kimi suçlamamı önerirsin mehmet efe yüksel hocamımı suçliyim ?
senin nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum sende benim nasıl bi insan olduğumu bilmiyorsun emin ol tanımakta istemezsin ama tanışacaz
sence durduk yeremi suçluyorum kardeşim ?
ne yaptın sen kısaca özetliyim ;
ben senden kanal aldım benim aldığım kanallara girme gibi bi lüksüm ve imkanım yok öyle tüm kanallarıma giremem telefondan girdiğim için sadece url leriyle bakarım kanallar ne durumda diye yine bi gün kanalları bi kontrol edeyim dedim
[email protected] kanalına geldim baktım kanal ismi değiştirilmiş hemen kanala girmeye çalıştım ve 6 gün önce şifreniz değiştirildi diye uyarı verdi hemen konuyu açtım ve senden aldığım kanalın çalındığını ifade ettim ve yine seni suçladım niye seni suçladım çünkü senden başka kimse
olamaz neyse dedim fazla ilgilenmedim 1 kanal gitti dedim bişey olmaz dedim aklıma gelmedi tabi panele girip böyle bişey yapacağın sonra geçen pazar günü tam 1 hafta önce panelime girmiş panele şifre koymuş ve ödeme yöntemini değiştirdiğin hakkında mail geldi...
o zaman seni değilde mehmet efe yüksel hocamı suçliyim..
sen olsan senelerdir çalıştığın bi adamamı güvenirsin yoksa 85 mesajı olan 1 yıllık kimsenin tanımadığı bir üyeyemi güvenirsin ?
durum bundan ibaret arkadaşlar bana hak veren arkadaşlar beğensin eğerki haksızsam haksızsın diye alıntı yapın ve niye haksız olduğumu söyleyin..
ben 5 aydır ne zorluklarla emek verdim bi ben bide allah bilir 70 kanalı quize sokmak için en az 500 tl para harcamışımdır izlenim satın aldım,abone satın aldım ve kanal satın aldım 2.5 tl den... 70 kanalı quize sokmak için en az 200 kanal satın aldım ve içinden 70 tanesini quize sokabildim bazıları kapandı bazıları tutmadı...
Şimdide gelmiş beni suçlama seni mahkemeye verecem diyorsun çok güzel walla hem benim 5 aylık emeğime el koy hemde beni mahkemeye ver.
Mahkemeye verebilirsin özgür bir insansın ama sonuçlarına katlanman gerekiyor.
Hak yerini bulacaktır.