Networkden. :D :D :D ama ara bide paypal girince komisyon kesiyor.
Brüt gelir 500$ net tutar 453$ olmuş 47$ kesmiş.Ayrıca parayı Dolar dan YTL ye çevirirken çok düşük bir dövizden çeviriyor.az önce 2.03 den çevirdi paypal.

Bunu Siz nasıl yapıyorsunuz?
parayı daha az komisyonla çekmek için bir yol varmı ?

Paypal kullanıyorsan komisyon ödemek zorundasın. Paranı networkten banka hesabına istersen o zaman normal kurdan bozdurursun, bankalarada 10-20 $ arası bir komisyon ödersin toplamda.

kuveyytürk asla ücret alma yok. internet , şubeden gelen giden eft,havale asla hesap işletim ücreti yok

Dolar hesabi actim yine dusuk kurdan ceviriyor... hersaman yuksek kazanamayabilirim.
Hesabi premier yapsam komisyonu azaltabilir miyim?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1) komisyon olayını life partner yapıyor.. awede komisyon yok ücret yok yani... yani normalde transfer ücretini partnerler ödemesi lazım.

2) kur dusukluğu konusu ıse tamamen hırsızlık :D

Bana şubatı ödemedi martı ödedi ne saçma iştir çözemedim gitti

%2 komisyon alıyor diye biliyorum bu da 500 dolardan 10 dolar alırlar geri kalır sana 490 dolar :)

%2 komisyon alıyor diye biliyorum bu da 500 dolardan 10 dolar alırlar geri kalır sana 490 dolar :)

%4-5 civari yapiyor kesintiyi %2 degil. 468 dolardan 20 dolar kesti ornegin. Bu belki adamlarin hangi ulkeden gonderim yaptigina falanda baglidir. Sirketleri birlesik arap emirliklerindeydi sanirim.

Baska Life network parasi yatan var mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri