Kanal Adi :
Kanal Kategorisi : Animasyon Çizgi Film Kesitleri ( Video uzunlukları 1-5 dk )
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Nisan 2017
Abone Sayisi : 54.xxx
Kanal Toplam Video Sayısı : +750
Günlük İzlenmesi : Günlük 25.000-30.000 izlenme alıyor
Toplam görüntüleme sayısı: +44 Milyon
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır kanalda topluluk uyarısı ve telif yoktur.
Kanalinizin Para Kazanması açık mı : Hayır başvuru yapılmış red yedi.
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanala kafamda bir fiyat yok açıkcası sizlerin verdiği teklifi değerlendirip en yüksek teklifi verene kanalı vereceğim.
Kanal Hakkında : Kanalda çizgi film kesitleri ve bazı animation kesitleri mevcuttur. Kanal ile yaklaşık 3 aydır ilginlenemiyorum. İlgilenildiği ve video atıldığı taktirde hiti +100k ulaşıyor. Geçmişte ilgilendiğim zaman günlük hiti 200-300k atasına kadar çıkmıştı. Çizgi film içeriklerine hakim olan arkadaşların alması kanal ve kendisi açısından daha iyi olur ömürlük kanaldır.Kanal boşta durduğu için satma kararı aldım trafik için kanal arayanlar için kanal bire birdir.

Kanal Kategorisi : Animasyon Çizgi Film Kesitleri ( Video uzunlukları 1-5 dk )
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Nisan 2017
Abone Sayisi : 54.xxx
Kanal Toplam Video Sayısı : +750
Günlük İzlenmesi : Günlük 25.000-30.000 izlenme alıyor
Toplam görüntüleme sayısı: +44 Milyon
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır kanalda topluluk uyarısı ve telif yoktur.
Kanalinizin Para Kazanması açık mı : Hayır başvuru yapılmış red yedi.
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanala kafamda bir fiyat yok açıkcası sizlerin verdiği teklifi değerlendirip en yüksek teklifi verene kanalı vereceğim.
Kanal Hakkında : Kanalda çizgi film kesitleri ve bazı animation kesitleri mevcuttur. Kanal ile yaklaşık 3 aydır ilginlenemiyorum. İlgilenildiği ve video atıldığı taktirde hiti +100k ulaşıyor. Geçmişte ilgilendiğim zaman günlük hiti 200-300k atasına kadar çıkmıştı. Çizgi film içeriklerine hakim olan arkadaşların alması kanal ve kendisi açısından daha iyi olur ömürlük kanaldır.Kanal boşta durduğu için satma kararı aldım trafik için kanal arayanlar için kanal bire birdir.