500 TL Ödül / Quiz Hesabim Calindi.

Arkadaş sadece kanalalsat dan satıyorsa başkasına satma şansı yok ki quiz cevap vermiyormu konuyla ilgili

aynen öyle hocam başkasına satma şansı yok.

quizin verdiği tek cvp '' Provide Dashboard main channel url '' yani dashboard ana kanal url si istiyorlar galiba bende dashboarda bağlı tüm kanalların urlsini gönderdim artık adam yeni bi kanal bağlayıp onu ana kanal yaptıysa bilmem..

2 kere mail attım 2 sindede aynı cvbı verdiler ne yapacağımı bilemez hale geldim..

Şu hırsızlığa yoracaklari kafayı iceriklere yorsalar rahat kafayla çok daha fazlasını alacaklar ama yok ışte bazılarının içinde vardır. geçmiş olsun.

вαттυѕαу;986964' Alıntı:
Arkadaşlar bilen bi arkadaş [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] 'nın pcsine teamwiever ile baglanıp yardım etsin lütfen , Ben bi bilgi sahibi olsam ben yapıcam .

hocam ben askerim telefondan başka bi imkanım yok telefonla hallediyorum işlerimi ondan diyorum ya emeğime yazık oldu diye 5 aydır zar zor telefonla 70 kanal yaptım adam geldi 2 dk da üzerine oturdu kanalların..

yarın çarşıya çıkacam teamviewer den yardımcı olacak bi arkadaş varsa yarın hallederiz inş.
[MENTION=8414]1597531233[/MENTION] gökhan eğer paneli vermemekte direniyorsan ben elimden geleni ardıma koymam o paneli her türlü alırım başınıda fena yakarım kardeşim çocukça işler yapma bana panelimi geri ver hakkında açtığım konuları ve işlemleri durdurup kapatayım işi zora sokarsan sen zararlı çıkarsın.

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] kardeşim numaram bu 05448857209 ara konuşalım benim yapabileceğim bir şey varsa sonuna kadar yaparım ama beni suçlamaktan vazgeç ben bu zamana kadar 3000 e yakın mail sattım hiç kimse böyle bir şey demedi ben ekmek yediğim yerede böyle bir şey yapacak insan değilim 3-5 gün sonra kim suçlu çıkar ortaya Allah büyük kimsenin hakkını kimseye yedirmez o kaybettiğin para kime giderse gitsin Allah yedirmeyi nasip etmesin beni böyle durduk yere suçlamanızla gerçekten hata yapıyosunuz gerekirse hesabım çalındı diye dava aç bilişim suçlar ip den falan bir şekilde bulur suçlu ortaya çıktığında gerekirse bende size dava açmayı düşünüyorum Allah büyük size diyecek bir şey bulamıyorum tamam paranız gitmiş suçlayacak birilerini arıyosunuz ama benimde itibarımı burda lekeleme gerekirse aç davanı suçlu bulunsun benim en ufacık bir suçum varsa çekmeye razıyım numaramı verdim eğer kontörün yoksa sen ver ben arayım elimden gelini yapmaya razıyım diyorum insanın suçlanması basit ama bundan kurtulması kolay değil

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] kardeşim numaram bu 05448857209 ara konuşalım benim yapabileceğim bir şey varsa sonuna kadar yaparım ama beni suçlamaktan vazgeç ben bu zamana kadar 3000 e yakın mail sattım hiç kimse böyle bir şey demedi ben ekmek yediğim yerede böyle bir şey yapacak insan değilim 3-5 gün sonra kim suçlu çıkar ortaya Allah büyük kimsenin hakkını kimseye yedirmez o kaybettiğin para kime giderse gitsin Allah yedirmeyi nasip etmesin beni böyle durduk yere suçlamanızla gerçekten hata yapıyosunuz gerekirse hesabım çalındı diye dava aç bilişim suçlar ip den falan bir şekilde bulur suçlu ortaya çıktığında gerekirse bende size dava açmayı düşünüyorum Allah büyük size diyecek bir şey bulamıyorum tamam paranız gitmiş suçlayacak birilerini arıyosunuz ama benimde itibarımı burda lekeleme gerekirse aç davanı suçlu bulunsun benim en ufacık bir suçum varsa çekmeye razıyım numaramı verdim eğer kontörün yoksa sen ver ben arayım elimden gelini yapmaya razıyım diyorum insanın suçlanması basit ama bundan kurtulması kolay değil

Bi onceki postumda ne yapman gerektigini yazdim. Dedigim yolu izlersen hesabi geri alman cok fazla surmez.

ben durumu düzeltebilirmiyim kanalı satan benim baya oldu satalı ne yapmam gerekiyor tek tek tarif edin hocam valla bıktım Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin

ben durumu düzeltebilirmiyim kanalı satan benim baya oldu satalı ne yapmam gerekiyor tek tek tarif edin hocam valla bıktım Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin

Ozel mesajla yapmaniz gereken butun adimlari teker teker anlattim. O sekilde maili kesin olarak geri alabilirsiniz.

kimi suçlamamı önerirsin mehmet efe yüksel hocamımı suçliyim ?
senin nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum sende benim nasıl bi insan olduğumu bilmiyorsun emin ol tanımakta istemezsin ama tanışacaz ;)
beni böyle durduk yere suçlamanızla gerçekten hata yapıyosunuz
sence durduk yeremi suçluyorum kardeşim ?

ne yaptın sen kısaca özetliyim ;
ben senden kanal aldım benim aldığım kanallara girme gibi bi lüksüm ve imkanım yok öyle tüm kanallarıma giremem telefondan girdiğim için sadece url leriyle bakarım kanallar ne durumda diye yine bi gün kanalları bi kontrol edeyim dedim [email protected] kanalına geldim baktım kanal ismi değiştirilmiş hemen kanala girmeye çalıştım ve 6 gün önce şifreniz değiştirildi diye uyarı verdi hemen konuyu açtım ve senden aldığım kanalın çalındığını ifade ettim ve yine seni suçladım niye seni suçladım çünkü senden başka kimse olamaz neyse dedim fazla ilgilenmedim 1 kanal gitti dedim bişey olmaz dedim aklıma gelmedi tabi panele girip böyle bişey yapacağın sonra geçen pazar günü tam 1 hafta önce panelime girmiş panele şifre koymuş ve ödeme yöntemini değiştirdiğin hakkında mail geldi...

o zaman seni değilde mehmet efe yüksel hocamı suçliyim..

sen olsan senelerdir çalıştığın bi adamamı güvenirsin yoksa 85 mesajı olan 1 yıllık kimsenin tanımadığı bir üyeyemi güvenirsin ?

durum bundan ibaret arkadaşlar bana hak veren arkadaşlar beğensin eğerki haksızsam haksızsın diye alıntı yapın ve niye haksız olduğumu söyleyin..

ben 5 aydır ne zorluklarla emek verdim bi ben bide allah bilir 70 kanalı quize sokmak için en az 500 tl para harcamışımdır izlenim satın aldım,abone satın aldım ve kanal satın aldım 2.5 tl den... 70 kanalı quize sokmak için en az 200 kanal satın aldım ve içinden 70 tanesini quize sokabildim bazıları kapandı bazıları tutmadı...

Şimdide gelmiş beni suçlama seni mahkemeye verecem diyorsun çok güzel walla hem benim 5 aylık emeğime el koy hemde beni mahkemeye ver.
Mahkemeye verebilirsin özgür bir insansın ama sonuçlarına katlanman gerekiyor.

Hak yerini bulacaktır.

Son düzenleme:
Kanal alış-satış konusunun risklerinden biri. Kanal satın aldığınız insanlara dikkat edin arkadaşlar.
Bu işi çözse çözse quiz çözer fakat onlarda üyelerinin güvenliği açısından al şifre bu diyeciklerini sanmıyorum. Keza kötü niyetli biri de istiyor olabilir bu bilgileri. En fazla ödeme şekli bilgilerini verir belki o da, ki bunu verse olay ortaya çıkar. Hesaplar kimin adına işlenmiş keşke söyleseler. Allah yardımcınız olsun. Konunun takibindeyiz.
''Kul hakkı yemek bedeli ödenmesi en zor günahlardan biridir.''

Son düzenleme:
[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] bak [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] özel mesajla tek tek yazmış ne yapman gerektiğini , hatta gerekirse telden yapamıyosan , güvendiğin birine bilgilerini ver , senin yerine o halletsin , bugün halletmeye çalış .

kimi suçlamamı önerirsin mehmet efe yüksel hocamımı suçliyim ?
senin nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum sende benim nasıl bi insan olduğumu bilmiyorsun emin ol tanımakta istemezsin ama tanışacaz ;)

sence durduk yeremi suçluyorum kardeşim ?

ne yaptın sen kısaca özetliyim ;
ben senden kanal aldım benim aldığım kanallara girme gibi bi lüksüm ve imkanım yok öyle tüm kanallarıma giremem telefondan girdiğim için sadece url leriyle bakarım kanallar ne durumda diye yine bi gün kanalları bi kontrol edeyim dedim [email protected] kanalına geldim baktım kanal ismi değiştirilmiş hemen kanala girmeye çalıştım ve 6 gün önce şifreniz değiştirildi diye uyarı verdi hemen konuyu açtım ve senden aldığım kanalın çalındığını ifade ettim ve yine seni suçladım niye seni suçladım çünkü senden başka kimse olamaz neyse dedim fazla ilgilenmedim 1 kanal gitti dedim bişey olmaz dedim aklıma gelmedi tabi panele girip böyle bişey yapacağın sonra geçen pazar günü tam 1 hafta önce panelime girmiş panele şifre koymuş ve ödeme yöntemini değiştirdiğin hakkında mail geldi...

o zaman seni değilde mehmet efe yüksel hocamı suçliyim..

sen olsan senelerdir çalıştığın bi adamamı güvenirsin yoksa 85 mesajı olan 1 yıllık kimsenin tanımadığı bir üyeyemi güvenirsin ?

durum bundan ibaret arkadaşlar bana hak veren arkadaşlar beğensin eğerki haksızsam haksızsın diye alıntı yapın ve niye haksız olduğumu söyleyin..

ben 5 aydır ne zorluklarla emek verdim bi ben bide allah bilir 70 kanalı quize sokmak için en az 500 tl para harcamışımdır izlenim satın aldım,abone satın aldım ve kanal satın aldım 2.5 tl den... 70 kanalı quize sokmak için en az 200 kanal satın aldım ve içinden 70 tanesini quize sokabildim bazıları kapandı bazıları tutmadı...

Şimdide gelmiş beni suçlama seni mahkemeye verecem diyorsun çok güzel walla hem benim 5 aylık emeğime el koy hemde beni mahkemeye ver.
Mahkemeye verebilirsin özgür bir insansın ama sonuçlarına katlanman gerekiyor.

Hak yerini bulacaktır.
Hocam gotikk sana surekli ara goruselim elimden geleni yapayim diyor sen surekli suclamaktan baska birsey yapmiyorsun, aldigin tum kanallar gotikk den mi?, bilgileri caldirmis olabilir misin?, sifre koyup unutmus olabilir misin?, adami haksiz yere sucladiysan adamin tek geliri olan kanal satislarina da darbe vurdun, bence en kisa zamanda arkadasi arayip soruna yapici bir cozum arayin

Benm kanalmda çalınmisti.kanali satan onatsayim kisi inkar etsede bence o aldi.yuklu kazanc olunca gitti nedense.burda ilk şüpheli kanal satan kisi.kendini aklamasi lazim satan.nedense yuklu kazanc olunca tak gidiyo.kanal alan kisiler lutfeb mail iki kere sifre degistirsin ve panele sifre ve maili 2adimda kurtarmayi yapsinlar hepsine yapamazsinizda yuklu kazanc olanlara yapalim en azindan. Guvendigimiz daglara kar yagabilir.

---------- Spam Engelliyici 15:58 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

Kanali aldigim kisiyle calan kisi ayni şehirde cikinca web script sayesinde ifsa oldu ve geri verdi.insallah bulursun kardesim quiz yardimci olmadi bana malesef anlasmak zor.turkce anlasalar keske

Hocam quize gerekli bilgileri yollayın değiştirilen wmz numarasını isteyin.Numarayı webmoney türkiye temsilcisine bildirin muhtemelen formal yapmıştır webmoneyini onaylıdır.Gerçek isim soyisim telefon vermek zorunda.Belki bu şekilde bulursunuz hırsızı.

hocam [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] arkadaşımada [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] arkadaşımada cevap verdim burayada yazıyım sizler daha iyi bilirsiniz. şimdi arkadaşımız demiş ki şifremi unuttum de adımları takip et oradan geri maili alabilirsin diye tamam yapıyım ama bunu ben yaptığımda wada arkadaşımız dava açtığında bilişim suçlar bana ulaşabilir korkuyorum açık açık söyleyim ben elimden geleni yapıcam ama yardım etmek isterken suçlu durumu düşmem demi? bunun için birisi kesin olarak bir şey söylerse sorun olmıyacaksa [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi hemen deniyecem acil birisi bir şey söylerse

Benim bildigim, son 10 girisin ip lerini gorulebiliyor. Siz maili geri aldiginizda son ipleri gorebilecektir arkadas. Oradan da bilisim suclarina gider zaten. Orada verecegi ifadede bunu belirtirse siz sorun yasamazsiniz diye dusunuyorum.

hocam [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] arkadaşımada [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] arkadaşımada cevap verdim burayada yazıyım sizler daha iyi bilirsiniz. şimdi arkadaşımız demiş ki şifremi unuttum de adımları takip et oradan geri maili alabilirsin diye tamam yapıyım ama bunu ben yaptığımda wada arkadaşımız dava açtığında bilişim suçlar bana ulaşabilir korkuyorum açık açık söyleyim ben elimden geleni yapıcam ama yardım etmek isterken suçlu durumu düşmem demi? bunun için birisi kesin olarak bir şey söylerse sorun olmıyacaksa [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi hemen deniyecem acil birisi bir şey söylerse

Burdan yazılışılanlar , özel mesajlar vs hepsi kayıt altında , aksi bi durumda bunları kanıt olarak gösterebilirsin

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] arkadaşımıza hem buradan hemde telefondan mesaj attım onay verdiği an deniyeceğim inşallah bu kadar basit olurda hem onun emeği gitmez hemde ben sizlerin gözündeki itibarımı düzeltirim

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

sıkıntı olmaz mı diyosunuz yani deneyim mi hemen?

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] arkadaşımıza hem buradan hemde telefondan mesaj attım onay verdiği an deniyeceğim inşallah bu kadar basit olurda hem onun emeği gitmez hemde ben sizlerin gözündeki itibarımı düzeltirim

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

sıkıntı olmaz mı diyosunuz yani deneyim mi hemen?

Mesajdada yazdigim gibi sikinti olmaz. Hesabin calindigi gun hangi IP'den girildigi orada cikacaktir ortaya. Seninle bi alakasi yok ise orada cikacak IP adresinin herhangi biseyi dert etmene gerek yok. Arkadas hesabini geri aldiginda dava acacagini falanda sanmiyorum, yeterki sen hizli hareket et ve maili geri al oda odeme yontemini degistirsin bi an once.

Açıkca konuşmak gerekirse kanalalsat.com dan kanal aldığımda kanalın şifresini kurtarma mailini değiştiririm. Neyse artık olan olmuş çözümü bulmak gerekiyor.

Öncelikle bu işi yapan gökhan değilse(kaldıki olacağını sanmıyorum) bir şekilde birisi kanala ulaştı. Bilişim suçları davan ile birlikte bu kanala girişi yapan kişi %100 bulur. Sana ise quiz %100 cevap vermek zorunda bilişim suçlarından gelen mail ile kim ödeme almış. Hangi yöntemle v.s.

Fakat ben olayı hızlandırmak istiyorum. Suçluyu kendimiz bulalım diyorum. Yoksa %100 şikayet ile birlikte bir kişi hapise girecek. Ve bu kişi quizden ödemeyi almış kişi olacak.

Bence yapılması gerekenler sırayla:
1) Gökhan kanala giriş yapsın ve geri alsın kanalı.
2) Quize giriş yapmak istediğinde security çıkacak. O zaman quize mail atılsın. Aynı şu şekilde.

Dear Staff,

I got back to my channel from hacker. My IBAN of bank account is TR...... Please, can you give me quiz dashboard.

Best Regards.

Bu nedenledir ki ayın 10'nun hükmü olacağını sanmam onlar manuelde ayın 15 ine kadar düzenliyebilirler.

Öncelikle bence gökhan bu kanalı geri almalı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi hemen deniyorum çok sağol azda olsa moralimi düzelttin bana güvenen birileri varmış. cevabı buradan yazarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri