6-gune 8-bin dollar kazandirdi

• Kullanıcı Nar|Tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun allah hepimize versin bu paraları :))

Taktik konunu buldum, okudum, gerçekten güzel taktik. Sormak istediğim birşey var?

Mesela ingilizce komik videoların olduğu bir kanal var, Rusçaya çevirmişsin bu kanaldaki videoları ve öyle atmışsın, peki başlık - açıklama - etiketler rusça peki videoların içeriği ingilizce kalmıyor mu ? Yoksa altyazı mı ekliyorsun? Yoksa aynen video ingilizce mi kalıyor içerik olarak?

ilk videoyu paylastigimda alt yazi yokdu ama snonra ruslar anlamiyoruz ceviri yap diye yorumlar atdi artiq alt yazi kullaniyorum

Masallah.Arkadaslar asla pes etmeyin...

Aynen hocam ben sitelerden günlük 4-6 dolar kazanıyordum simdi sizlerle tanıstım youtubeye yöneldim Hamd olsun ki bizlerde üc bes kazanıyoruz iki gün anca oldu inanıyorum ki bizde işte bu diyecegimiz kazanclar elde edecegiz ah bugün ah yarın :) İnşallah her ihtiyac sahibi ihtiyacını görür :)

ilk videoyu paylastigimda alt yazi yokdu ama snonra ruslar anlamiyoruz ceviri yap diye yorumlar atdi artiq alt yazi kullaniyorum

İşte dil bilmek ön plana çıkıyor bu noktada hem ingilizce biliceksin hem rusça :))

arkadaslar oncelikle her kese cevap yazmak istiyorum ama cok fazla mesaj geliyor,geri donus yapamiyorum konuda paylasalim sorulari yanitlamaga calisacam

---------- Mesaj saat 00:09:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:14 civarında gönderildi. ----------

Hocam peki bu videoları sağda solda paylaşıyomusunuz imleme siteleri face sayfa , forumlar vs.

hayir kardesim,ozellikle paylasmiyorum biri gorurde videolarimi calar diye

arkadaslar oncelikle her kese cevap yazmak istiyorum ama cok fazla mesaj geliyor,geri donus yapamiyorum konuda paylasalim sorulari yanitlamaga calisacam

---------- Mesaj saat 00:09:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:14 civarında gönderildi. ----------

Dil bilmeyenler bu taktiği başarıyla uygulayabilir mi sence? Yani google translate yeter mi?

tebrik ederim güzel kazanç. Allah yürü kulum demiş!

çok iyi o zaman ya bi kanal bulayım ben mesaj atayım sahibine :D bol kazançlar Allah daha da arttırsın.

O programlar nelerdir ki benim bildiğiğm babylon var o googleden daha iyi ceviriyor gibi :)

Videoları aldığınız kanal partnerli bir kanal mı hocam? Yani bir çok komik video paylaşan partnerli milyonluk abonesi olan kanal var onlardan mı?

Benden de gazeteci edasıyla bi soru gelsin madem.Kazandığınız parayla ne yapacaksınız hocam? :)

Hocam videoda ingilizce konusmalar var dil bilmezsen neyi cevircen google ile

Tamam da ingilizcem üst seviye değil tamam hadi ingilizce yetti diyelim bir de başka rusça gibi ek bir dil daha bilicen ki çevirebilesin :))

Tamam da ingilizcem üst seviye değil tamam hadi ingilizce yetti diyelim bir de başka rusça gibi ek bir dil daha bilicen ki çevirebilesin :))

Yani arkadaş aklını bilgisini kullanmıs. Kazanıyor. Kader herkese bir kere güler :) Onu iyi degerlendirmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri