5000 TL İle Ne Yapılabilir ?

Sen hayatında hort görmemişsin :D Konuda dolar 10 yıla bitecek yazıyordu :D tam 10 yıl sonra :P

eozLmq.png

Yüzyılın hortu olmuş :D Resmi çek arşive at olmuş bu tam :D

5bin tl mlsf az söyle hesap yapalım

5000 tlye gram alsan 85den su aralar zor olsada elbet duser 92den satsan 400 tl anca kazanırsın ama zaman lazım cok dolar alsan yine öyle 5bin tl zor hocam en akıllısı git cigköfteci ac 1 tane :D

[MENTION=9942]LooKTeri[/MENTION] [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] yaa siz beni ne sandınız :D konu koptu sonra zaten.birsürü mesajlar felan :D 16 kişi felan alıntı yapmıştı galiba :D

CoinTellect'den 1 adet temel paket, 2 adet pilot paket ve 1 adet başlangıç paket alınır. 5000 lirayı çok güzel arttırma yöntemi buyrun :cool:

Klişeleşmiş laf diyebilirsiniz ama bence en iyisi ticaret yapmak 5000 lirayla sağlam ticaret yapılabilir, mesela kış ayındayız atkı bere eldiven al 2 buçuk 3 liradan 5 liraya sat veya havalar tam ısınmadan toptancıdan dökme mal al ilkbahar gibide git bir işlek pazara sat o malları pazarcılıktada iyi para vardır onuda beğenmezsen benim gibi git bir ambalajcıya dükkanlarda en çok ne kullanılıyor ambalaj olarak ondan alıp kapı kapı dolaş gerekse o malzemeleri sat ben bu işleri yaptım aralarında en karlı olanı pazar işi ile ambalaj işi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri