Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
An itibariyle abonelerim 55Bin olmuştur
Dakikada - 50 abone artmaktadır tamamen organik
İnşAllah en kısa zamanda 100bini görebilirim
![]()
nasıl oluyor anlamadım ki.millet sayfanın fake olduğunu anlamayacak kadar ...mı acaba yada sizmi birşeyler yapıyorsunuz
nasıl oluyor anlamadım ki.millet sayfanın fake olduğunu anlamayacak kadar ...mı acaba yada sizmi birşeyler yapıyorsunuz
50k abone nasıl inanıyorsunuz arkadaş adam videoyu atalı 3 4 saat olmuş videonun biri 301 takılı biride 3k 4k mı ne bukadar zamanda bukadar izlenime 50k abaone olmaz
Helal olsun hocamdiyicek baska laf yok
inş. 100k yı görürsünüz
Her artığında konumu açıcaksın
50k abone nasıl inanıyorsunuz arkadaş adam videoyu atalı 3 4 saat olmuş videonun biri 301 takılı biride 3k 4k mı ne bukadar zamanda bukadar izlenime 50k abaone olmaz
Abone olanlar genelde ergenler ve kız oldugu için pek anlamıyorlar. Türklerin değimiyle kezbanlar![]()
Edit bu arada arkadaşın yeni kanalı değil yani 50 bin bir günde olmamış ama sabahtan beri takipteyim bende sebeplendim azabonede az artışta ama bi günde okadar olmaz zaten kolay diil
![]()
para kazanma kapalı bir yt kanalı acarsın. müzik videosu atarsın. izlenir abone gelir. sonra videoları sılersın para kazanmayı aktif edersin sana al organık abonehayall mi kurdum ne
![]()
вαттυѕαу;122742' Alıntı:Adamın kanalında gizlenmiş 32 adet video var![]()
Facebook sayfan mı var hocam senin
nasıl oluyor anlamadım ben justin videolarından dünyaca yasak getirmiyormu yt 3. içerikten
Bende senden denemek için alıp yükledim ama 1 ne dünya geneli engellendi geldi
Ne kadar iyi?hayır ama sosyal ağları iyi kullanıyorum
Yo sadece deneme yapıyoruz kapanırsa kapansın da sistem nedir onuda anlat bari
Ben yükleyeli 13 saat oldu şuanda sorun yok umarım olmaz![]()
Ne kadar iyi?Twitter'ına baktım senin pekte iyi kullandıgın söylenemez
Justin Biebera follow me diyorsun
Bir de şunu anlamadım Resim atıyorsun #heartbreaker hashtagine videoyu paylaşmıyorsun ama resim atıyorsun bu niye acaba? Yoksa e-book ta mu bu bilgiler
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.