6 Dizi Kanali Icin Önerileriniz

• Kullanıcı mm1650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kardeş kanalının linkini atarmısın ??
indira gandimi yapacaan cahaaaaalll:):):):)

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

kardeşim önce sen hepsinin para kazanmalarını aç bakalım bi.

ünlem oluyormu? oluyorsa % Kaç ?

Benim mesela bir kanalım var, içinde 179 video var 30 u ünlem belki daha fazlası. saymadım. Ama adsense da günlük 50 dolar getiriyor. İyi yani. partner düşünmedim onda. Zaten 1 telif var :)

önce para kazanmaları ac hepsinin duruma göre bakarsın, ünlem çoksa partnere başvurursun.

Quiz ve Life 1000 gösterim istiyor başvuru icin, Sen başvur Dizi kabul edilmemesi gibi bi durum şehir efsanesi olabilir bence, çünkü quizdede var bu tarz kanallarım. daha ödeme almadım gerçi ama :)

hocam iyi diyorsunda,bir sikinti cikarsa su an adsensede saglam 3 kanal bagli.hepsi gider diye korkuyorum.

indira gandimi yapacaan cahaaaaalll:):):):)

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

hocam iyi diyorsunda,bir sikinti cikarsa su an adsensede saglam 3 kanal bagli.hepsi gider diye korkuyorum.

ne sıkıntısı olacak ? Para kazanmaları Adsense'ye bağlamadan açacaksın sonuçta?

telif ve topluluk için diyorsanda Sana ünlü düşünür Bay Çenesi kırık Polat Alemdar'ın Sonunu düşünen Kahraman Olamaz Sözünü hatırlatırım.

Partnerde daha çok kazandıracağını düşündüğüm için ve toplu kanal kapanması toplu para kazanma yaşanma ihtimali adsenseye göre daha düşük olduğu için partner çalışmanı tavsiye ederim.

Evet arkadaslar yaklasik 2 aylik yogun calismalarim sonucunda farkli dillerde 6 dizi kanali yaptim.Her kanala ortalama 200 er bölüm (sezon ve bölüm olarak) video yükledim.Eslesen ve dünya engellerinin gecebildigimi gectim gecemediklerimi sildim.Hepsine tek tek aciklama ve etiketlerini girdim.Kendimce cok titiz bir calisma yaptim.Diziler cok eski degil.Kanallarin para kazanmalari su an kapali.Sizlere sorum su,bu kanallari adsenseye mi yoksa partneremi baglayim.Adsense dersek para kazanmalari acinca bu 1200 videonun yarisi ünleme düsebilir.Partner dersek dizide ve ödemelerde sorun cikarmayan,kapanan kanal,telif ödemesi yapan bir partner önerinize ihtiyacim olacak.Ayrica adsensede banlanma korkusuda olacak.Bu konularda tecrübeli hocalarimin ve arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum,hepinize bol kazanclar

Başkan gel senle anlaşma yapalım. elinde vds var diye düşünüyorum. O 6 diziyi sıfırdan yeni kanallara senin adına ben yükleyecem. hepsini para kazanmaya açıp sana vericem. etiket başlık filan bunlarla sen uğraşıcaksın.

Şöyle bi şartım var. Aynı videoları ben de kendi kanallarıma kendi vds'emden yükleyecem. Mantıken kazancın yarıya düşecektir ama ünleme düşürceğine veya partnere sokup parasını alamamaktan daha iyidir. (Telif vs kapanma durumunda)

Başkan gel senle anlaşma yapalım. elinde vds var diye düşünüyorum. O 6 diziyi sıfırdan yeni kanallara senin adına ben yükleyecem. hepsini para kazanmaya açıp sana vericem. etiket başlık filan bunlarla sen uğraşıcaksın.

Şöyle bi şartım var. Aynı videoları ben de kendi kanallarıma kendi vds'emden yükleyecem. Mantıken kazancın yarıya düşecektir ama ünleme düşürceğine veya partnere sokup parasını alamamaktan daha iyidir. (Telif vs kapanma durumunda)

sagol ama bu anlasmadan ben pek birsey anlamadim.sanki sen benim kolama uyku hapi atacakmissin gibime geliyor.:):):):):):)

videolarda özel render işlemi uyguladıysan kesinlikle adsenseye bağla
bağlama işlemi yapmadan önce para kazanmalarını aç gelen ünlem durumuna göre kararı sen ver videoların % 80 para kazanan olduysa seçimin adsenseden yana olmalıdır bence
bol kazançlar.

eyvallah kardesim,ben yarin hepsinin para kazanmalarini acip bakacagim,özel olarak render yapmistim.ünlemden ziyade adsense ban dan korkuyorum.o yüzden quiz mantikli gibi geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri