55Bin Abone Oldu

fanitter

Yasaklanmış
An itibariyle abonelerim 55Bin olmuştur

Dakikada - 50 abone artmaktadır tamamen organik

İnşAllah en kısa zamanda 100bini görebilirim

tcluj.jpg

Helal olsun hocam :) diyicek baska laf yok ;) inş. 100k yı görürsünüz

nasıl oluyor anlamadım ki.millet sayfanın fake olduğunu anlamayacak kadar ...mı acaba yada sizmi birşeyler yapıyorsunuz

nasıl oluyor anlamadım ki.millet sayfanın fake olduğunu anlamayacak kadar ...mı acaba yada sizmi birşeyler yapıyorsunuz

Abone olanlar genelde ergenler ve kız oldugu için pek anlamıyorlar. Türklerin değimiyle kezbanlar :D

50k abone nasıl inanıyorsunuz arkadaş adam videoyu atalı 3 4 saat olmuş videonun biri 301 takılı biride 3k 4k mı ne bukadar zamanda bukadar izlenime 50k abaone olmaz

Hocam fake olup olmamasımı önemi olan aşırı hayranlar salak değildir okadar heralde :D orjinal sayfa 6 kusur milyon aboneli ama burda şarkıyı önce paylaşması elinin altındaki sosyal medya gücünü kullanması bu yolda çabalaması emeklerinin karşılığını yavaş yavaş alıcak sanırım :)

Edit bu arada arkadaşın yeni kanalı değil yani 50 bin bir günde olmamış ama sabahtan beri takipteyim bende sebeplendim az :D abonede az artışta ama bi günde okadar olmaz zaten kolay diil :)

para kazanma kapalı bir yt kanalı acarsın. müzik videosu atarsın. izlenir abone gelir. sonra videoları sılersın para kazanmayı aktif edersin sana al organık abone :D hayall mi kurdum ne :D

Justin forevır :p gelsin paracıklar bundan sonra + olarak ergen şarkıcılara çalışcam :D
1-one direction
2-justin
3-miliy :D yazamadımda anladınız siz :D
selena vs işte bunlarla bi asgari ücreti yakalarsak iyi .d

nasıl oluyor anlamadım ben justin videolarından dünyaca yasak getirmiyormu yt 3. içerikten

Helal olsun hocam :) diyicek baska laf yok ;) inş. 100k yı görürsünüz

Teşekkürler güzel yorumunuz için inşAllah yaparım 100K :)

Her artığında konumu açıcaksın

evet açacağım bu sizi ilgilendiren bir konu değil burada sınırı aşmadan herşeyi paylaşabiliriz ayrıca konu dışı diye boşuna yazmamışlar.

50k abone nasıl inanıyorsunuz arkadaş adam videoyu atalı 3 4 saat olmuş videonun biri 301 takılı biride 3k 4k mı ne bukadar zamanda bukadar izlenime 50k abaone olmaz

videolar gizli diye 50 kere yazdım hala aynı

sana resimde atayım

tcqnz.jpg

Abone olanlar genelde ergenler ve kız oldugu için pek anlamıyorlar. Türklerin değimiyle kezbanlar :D

Kezban demiyelim :D iyi bir sistem kurduğum için :D

Edit bu arada arkadaşın yeni kanalı değil yani 50 bin bir günde olmamış ama sabahtan beri takipteyim bende sebeplendim az :D abonede az artışta ama bi günde okadar olmaz zaten kolay diil :)

Helal olsun hocam buldunmu yapışcan :D

para kazanma kapalı bir yt kanalı acarsın. müzik videosu atarsın. izlenir abone gelir. sonra videoları sılersın para kazanmayı aktif edersin sana al organık abone :D hayall mi kurdum ne :D

Ben bu kadar uğraşmam :D direk video içi programlama

вαттυѕαу;122742' Alıntı:
Adamın kanalında gizlenmiş 32 adet video var :)

bi anlatamadım hocam bunlara

Facebook sayfan mı var hocam senin

hayır ama sosyal ağları iyi kullanıyorum

nasıl oluyor anlamadım ben justin videolarından dünyaca yasak getirmiyormu yt 3. içerikten

işi bilince getirmiyor :)

Bende senden denemek için alıp yükledim ama 1 ne dünya geneli engellendi geldi

Yo sadece deneme yapıyoruz kapanırsa kapansın da sistem nedir onuda anlat bari

Ben yükleyeli 13 saat oldu şuanda sorun yok umarım olmaz :)

hayır ama sosyal ağları iyi kullanıyorum
Ne kadar iyi? :D Twitter'ına baktım senin pekte iyi kullandıgın söylenemez :) Justin Biebera follow me diyorsun :D Bir de şunu anlamadım Resim atıyorsun #heartbreaker hashtagine videoyu paylaşmıyorsun ama resim atıyorsun bu niye acaba? Yoksa e-book ta mu bu bilgiler :)

Yo sadece deneme yapıyoruz kapanırsa kapansın da sistem nedir onuda anlat bari

Sistemi öğrenmek için http://www.ytpara.com/youtube-alisv...in-dogru-yolu-v1-bayram-kampanyasi-25-tl.html bunu alman gerekir.

Ben yükleyeli 13 saat oldu şuanda sorun yok umarım olmaz :)

İnşAllah hocam bendede sorun yoktu ben gizledim

Ne kadar iyi? :D Twitter'ına baktım senin pekte iyi kullandıgın söylenemez :) Justin Biebera follow me diyorsun :D Bir de şunu anlamadım Resim atıyorsun #heartbreaker hashtagine videoyu paylaşmıyorsun ama resim atıyorsun bu niye acaba? Yoksa e-book ta mu bu bilgiler :)

justin bieber beni takip etmesi en çok istediğim şey bunun youtube ile alakası yok.

sosyal medyayı sadece youtube için değil kendim içinde kullanıyorum bu yüzden kazanıyorum zaten.

evet e-bookda bilgiler mevcut http://www.ytpara.com/youtube-alisv...in-dogru-yolu-v1-bayram-kampanyasi-25-tl.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri