5000 TL Paranız Olsa Youtube'a Nasıl Bir Yatırım Yapardınız

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

VASP

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

5000 TL paranız olsa youtube'a nasıl bir yatırım yapardınız merak ediyorum :)

Güzel bir mekanın nargile tezgahını alırdım direk :)

youtube adam gibi dursa zaten 5bini 10 günde kazanır onunla yatırım yaparız.
şu durumda kazandırmıyorken yatırım yapılmaz.

Spam için yatırma da. Özgün için bir şeyler yapılabilir.

yüksek donanımlı bir bilgisayar alıp oyun videoları çekerdim :) hem eğlenip hep kazanmaktan daha iyi bişey olamaz :)

iphone 7plus alıp, iphone7 parçalama videosu cekerdım,

yüksek donanımlı bir bilgisayar alıp oyun videoları çekerdim :) hem eğlenip hep kazanmaktan daha iyi bişey olamaz :)

olmuyor işte öyle :D tutmuyor :D 5000tl'yi pc yerine kanala harca reklamına vs öyle tutuar :D

Ben olsam özgün video çekerim 5000tl'yi reklama harcarım bak bakalım nasıl tutuyor o :D

olmuyor işte öyle :D tutmuyor :D 5000tl'yi pc yerine kanala harca reklamına vs öyle tutuar :D

Ben olsam özgün video çekerim 5000tl'yi reklama harcarım bak bakalım nasıl tutuyor o :D

:D Biraz açar mısın 5000 TL adwords'e mi yatırırdın? ne tarz verirdin 1 günlük bütçeyi 5000 mi yapıp yoksa aylık mı vs. :)

:D Biraz açar mısın 5000 TL adwords'e mi yatırırdın? ne tarz verirdin 1 günlük bütçeyi 5000 mi yapıp yoksa aylık mı vs. :)

Hocam tabi kanala baglı eğer oyun kanalıysa bir şekilde 100k üzeri bir youtuber bulur onunla video çekmeye calısırım ücreti neyse he oyun kanalı değilde farklı kanal ise yine aynı yontemı denemeye calısırım ama o mevzu oyun kanalında fazla tutuyor o yüzden google adwords a reklam verdırırım r10 da bu işin ehlileri var senın paranı en iyi şekilde kullanacak insanlar en fazla kişiye ulaştırabilecek inceliklerini bilen insanlar bu şekilde organik abonen fazla olur tutulur ama youtube da bana göre şuan en iyi reklam türü yüksek aboneli bir kanal ile video çekmekdir net .

Sanırım video çekmeyi bıraktın o yüzden özgün kanala yatıramazsın. Spam desen şuan için bitti sayılır önceden olsa 1 yatırır 5 alırdın ama şuan öyle bir ihtimal yok. Sen at parayı bankaya kalsın lazım olur illaki. Dolar olarak at nisandan sonra üç kuruş değer kazanır paran.

Sanırım video çekmeyi bıraktın o yüzden özgün kanala yatıramazsın. Spam desen şuan için bitti sayılır önceden olsa 1 yatırır 5 alırdın ama şuan öyle bir ihtimal yok. Sen at parayı bankaya kalsın lazım olur illaki. Dolar olarak at nisandan sonra üç kuruş değer kazanır paran.

Elimdeki özgün kanalları sattım hocam,yatırım için tüyo bekliyorum açıkcası :)

[MENTION=38055]VASP[/MENTION] ekipman döşer. Kimsenin yapmadığı bir kanal yapardım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri