6 Aydan Yeni Bloglarınızda Reklam Yayınlama

wbmasterforum

Kayıtlı Üye
Youtube ile uğraştık bazılarımız kazandı ve kazanmaya devam ediyor bazılarımız ise güncellemelerden sonra youtube işine ara verdi alternatifler arıyor. Blog açıp para kazanmayı hedefleyen arkadaşlar için 6 aydan yeni hatta 2 gün içerisinde maximum reklamları aktif etme yöntemini anlatacağım

Gerekenler
1- 1 Adet Adsense hesabı(Yt adsense olur)
2- 1 adet blogger.com üzerinden açılmış blogumuz(içerisinde 1-2 yazı ekleyin)özgün spam farketmez nasıl çalışacaksanız.

Yönteme gelecek olursak

Blogumuzu açtık 2-3 içerik ekleyelim öncelikle daha sonra Adsense hesabımıza giriş yapıyoruz ve Reklamlarım kısmında yeni reklam oluştur diyoruz ve oluşturduğumuz reklam kodunu kopyalayın

Şimdi blogumuza reklamları ekleme kısmına geldi blogumuza giriş yaptıktan sonra panelde Yerleşim kısmına tıklıyoruz ve Reklamlarımızı eklemek istediğimiz alanlarda bulunan Gadget Ekle butonuna bastıktan sonra HTML/JavaScript seçeneği üzerinden Başlık Kısmı boş kalsada olur altta yer alan içerik kısmına Adsense kodunu yapıştırıyoruz ve işlemimiz tamamlanıyor

Reklamlarınız artık hazır benim yaptığım testlerde reklamlar hemen çıktı

Şuan için sadece yazı olarak ekledim konuyu birazdan resimli olarak anlatımını gerçekleştireceğim

Blogumuzu açtık içeriğimizi girdik şimdi reklamları eklemeye geldi

Sırasıyla

v4bMQO.jpg

Daha Sonra

r93PjB.jpg

Ardından

7vqRYm.jpg

İşlemlerimiz bitmek üzere

L3y9YJ.jpg

Sabrediyoruz ve Bitti

L3y9YJ.jpg

Ve Mutlu Son

OM0GZ3.jpg

Blog açılış saati 14 Haziran 2016 23:30 sıraları

Reklamların aktif olma saati ve Tarihi : 15.06.2016 Saat 00:35

1 saat gibi bir sürede reklamlar çıkmaya başlamıştır

işlemleri yapamayan arkadaşlar skype adreslerini özelden gönderdiklerinde canlı olarak anlatımını gerçekleştirebilirim

Son düzenleme:
Şimdiden teşekkürler [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

Birçok kere denedik fakat çıkmadı bizde yaptığın extra bişiy var mı?

Kac saat oldu reklamları ekleyeli. Ekleyenler 1 gün sonra reklamlarin kaybolduğunu söyledi

Şimdiden teşekkürler [emoji4]

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

Birçok kere denedik fakat çıkmadı bizde yaptığın extra bişiy var mı?

konuda yazılanları yaptım sadece

Kac saat oldu reklamları ekleyeli. Ekleyenler 1 gün sonra reklamlarin kaybolduğunu söyledi

evet benim açtığım bloglarda da oluyor ilk zaman ama reklamlar geri geliyor

Resimli anlatımına başlıyorum hatta 0 blog açtım

f0662f3659dc453ca7ae79a703af2353.png

Son düzenleme:
E hadi bakalım merakla bekliyoruz

Blogger spam yapan varmı hala

Spam veya özgün bu arkadaşların çalışma mantığına kalmış lakin blogger üzerinde reklamları çıkartmak için alternatif bir yöntem sundum ben sadece hocam

elimde bulunan hazır dblerden birisini içerik olması bakımından bloguma yükleyerek adsense kodlarını 0 açtığım bloga ekledim sabah karşı reklamlar çıkmaya başlar

Blog açılış saati 14 Haziran 2016 23:30 sıraları

Reklamların aktif olma saati ve Tarihi : xx xx xxxx xx:xx

hocam bu yöntemi bende denedim fakat hiçbirinde reklam çıkmadı malesef :(

Anlattığım şekilde deneme yapan kimse var mı ?

ben bu denediğinizi hep deniyorum...hiç sonuç alamadım...farklı ne yapıyosunuz onuda anlamadım...bu olay beni çok çıldırrttı gerçekten...hem 6 aylık blog hemde 6 aydan yeni bloglarda...asla çıkmıyor reklamlarım...hem yt hem blogger aktif adsensim de ve pinli olarak.:confused:

ben bu denediğinizi hep deniyorum...hiç sonuç alamadım...farklı ne yapıyosunuz onuda anlamadım...bu olay beni çok çıldırrttı gerçekten...hem 6 aylık blog hemde 6 aydan yeni bloglarda...asla çıkmıyor reklamlarım...hem yt hem blogger aktif adsensim de ve pinli olarak.:confused:
hocam ben de denedim çıkmıyor. Bence bunlarla zaman kaybetme. Bir domain al içerik ekle sıfırdan gmail aç web adsense'ye başvur.

hocam ben de denedim çıkmıyor. Bence bunlarla zaman kaybetme. Bir domain al içerik ekle sıfırdan gmail aç web adsense'ye başvur.

Ama bize bu hakkı tanımış adsens birde web adsens almaylamı uğrşalım

Blogger ı yt adsense üzerine kayıt ettirmek için sadece o kısımdann reklam birimi mi oluşturuyosun başka bi şey yok mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri