6-gune 8-bin dollar kazandirdi

• Kullanıcı Nar|Tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spin programları var arkadaşlar
hele ücretli olanları varki tadından yenmez
çok iyi çeviri yapan spin programları var
ama ücretli :D

Peki bu partnerli arkadaşa siz ne dediniz? Yani ben sizin videolarınızı rusça olarak paylaşmak istiyorum dediniz ve izin verdi değil mi?

aynen soyle soyledim
merhaba kardesim 2-aydir senin videolara bakiyorum ve hayraninim diye bilirim.ben rusyada yasiyorum ve izin verirsen senin kanalin videolarini rusca paylasayim rusyadada her kes tanisin seni...oda kendi videolarin gibi kullan izin veriyorum sana diye cevapladi

spin programları var arkadaşlar
hele ücretli olanları varki tadından yenmez
çok iyi çeviri yapan spin programları var
ama ücretli :D

Spin dediğin duyduğunu da çevirebiliyor mu vallaha iş yapıcak bir çeviri programı bulsak köşe olduk demektir :)

---------- Mesaj saat 21:24:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:23:33 civarında gönderildi. ----------

aynen soyle soyledim
merhaba kardesim 2-aydir senin videolara bakiyorum ve hayraninim diye bilirim.ben rusyada yasiyorum ve izin verirsen senin kanalin videolarini rusca paylasayim rusyadada her kes tanisin seni...oda kendi videolarin gibi kullan izin veriyorum sana diye cevapladi

Tam damardan girmişsin reiz :))

Helal olsun hocam Masallah diyelim.Darısı başımıza diyelim banada yardım edebilicen mi ya :)

aynen soyle soyledim

Son soruyu da sorayım hocam o zaman, şimdi sen bu videoları ilk rusça yapıp attıktan sonra nasıl insanlar gelmeye başladı. Yani başlık çok aranacak bişey mi ondan mı geldiler yoksa sen açtın bıraktın kendi kendine tutuldu mu?

İçtenlikle verdiğin cevaplar için teşekkürler.

Hocam Allah daha çok versin yanı sıra cümlemize...bu şekilde içten smaimi duyarlılığın için tüm forum adına teşekkür ederim herkez paylaşmaz bu bilgileri...özelden bir pm attım cvblarsan sevinirim.iyi çalışmalar

haftasonu bir aksilik olmazsa 1 programcı, 1 php coder arkadaşla konseyi yopluyoruz. Projenin fikir babası benim alatyapısı onlara ait

100 kanal, aynı videoları 10 farklı dile çevirme, tek seferde 100 kanala yükleme yapacak bir sistem üzerinde çalışma yapacağız inş.

sistem tuttarsa

BENDE HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRECEM :D
hayalim - YouTube

Son soruyu da sorayım hocam o zaman, şimdi sen bu videoları ilk rusça yapıp attıktan sonra nasıl insanlar gelmeye başladı. Yani başlık çok aranacak bişey mi ondan mı geldiler yoksa sen açtın bıraktın kendi kendine tutuldu mu?

İçtenlikle verdiğin cevaplar için teşekkürler.

aslinda ilk videomun hit almasinin bir yolu var ama ne imleme sitesi ne facebook-la ilgili degil

aslinda ilk videomun hit almasinin bir yolu var ama ne imleme sitesi ne facebook-la ilgili degil

az da olsa bu yoldan biraz bahsedebilirmisin kardeşim
yani tam olarak o yolu anlatmanı istemiyoruz
sadece azda olsa biraz bilgi verirmisin
yani youtube okadar büyük innaılmaz dehşet büyük bir pasta ki
hepmize fazlasıyla yeter artar bile

Sorduğum soruları okursan hocam anlarsınız taktiği :D

Okudum taktik felan yok bir dilden diğer dile ki bu ana diliniz değil, çeviri yapmak taktik ise :) Ohoooo Örneğin bir Türk gencinin fransızcadan almancaya video çevirdiğini düşünsene hemde konuşulanları anlayarak :) ya bırakın bu işleri konuyu hortlatmayın.

arkadaslar onu baska bir konuda anlatmak isterim daha etrafli her kesin kazanmasi icin

---------- Mesaj saat 00:45:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:38 civarında gönderildi. ----------

Okudum taktik felan yok bir dilden diğer dile ki bu ana diliniz değil, çeviri yapmak taktik ise :) Ohoooo Örneğin bir Türk gencinin fransızcadan almancaya video çevirdiğini düşünsene hemde konuşulanları anlayarak :) ya bırakın bu işleri konuyu hortlatmayın.

arkadas ben ruscayi ana dilimden daha iyi biliyorum ingilizceyide bilmeyen kalmamistir sanirim..yani burda birilerine yardimci olmak icin konu actik baska niyyetle olsa kendimi bu kadar yormam :mad:

arkadaslar onu baska bir konuda anlatmak isterim daha etrafli her kesin kazanmasi icin

mümkünse en kısa zamanda açabilirmisiniz
gerçkten buna ihtiyacımız var
lütfen sizde bazı kimseler gibi olmayın
konu açıyolar bildiğim bir taktik var diyolar
yardıma ihtiyacı olana yardım edicem diyolar
sonra ortadan kayboluyolar

hocam tek videomu 8m izlendi yoksa kanal olarak mı izlendi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri