55Bin Abone Oldu

E-book bende var ama ebook ta yazmıyor

nasıl yazmıyor hocam sosyal medyayı ince ayrıntısına kadar anllatım ben orda

Mesaj arada kaldı sanırım biri bunu açıklayabilirmi nasıl oluyor

Ben şunu anlamıyorum biz atıyoruz 13 saatte 160 izlenim almış adam atmış 14 saatte 107.938 görüntüleme almış telif gelmiş yine atmış 52 dkda 301+ görüntüleme olmuş biri açıklayabilirmi?

https://www.youtube.com/channel/UCG3Iv2cJNtmlTnckZMPW2KQ?feature=watch

Hocam adam sayfalarda falan paylaşmıştır bütün heartbreaker şarkıları "dünya geneli engellendi " benim ki kaldı :D

Ben 350k sayfada paylaştım biri 500 biri 120 civarı izlenim aldı dünya geneli yedi.izlenimin abone ve+ eski kanal llarda cabuk indeksleniyor ayrıca o 14 saatte 107.938 milyonluk sayfalarda paylaşmış olabilir

Bende sorun yok inşallah telif gelmez nazar değmesin :D

Ben 350k sayfada paylaştım biri 500 biri 120 civarı izlenim aldı dünya geneli yedi.izlenimin abone ve+ eski kanal llarda cabuk indeksleniyor ayrıca o 14 saatte 107.938 milyonluk sayfalarda paylaşmış olabilir

kaç saat sonra yedi dünbya geneli ve dünya geneli yiyen videonun parası geliyormu acaba ?

6 saat sonra yemiş dünya geneli tabi dünya geneli gelene kadarki reklam gelirleri gelir hanemize.
Şaşırtıcı ama videoyu tekrar açtım para kazanmaya..

Sistemi öğrenmek için http://www.ytpara.com/youtube-alisv...in-dogru-yolu-v1-bayram-kampanyasi-25-tl.html bunu alman gerekir.

İnşAllah hocam bendede sorun yoktu ben gizledim

justin bieber beni takip etmesi en çok istediğim şey bunun youtube ile alakası yok.

sosyal medyayı sadece youtube için değil kendim içinde kullanıyorum bu yüzden kazanıyorum zaten.

evet e-bookda bilgiler mevcut http://www.ytpara.com/youtube-alisv...in-dogru-yolu-v1-bayram-kampanyasi-25-tl.html

Tam da bunu soracaktım işte.Sen belieber'sin o zaman.Yani Justin Bieber hayranı.Yaptığın işi seviyorsun,adamı da seviyorsun müziklerini de böyle para kazanıyorsun.Mesaj alındı ;)

Ben seni takdir ediyorum, Disney ünlüleri olsun bende takip ederim ve yaptığın iş en mantıklı kazanç yöntemlerinden biri, bununla ilgili olarak http://www.ytpara.com/facebook-sayfa-alim-satim/10196-94-bayan-olan-yabanci-agirlikli-sayfa.html şu konuda One Direction grubuna ait bi sanatçının sayfasıdır. aciliyetten satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir.

konu içinde konu gibi görürsen bildir editleyip kaldırıyım link'i, iyi forumlar.

sorun değil hocam acil diyorsun lazım olan alır birine anti olarak para kazanmak imkansızdır :)

sorun değil hocam acil diyorsun lazım olan alır birine anti olarak para kazanmak imkansızdır :)

Merhaba ben bu konuda biraz uzağım justin gibi bir şarkıcının videolarını paylaştın para kazanmaya kapalı bir kanalda ama ona rağmen yine uyarı gelir ve o video para kazanmaya açamassın bunu üyelik için yaparsan o kanal eninde sonunda kapanmıyordu dünya geneli attığımız videolar kanala kayıt ediliyor gibi birşey biliyorum biraz açarmısınız:confused:

Videoya "Video dünya genelinde engellendi." diye birşey çıktı ne yapmam lazım para kazanma gitti o kadar kesim biçtim.Yenidenmi yükleyeyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri