Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o sana kalmış muslera hocam diğer arkadaşlar forum sitem zaten eğitim üzerine tutmuş vaziyette + facebook da 17 bin kişilik grubu mevcut + daha çok hünerler vs var şu şekilde anlatıyım şartımı oraya yazdım bunu isteyen ve yaparım diyen arkadaş varsa buraya yazsın ve işlem bitince o kişiye bunu öğretirim ve diğer isteyen arkadaşlarda aynı şartta öğrenmek isterse gelir
Tamam ref olayım ama 100 değil 50 konu yapalım bu işi aydınlığa çıkartmak için ?
Ok sartini kabul eden arkadaslara anlatirsin o zaman bu kazanc sistemi neyse arkadasim.Ilk mesajinada site linkini ve ne sarti istedigini yaz.Konuyu kitleyecegim uzamasin daha fazla.Sartini kabul edenlerde calisma yaparlar sonra ne yapiyorsaniz yaparsiniz.o sana kalmış muslera hocam diğer arkadaşlar forum sitem zaten eğitim üzerine tutmuş vaziyette + facebook da 17 bin kişilik grubu mevcut + daha çok hünerler vs var şu şekilde anlatıyım şartımı oraya yazdım bunu isteyen ve yaparım diyen arkadaş varsa buraya yazsın ve işlem bitince o kişiye bunu öğretirim ve diğer isteyen arkadaşlarda aynı şartta öğrenmek isterse gelir
Hocam 100 değil 1000 konu diyor konuda![]()
Ok sartini kabul eden arkadaslara anlatirsin o zaman bu kazanc sistemi neyse arkadasim.Ilk mesajinada site linkini ve ne sarti istedigini yaz.Konuyu kitleyecegim uzamasin daha fazla.Sartini kabul edenlerde calisma yaparlar sonra ne yapiyorsaniz yaparsiniz.
Ayrica site linkini vermek paylasmak yasak degil acikca paylasbailirsin.
Saygilarimla
5000 dolar kazanan bir kişi forumlarla neden uğraşırkı onu anlayamadım.
Ok sartini kabul eden arkadaslara anlatirsin o zaman bu kazanc sistemi neyse arkadasim.Ilk mesajinada site linkini ve ne sarti istedigini yaz.Konuyu kitleyecegim uzamasin daha fazla.Sartini kabul edenlerde calisma yaparlar sonra ne yapiyorsaniz yaparsiniz.
Ayrica site linkini vermek paylasmak yasak degil acikca paylasbailirsin.
Saygilarimla
Hocam buldum yöntemi. Sistem arkadaşın sitesinde paylaşılmış ve çok gizli, özel.
Youtube para nasıl kazanılır? - YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.