550 organik Aboneli ve Canlı Etkinliği Açık Kanal

vatancafe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vatanticaret.net
Kanal Adresi : (pm ile)
Kanalın abone sayısı : (550 tamamen organik)
Toplam video görüntülenme sayısı : (Organik / 140,413)
Hesap Kayıt Tarihi : (ocak 2013)
Kanalın dili :türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : (dizi/397 tane video) (Elle Yüklendi)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : (Hayır Yok)
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : HAYIR
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : EVET
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : EVET
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : EVET
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? :Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? :6 Dolar
Kanal Hakkında Ek Bilgi :Arkadaşlar kanalda 397 video var sabit bir kategori kanalıdır.kanaldaki videoların çoğunda 3.taraf çıktı ve ben kabul ettim yani aylık 6 dolar 397 videodan gelmiyor,istenilirse videolar silinip bu abone ile daha fazla kazanılabilir.En önemlilerinden canlı etkinlik açık her kanalda bu özellik aktif olmuyor.Kanal bu ay sonuna kadar satılıktır.
FİYATI: 150 TL
Resimler 1
Resimler 2
Resimler 3
Resimler 4
Resimler 5

Hocam kanalda bir problem yok da keşke ticaret sitenize yüklemeseydiniz :)
Bir de aylık 6 dolar kazandıran kanal için 150 TL fazla değil mi sizce?

Benimde bildigim kadarıyla 1 aylık kazancını 3 le çarpıp öyle bir satış olur diye hatırlıyorum. buda 18 dolar yapar fakat abonesi iyi biraz arttırılır ama 150 tl yaparmı muamma

ben kanalı geliri ile hesaba almıyorum.abone ve özellikleriyle.Şimdi onaylı canlı akısı acık gelirsiz kanal istesen 50 tl den asagı demezler bir abonesi olmayan kanala.dediğim gibi 397 videodan o gelir gelmiyor ben 3.tarafı kabul ettiğimden para şirkete aktı ben ise abone kastım.alan kişi farklı kategori videoları yükleyebilir.Fiyat bu acelesi yok.illaki satılacak diye bir şeyde yok ticaret yani.ayrıca ticaret yapıyorum nere yükleseydim :)))

ben kanalı geliri ile hesaba almıyorum.abone ve özellikleriyle.Şimdi onaylı canlı akısı acık gelirsiz kanal istesen 50 tl den asagı demezler bir abonesi olmayan kanala.dediğim gibi 397 videodan o gelir gelmiyor ben 3.tarafı kabul ettiğimden para şirkete aktı ben ise abone kastım.alan kişi farklı kategori videoları yükleyebilir.Fiyat bu acelesi yok.illaki satılacak diye bir şeyde yok ticaret yani.ayrıca ticaret yapıyorum nere yükleseydim :)))

İyi bakalım.Hayırlı satışlar.Sitenizi de beğendim.O da hayırlı olsun.O konuda da pmden görüşelim belki tecrübelerinizden faydalanabilirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri