500 Tl ödüllü Php sorusu

CMD komutuyla IP ve DNS temizlemesi yapmayi deneyin ;

ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew

Throttle programiyla indirme limitleri kaldirilabiliyor. Kota uygulandikca ana sistem proxy ve dns'i yenileyebiliyor. Ayriyeten DNS verirken modem uzerinden verin. PC'de yapilan DND tazelemeleri mac filtrelerine takilir her zaman.

Herkese ilgisi için teşekkür ederim, sadece 1 arkadaş bu konu hakkında kod gönderdi. Diğer arkadaşlar yazılı olarak öneri yaptı. Herkese ilgisi için çok teşekkür ederim.

Normalde 500kb/saniye ile indirebiliyordum şimdi youtube gibi 70mb/saniye ile indiremesede 10mb/saniye ile indirmeyi başardım.

Hızlı indirmeyi ise başkasının ihtiyacı olursa diye şöyle paylaşayım .mp4?auth kodunu hız düştükçe yenileyerek çözmeyi başardım.

Sistemimin toplu kanal kopyalama bölümüne entegre ettim.(daily to daily veya daily to youtube bölümlerine.) Yakında daily to daily bölümünüde geliştireceğiminde müjdesi oldu(oto daily kanal çek, oto daily kelimeye yeni eklenenleri yükle, oto daily karşı kanala yüklenenleri kendi kanalıma yükle)

Herkese ilgisi için teşekkür ederim, sadece 1 arkadaş bu konu hakkında kod gönderdi. Diğer arkadaşlar yazılı olarak öneri yaptı. Herkese ilgisi için çok teşekkür ederim.

Normalde 500kb/saniye ile indirebiliyordum şimdi youtube gibi 70mb/saniye ile indiremesede 10mb/saniye ile indirmeyi başardım.

Hızlı indirmeyi ise başkasının ihtiyacı olursa diye şöyle paylaşayım .mp4?auth kodunu hız düştükçe yenileyerek çözmeyi başardım.

Sistemimin toplu kanal kopyalama bölümüne entegre ettim.(daily to daily veya daily to youtube bölümlerine.) Yakında daily to daily bölümünüde geliştireceğiminde müjdesi oldu(oto daily kanal çek, oto daily kelimeye yeni eklenenleri yükle, oto daily karşı kanala yüklenenleri kendi kanalıma yükle)

merhaba sisteminiz daily to daily yapıyormu ? ve direkmi atıyor yoksa kısa bi video ile değiştiriyormu

ipconfig /flushdns
önce bunu yazın
işlenicek bu beklsin o esnada
ipconfig /release
sonra bu kodu yazın
gene bekleyin
ipconfig /renew
en son bunu yazın
İşe Yarayacaktır Umarım Öğrencilik Bilgilerimle Bunları Biliyorum . [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:

hocam hala dört gözle bekliyorum :) bu habere en cok ben sevindim..

Merhaba Arkadaşlar,

Dailymotion.com dan video indirmesini serverlarım yaparken eş zamanlı 5-6 tane video indirdikten sonra o serverım artık dailymotion dan 1-2mb/saniye hızında video indirmeye başlıyor. Dailymotion dışındaki sitelerden videk indirirken bu sorun yok. Dailymotion büyük ihtimalle ipye özel video indirme kotası koyuyor. Bu işlemi proxy ile aşmak mümkün fakat proxylerdeki data limit çıkılmaz noktaya getiriyor.

Aranızda eminim ki bu durumu aşan vardır. Ben hangi yöntemle aşabileceğimize bulamadım. Sistemimde youtube to daily gibi tam otomatik botunu daily to daily eklemem istiyorum. Fakat bu yavaşlıklıkla bu durumu yapmam mümkün olmuyor.

Yeni yılınız sağlıklı ve başarılı olur inşAllah.

hocam mesajlara bakıyormusunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri