500 TL Ödüllü Partner Önerisi

Spam alan partner ismi satilir. Fiyat 10bin TL :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] gizza ya 10 bın tl ye spam kanal almaya baslıcaksan odemeye hazır cok kısı var :D

Yazılan tüm yazıları okudum ve anlamdimki spam alan partnerler hala var ve gizleniliyor. Haklılar gizlerler, bende bulacam bende gizleyecem. Belkide buldum gizliyorum :)

adsense ve quiz'e muhtaçız. gerisi boştur heyecandır.

forumda partner çalışanlar var ama söylemiyorlar. bu tepki gösterenler de biliyordur büyük ihtimal ondan rahatsız oldular.

Eskidendi biri birşey bulunca bi heycanla gelir anlatırdı bi süre kullanılıp onuda bitirirdik şimdi kimse 500 liraya buldugu birşeyi söylemez nekadar paylaşımcı olursak olalım herkes önce kendini düşünür bu dönemde. illaki bazılarımızın bizim veya sizin bilmediğiniz taktikleri vardır ugrasmıstır denemiştir olmuştur gelipte forumda açıklayacagını sanmıyorum. geçmişte bu forumda ne değerli bilgilerin paylaşıldıgını eskiler bilir. neyse adsense banlanmadan ödeme işleme girene kadar artık herkes diken üstünde bu olay belki geçer belki geçmez önemli olan kendimizin deneyerek bişeyler bulup çabalaması inşşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Eskidendi biri birşey bulunca bi heycanla gelir anlatırdı bi süre kullanılıp onuda bitirirdik şimdi kimse 500 liraya buldugu birşeyi söylemez nekadar paylaşımcı olursak olalım herkes önce kendini düşünür bu dönemde. illaki bazılarımızın bizim veya sizin bilmediğiniz taktikleri vardır ugrasmıstır denemiştir olmuştur gelipte forumda açıklayacagını sanmıyorum. geçmişte bu forumda ne değerli bilgilerin paylaşıldıgını eskiler bilir. neyse adsense banlanmadan ödeme işleme girene kadar artık herkes diken üstünde bu olay belki geçer belki geçmez önemli olan kendimizin deneyerek bişeyler bulup çabalaması inşşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Eskiden forumdan aldığım zevki muhabbeti kahve vermıyordu bana bildiğin sanki herkez çocukluk arkadasım can dostum gibi sıcak bir ortam vardı şimdi öyle bir ortam varsa eğer gorebılıyorsan paylaşım yapayım özkan !

Eskilerdeki kişiler hala benım ıcın aynı , grup grup paylaşım yapıyorum zamanla senden örnek vereyım eskiden zamanın benden daha fazlaydı forumun 24 saat basındaydın kaptıgın tecrubeyle bana gunluk 3-4 haneli kazanç taktikleri vermiştin ve cokta guzel paralar kazandım hamd olsun bak ustunden yıllar geçmiş hala unutmamısız kendi aramızda hala paylaşım yapıyoruz . Şimdiki youtube ile ilgilenen arkadaşlarda ben bu guvenı bulamıyorum . 3 4 tane yabancı forumda paylaşım yapıyorum ama burada yapmıyorum yapmıcamda . He illakı sistemler çökecek elimizdeki taktıklerı açıkları bitiricek youtube bunu bılıyorum ama ben bunu hakedecek ve verdıgım anlattıgım tecrubelerı uğraşarak emek sarf ederek geliştiricek yeni yeni şeyler bulup bunları benimle paylaşacak insan yok artık forumda . Herneyse uzun lafın kısası eski ortam forumda bir daha görülmüyecek ne mutlu o gunlerı yaşayanlara .

---------- Spam Engelliyici 09:58 ---------- Önceki Mesaj 09:52 ----------

Arkadaşlar elimde Quiz den atılan ve şu an boşta olan yüksek gelir elde ettiğim kanallarım var.
Spam kabul eden ödeme yapan partner önerisi yapacak arkadaş olursa kendisine 500 TL hediye edeceğim,

Malesef durumdan istiafade etmeye çalışanlar olacağı için
Şu şekilde olacak , öneride bulunulan partnerden ödeme aldığımda öneride bulunana arkadaşa 500 TL yi göndereceğim.

Ha diyebilirsiniz ki parayı göndermezsen ? kanallardan alacağım para hediye edeceğim paranın 10/1 i .

DipNot:Konuyu açmadan önce forum moderatoru bir arkadaşa sordum böyle bir konu açabilirmiyim diye, kendisi açabilirsin dedi, Yani konuyu lütfen baltalamayım, kanallar boşta yüklü miktarda kazanç boşa gidiyor ve çıkış yolu arıyorum..

Dostum boşver para karşılığı tecrübe almayı ne insanlara böyle bir fırsat ver nede sen kendi emeğin olmadığın bir şeyi kullan . Partner de çalışmanı hiç tavsiye etmem şahsen hiç çalışmadım bol şans

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri