500TL. Ödül (Adsense geri alma)

Şimdi savcılığa gitmek iyi bir düşünce ama karakoldaki adama adsense hesabını, yönetici emalini falan anlatamazsın. Benim emalim bu facebookum bu twitterım bu dersin adam gider bulur. Onun dışında adsense için gideceksen baya bir uğraşman gerekir hocam.

Çalan kişinin e maili nedir bana pmden yollayabilir misin ya da telefonu varsa daha iyi olabilir.

Şimdi savcılığa gitmek iyi bir düşünce ama karakoldaki adama adsense hesabını, yönetici emalini falan anlatamazsın. Benim emalim bu facebookum bu twitterım bu dersin adam gider bulur. Onun dışında adsense için gideceksen baya bir uğraşman gerekir hocam.

Çalan kişinin e maili nedir bana pmden yollayabilir misin ya da telefonu varsa daha iyi olabilir.

ben gittim şikayetde bulundum cok güzel bir şekilde. adam bilmiyordu açtı googleyi adsensenin ne olduguna basktı araştırdı filan . çokda güzel ifademi yazdı.beklemedeyım 2 hafta oldu benimde :)

ben gittim şikayetde bulundum cok güzel bir şekilde. adam bilmiyordu açtı googleyi adsensenin ne olduguna basktı araştırdı filan . çokda güzel ifademi yazdı.beklemedeyım 2 hafta oldu benimde :)

ben de gittim bugun adam güzel akıl verdi savcılığa git dedi. vds firmasını da kat işin içine dedi log olayını 2 yıl tutma zorunlulukları var mış.

Ekmeğini Yemiştir Kimlik İle Onaylatılıyor diye biliyorum Bu ay çekmiştir parayı..

unut hocam 10.000 tl bile versen alamazsın geri bu işi bilen biri olarak öyle birşey yok yani :S

Adsenseye Ana avrat Herşeyine kaydırarak sövdüm ertesi gün adsensem açıldı bu ay paramı çekiyorum

"Bu Bir hayal üründür Gerçekle Hiçbir Alakası yoktur" :D

Sonrada Mahkemelik olmayın :D

Adsenseye Ana avrat Herşeyine kaydırarak sövdüm ertesi gün adsensem açıldı bu ay paramı çekiyorum

"Bu Bir hayal üründür Gerçekle Hiçbir Alakası yoktur" :D

Sonrada Mahkemelik olmayın :D

rRo9n1.png

bu lafın nesini anlamıyosun. Adam özellikle yazmış

Android kardeş senin güncellemen gelmiş yaptır hiç vakit kaybetmeden.

neşelenin abiler hep somurt somurt nereye kadar herkezin bir yeri acıdı dalı koptu sanki bizlerin kopmadımı bırakın herşey paramı hayatın ytparanın zevkini çıkartın be yaa NO Dert No Tasa Yaşasın Android 6 :D

[MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION] pardon reis görmemişim cevap yazmayın sıkıntı yok Kusura bakmayın

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri