500 TL Ödüllü Partner Önerisi

Arkadaşlar elimde Quiz den atılan ve şu an boşta olan yüksek gelir elde ettiğim kanallarım var.
Spam kabul eden ödeme yapan partner önerisi yapacak arkadaş olursa kendisine 500 TL hediye edeceğim,

Malesef durumdan istiafade etmeye çalışanlar olacağı için
Şu şekilde olacak , öneride bulunulan partnerden ödeme aldığımda öneride bulunana arkadaşa 500 TL yi göndereceğim.

Ha diyebilirsiniz ki parayı göndermezsen ? kanallardan alacağım para hediye edeceğim paranın 10/1 i .

DipNot:Konuyu açmadan önce forum moderatoru bir arkadaşa sordum böyle bir konu açabilirmiyim diye, kendisi açabilirsin dedi, Yani konuyu lütfen baltalamayım, kanallar boşta yüklü miktarda kazanç boşa gidiyor ve çıkış yolu arıyorum..

multicolornetwork ? :) Şaka bir yana bi konumuzu okuyun bekleriz hocam.

yt to yt yaptıkça ve diziler ile çalıştıkça artık cidden hiçbir partner kalmadı sizler için. Farklı düşünenlere her zaman partnerler kapı açarlar. Hemen hemen hepsi alım yapmakta nasıl kanal bağlamak istediğnize bağlı

niye söylesin millet hayvan gibi şiy yapıo herkes herkes 2 3 kanlla ldukça yüksek rakamlar kazanırken adam 500 kanal bası o parayı kazanamıo halada hırs yapmıs kanal basmaya çalısıyor doymuyor aslında dyumsuz olduğumuzdan müstehak bu durum 3000 5000 al keyfine bak yk adama 10 bin 20 bin daha fazlası olacak illa diyor sonucada katlanılacak kardeşim

Hocam hırsla alakası yok , 1,5 senedir bir gün bile tatil yapmadım çoğu zaman 24 saat çalışıp 12 saat uyuyarak çalıştım , hiç bir zamanda kazandığım para ile havaya girmedim,bu işten öncesine kadar aylık gelirim 100 tl idi ,bazen otobüs bileti alıp şehir merkezine gidecek parayı bulamadım,çok şükür bu işten veya bir işten bu kadar para kazanacağım aklıma hayalime gelmezdi,çok şükür kazandım,
rahatsızlığımdan dolayı çalışamıyorum ve geleceğimi garantiye almak için birikim yapmam lazım

Sizin elinizde yüksek gelir elde eden kanallar olsa ve bu kanallar boşta olsa ne hissedersiniz ?

Aç gözlülükle ne alakası var ,bizim bize yaptığımızı başka kimse bize yapmıyor, birisi çok kazanıyorsa taaaa yürekten hayyyyy Maşalllah de bunu bir dene sen açda olsan bak hayat ne güzel ne manalı oluyor gör ,

kardesim ben sana demedimki bu yazdıklarımı genel larak yapılan seyi söylüyorum
Hocam hırsla alakası yok , 1,5 senedir bir gün bile tatil yapmadım çoğu zaman 24 saat çalışıp 12 saat uyuyarak çalıştım , hiç bir zamanda kazandığım para ile havaya girmedim,bu işten öncesine kadar aylık gelirim 100 tl idi ,bazen otobüs bileti alıp şehir merkezine gidecek parayı bulamadım,çok şükür bu işten veya bir işten bu kadar para kazanacağım aklıma hayalime gelmezdi,çok şükür kazandım,
rahatsızlığımdan dolayı çalışamıyorum ve geleceğimi garantiye almak için birikim yapmam lazım

Sizin elinizde yüksek gelir elde eden kanallar olsa ve bu kanallar boşta olsa ne hissedersiniz ?

Aç gözlülükle ne alakası var ,bizim bize yaptığımızı başka kimse bize yapmıyor, birisi çok kazanıyorsa taaaa yürekten hayyyyy Maşalllah de bunu bir dene sen açda olsan bak hayat ne güzel ne manalı oluyor gör ,

hub isi sakat bence adam içerigini alip san diyor kanalın kabul edilmedi

Forum ticaret zekası gelişmiş insanlarla dolup taşmış vesselam. Lakin ticaret zekası, ticaret ahlakı demek değildir. :)

Bir şeyden herhangi bir bedel istiyorsan bunun karşılığı olarak mal veyahut bir ürün ile alıcıyı tatmin etmelisin. Aksi durumda oluşan ticaret hırsızlıktan öte değildir.
Bot satabilir birisi ya da herhangi bir işleve hizmet eden program vs. bunu anlarız ama partner söylerim ama parayla demek nasıl bir ticaret anlayışı içine giriyor? Biz mi çok aptalız, yoksa onlar mı zeki anlamadım gitti.
Üzgünüm arkadaşlar ama yt'nin 3-4 aydır sallantıya ugrasması bazı uyanıkları harekete gecirdi. Siz siz olun ''partner söylerim ama parayla'' diyen insanlarla bırakın alışverişi arkadaşlık dahi etmeyin. Saygılar..

Edit: İstemeden akıl verdim, hemde ''BEDAVA''..

Son düzenleme:
burda ben quize fazla yükleniyoz sakata gelmeyelim alternatif partner arayalım diye konu açıyorum başka 10larca kişide aynı minvalde konu acıyor alternatif partnerler konularda paylaşılıyor yok % 30 kesen -40 kesen ödeyen ödemyen birileride bu konulardan işi uyanıyor paylaşanları derliyor alternatiflere bakıyor bi partner buluyor forumdan birinin kanalları boşta 500 tl veririm diyor 10 k 5 k diyorlar yazık yediğiniz kaba ettiğiniz pisliğe bakın. aldığınız paradan hayır göremezsiniz

aynen yerinde bir yazı eskiden akıl veren coktu ekmek veren yoktu simdi ne ekmek ne akıl veren kalmadı

Forum ticaret zekası gelişmiş insanlarla dolup taşmış vesselam. Lakin ticaret zekası, ticaret ahlakı demek değildir. :)

Bir şeyden herhangi bir bedel istiyorsan bunun karşılığı olarak mal veyahut bir ürün ile alıcıyı tatmin etmelisin. Aksi durumda oluşan ticaret hırsızlıktan öte değildir.
Bot satabilir birisi ya da herhangi bir işleve hizmet eden program vs. bunu anlarız ama partner söylerim ama parayla demek nasıl bir ticaret anlayışı içine giriyor? Biz mi çok aptalız, yoksa onlar mı zeki anlamadım gitti.
Üzgünüm arkadaşlar ama yt'nin 3-4 aydır sallantıya ugrasması bazı uyanıkları harekete gecirdi. Siz siz olun ''partner söylerim ama parayla'' diyen insanlarla bırakın alışverişi arkadaşlık dahi etmeyin. Saygılar..

[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] ikinci defa mesajına dikkat ediyorum :D aynı benim kafada bi adamsın tanışalım hocam bi ara be :D

DeviLLe DeviLLe quizi yt paraya tanıtan adam dmek satsaydı bildigini smdi kose olmustu

Hocam Allah aşkına siz siz olun parayla partner söyleyin demekle ne alakası var , yani uçmuşsunuz ,her işte her olayda kötü niyet aramakdan bıkıp usanmadınız mı , bence dostlarınızı yakınınızdakileri değiştrin ,

Kaç gündür forumda arıyorum partner önerisi yapan kimse yok , varsa o mesajı gönderin bende diyieceğim özür dilerim siz haklısınız ,

Ben şu şekilde düşündün belki bilen vardır ama o partnerede millet hücüum eder diye bunu kimseyle paylaşmayan birileri vardır.Belki ödül verirsem söyler...

Hocam emin ol ki Allah doğrunun Allahı,sen doğru ol doğruyu güzeli düşün boş ver millet çakallık peşinde olsun , ne gereği var ki o güzel yüreğini çakalların çakallığıyla meşgul edip bulandırmaya

DeviLLe DeviLLe quizi yt paraya tanıtan adam dmek satsaydı bildigini smdi kose olmustu

Hocam Devill kardeşimizin durumu ile şimdi ki durum arasında anlam bakımından benzerlik olsa da eylem bakımından çok farklılıklar var. Mesela o dönemler yt'nin partnerler üzerinde mutlak hakimiyeti yoktu. Her şey partnerlerin elinde, ve gözlemindeydi. Eminim şuan böyle bir an da keşfetseydi bu kadar alalen konu acılmazdı. Ayrıca biri bir partner bulur bunu kendine ve cevresine paylasır gizler orası ayrı, ama partner ismi üzerinden para kazanmaya calısmak biraz cehalete işaret. Yazıktır bu forumda ne konular, ne yardımlar arkası beklenmeden yapıldı geçmişte. Şuan da bi kaos söz konusu ve bu durumu fırsata dönüştürmeye calısan insanlar türüyor mantar gibi.

Bakın arkadaşlar yazım kimseyi rencide etmek amaclı değil lakin cok ciddi fikir ayrılıkları söz konusu. Belki de sizin para kavramını yitirmenizden ötürü 500 tl gibi meblalar çok kücük ayrıntı hayatınızda ama, bu miktar bir başkası için hayati değere sahip olabilir. Yapacaksanız bir yardım gerçekten ihtiyac sahiplerine yapın, hiç bir karşılık beklemeden.

---------- Spam Engelliyici 02:27 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

Hocam Allah aşkına siz siz olun parayla partner söyleyin demekle ne alakası var , yani uçmuşsunuz ,her işte her olayda kötü niyet aramakdan bıkıp usanmadınız mı , bence dostlarınızı yakınınızdakileri değiştrin ,

Kaç gündür forumda arıyorum partner önerisi yapan kimse yok , varsa o mesajı gönderin bende diyieceğim özür dilerim siz haklısınız ,

Ben şu şekilde düşündün belki bilen vardır ama o partnerede millet hücüum eder diye bunu kimseyle paylaşmayan birileri vardır.Belki ödül verirsem söyler...

Hocam emin ol ki Allah doğrunun Allahı,sen doğru ol doğruyu güzeli düşün boş ver millet çakallık peşinde olsun , ne gereği var ki o güzel yüreğini çakalların çakallığıyla meşgul edip bulandırmaya

Saygıdeğer kardeşim yazımı seni baz almadan konu içinde ki bazı yorumlara istinaden yazdım. İyi geceler dilerim.

spam kabul edip ödeyen partner bulursan 1000tlye bana satabilirsin

kumarbaz hocam ayn durum simdi biri bir partner buldum dese yt paraya yazsa o partnerde unlu olsa adam diyecek keske paraylamı stsaydım bence bilgi saklamak benciliktir biri yazmıs diyor kanal onaylamayı ogrendim 1000 tl verdim adama dedim sen kaç kisiye satın dedi hiç kimseye herkese dagitıyorum :)

benim megan fox la evlenmem senin spam partner bulmandan daha olası.

yani benim spam kanalı kabul eden bir networkum olsa bu politikada karar kıldıysam ekmek yemeğe devam ediceksem bi kaç tane daha network açarım önemli olan network açmada başka networkun referansı 3-5 tane açarım el altından bekletirim sonra işler ters gitti mi piyasaya çıkartırım. mutlaka vardır

yokmu artıran :) kelin ilacı olsa...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri