500 TL Ödül / Quiz Hesabim Calindi.

WaDa

Kayıtlı Üye
Arkadaslar biri benim quiz hesaplarimdan birinin sifresini ogrenmis ve quiz panelime girmis 70 kanal bagli olan quiz panelime giremiyorum suan panele sifre falan koymus ne yapacagimi bilemiyorum lutfen bana ingilizce bi metin hazirlayacak biri varmi en azindan tum hesaplardan quize mail atayim odeme yontemini degistirmesin yada panel sifremi unuttum gibi bi metin yazabilirmisiniz ?

Panel sifremi ve gizli cvbi unuttum yada odeme yontemini degistirmeyin diye bi metin hazirlayan arkadasa eger olayi ayin 10 undan once halledersek odul vericem.. Akil verin bana lutfen.

Son düzenleme:
Konunuzun başlığını içeriği belli edecek şekilde değiştirin.

Arkadaslar biri benim quiz hesaplarimdan birinin sifresini ogrenmis ve quiz panelime girmis 70 kanal bagli olan quiz panelime giremiyorum suan panele sifre falan koymus ne yapacagimi bilemiyorum lutfen bana ingilizce bi metin hazirlayacak biri varmi en azindan tum hesaplardan quize mail atayim odeme yontemini degistirmesin yada panel sifremi unuttum gibi bi metin yazabilirmisiniz ?

Panel sifremi ve gizli cvbi unuttum yada odeme yontemini degistirmeyin diye bi metin hazirlayan arkadasa eger olayi ayin 10 undan once halledersek odul vericem.. Akil verin bana lutfen.

sıfrenı nasıl ogrenırkı esın dostunmu bılıyordu

hocam skypeınızı pm atın arkadaşım ingilizce öğretmenliği okuyor yazalım

Başlat çalıştır msconfig yaz başlatma seçeneğine gel orda bilinmeyen vs yazan saçma şey varsa kapat hocam logger yemiş olabilirsiniz veya rat. C Kullanıcılar Apdata bölümünde log dosyası vs varmı birde oraya bakın logger yemiş olabilirsiniz

sıfrenı nasıl ogrenırkı esın dostunmu bılıyordu

Hayir daha oncede konu actim biri quiz hesabimin birini calmisti simdi hepsini caldi nasil caldi diye sorarsan kanalalsattan kanal aldim kanali satan girmis sifresini degistirmis bende bisi olmaz diyip panele sifre koymayi akil edemedim adam girmis tum varligima el koymus simdi gerekirse [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dava bile acarim daha oncede konu actim orda kanitim var...

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

Başlat çalıştır msconfig yaz başlatma seçeneğine gel orda bilinmeyen vs yazan saçma şey varsa kapat hocam logger yemiş olabilirsiniz veya rat. C Kullanıcılar Apdata bölümünde log dosyası vs varmı birde oraya bakın logger yemiş olabilirsiniz

Logger ne kardesim gitti 70 kanal dalgami geciyon :(

Hayir daha oncede konu actim biri quiz hesabimin birini calmisti simdi hepsini caldi nasil caldi diye sorarsan kanalalsattan kanal aldim kanali satan girmis sifresini degistirmis bende bisi olmaz diyip panele sifre koymayi akil edemedim adam girmis tum varligima el koymus simdi gerekirse [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dava bile acarim daha oncede konu actim orda kanitim var...

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:49 ----------

Logger ne kardesim gitti 70 kanal dalgami geciyon :(

hocam diyorumki yani tanım olarak bilgisayarnızdan log alışverişi sağlanıyor olabilir durduk yere şifrenizi bulamazlar yani mail atıp vs tekrar alsanızda geri alma imkanları olur o yüzden işe virüsü temizlemekle başlayın diyorum

sımdı mevzu anlasıldı,senınde hatan varmıs,neden sıfre degıstırmıyosun

Geçmiş olsun, öncelikle sağ olan 69 kanalın şifresini değişin. Bu 70 kanaldan hangisi ile giriş yapılıp kanal şifresi değişmiş kanal satıcının nickini yazınız. Daha önceden o quiz panelinden ödeme aldıysanız quiz desteğine mail atınız kanıt sunun ödeme dekontu olarak size paneli vereceklerdir

Ben Quiz in dashboarduna 3 ay giremedim, destekleri çok kötü... Ama ana mailden hergün mail at rusça ve ingilizce inşallah sana hemen yazarlar. hangi kanalın çalındı biliyormusun? Çok kötü bi durum.. Keylogger trojan yemediysen kanalalsata kanalı ekleyen ilk sahibi çaldı diyorsan kanalı söyle o ekleyen kişi bulunur. Geçmiş olsun üzülme, En kötü ihtimal parayı alsa bile yiyemeden yakalanır, sorarsın mail atıp nereye gitti bu para diye? banka hesabıysa verirler. paypalsa zaten paypalın log isstemi var,. yakayı ele verir sonra damatlar koğuşuna alırlar onu Anasından emdiği süt burnundan gelir karaktersiz değersiz bez parçasının

Öncelikle geçmiş olsun..
Sakın yanlış anlamayın hocam ama bu şekilde daha önce forumda yardım isteyerek bir başkasının quiz kanallarını ele geçirmek için "quiz paneli şifresini değiştirmişler nasıl geri alabilirim" diye konu açanlar oldu .
Bu yüzden böyle konular açıldığı zaman yönetimin adminlerin önce bir inceleyip öyle konunun açılması daha sağlıklı olur.

Geçmiş olsun, öncelikle sağ olan 69 kanalın şifresini değişin. Bu 70 kanaldan hangisi ile giriş yapılıp kanal şifresi değişmiş kanal satıcının nickini yazınız. Daha önceden o quiz panelinden ödeme aldıysanız quiz desteğine mail atınız kanıt sunun ödeme dekontu olarak size paneli vereceklerdir

Kanal satici gotikk

Daha once quiz panelimden paypala odeme aldim

Diyorumki bagli olan 69 kanalimin hepsinden mail atsam dashboard sifremi unuttum gizli cvbi unuttum gibisinden sifreyi soylerlermi ? 10 mayisa kadar halletmem lazim yoksa 10 15 k para gider.

---------- Spam Engelliyici 05:13 ---------- Önceki Mesaj 05:05 ----------

Arkadaslar lutfen sunu ingilizce yaparmisiniz.

Dashboard sifremi ve ansver unuttum lutfen yardim edin.

Tesekkurler simdiden.

---------- Spam Engelliyici 05:16 ---------- Önceki Mesaj 05:13 ----------

@web_scripti hocam o adamin bana acik adresini falan herseyini bul lutfen tum param avukata gitse o parayi kurtarmadan durmam.

Gotikk1 gibi biseydi cok kanal satti o adam.

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/72182-gotikk-adli-saticidan-sikayetciyim.html

Beyler soyle bi mail gonderdim sizce ise yararmi

Eklememi onerdiginiz baska bisey varmi ?

Please Help Me.
My Dashboard password and ansver forgot please change my payment method or change my dashboard password or my ansver

+ banka bilgileri

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acil sizinle ozel konusmamiz lazim telefon numaranizi gonderirmisiniz.

Ben sizin musterinizim size guvenerek o adamdan alisveris yaptim sizin o adami mahkemeye vermeniz lazim benim musterimi dolandirdi diye sizden ilgi istiyorum beraber bu serefsizi sikayet etmemiz lazim avukat falan lazimsa tutariz isin ucunda 5 aylik emegim ve en az 5000 dolar param var ayrica aktif en az 40 kanal.

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:26 ----------

rusçasını da bul gönder

Cevirebilirmisiniz hocam benim elimde o kadar imkan yok sadece telefonla kacak gocek yapiyorum tum islerimi askerim ben abi 5 kurus para kazanacam diye 5 ay emek verdim o kanallara suan sinirden kendimi tutamiyorum keske sivilde olsaydim o adam fare deligine dahi girse onu yakalayip elimden geleni yapardim. 2 gundur firar etmeyi dusunuyorum bu serefsiz yuzunden hani para o kadar onemli degilde 5 aydir cok zor sartlarda emek veriyorum bu serefsizlik degilde nedir :@ tum ytpara ailesinden ozur diliyorum biraz kufurlu konustum ama emin olun suan benim yerimde baskasi olsa bu kadar sabirli olmazdi...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acil sizinle ozel konusmamiz lazim telefon numaranizi gonderirmisiniz.

Ben sizin musterinizim size guvenerek o adamdan alisveris yaptim sizin o adami mahkemeye vermeniz lazim benim musterimi dolandirdi diye sizden ilgi istiyorum beraber bu serefsizi sikayet etmemiz lazim avukat falan lazimsa tutariz isin ucunda 5 aylik emegim ve en az 5000 dolar param var ayrica aktif en az 40 kanal.

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:26 ----------

Cevirebilirmisiniz hocam benim elimde o kadar imkan yok sadece telefonla kacak gocek yapiyorum tum islerimi askerim ben abi 5 kurus para kazanacam diye 5 ay emek verdim o kanallara suan sinirden kendimi tutamiyorum keske sivilde olsaydim o adam fare deligine dahi girse onu yakalayip elimden geleni yapardim. 2 gundur firar etmeyi dusunuyorum bu serefsiz yuzunden hani para o kadar onemli degilde 5 aydir cok zor sartlarda emek veriyorum bu serefsizlik degilde nedir :@ tum ytpara ailesinden ozur diliyorum biraz kufurlu konustum ama emin olun suan benim yerimde baskasi olsa bu kadar sabirli olmazdi...

Çeviriden bu kadar oluyor.

Пожалуйста, Помогите Мне.
Мой панель пароля и Ансвер забыл пожалуйста, изменить способ оплаты или изменить пароль или приборной панели мой Ансвер

Ruscaya cevirebilirmisiniz..

Please Help Me.
My Dashboard password and ansver forgot please change my payment method or change my dashboard password or my ansver.

Beneficiary :
Beneficiary Bank :
Beneficiary Bank Adress :
Beneficiary Bank Adress :
Beneficiary Bank Postal Code :
IBAN :
Account :
Swift Code :

Allah yardımcınız olsun hocam. İnsanın emeğiyle ve ekmeğiyle oynamak gerçekten acınası bir durum. Yazıklar olsun...

K.bakmayın konuyla ilgili herhangi bir bilgim yok elimden bir şey gelse yardım etmek isterim tabi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri