Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki bu partnerli arkadaşa siz ne dediniz? Yani ben sizin videolarınızı rusça olarak paylaşmak istiyorum dediniz ve izin verdi değil mi?
spin programları var arkadaşlar
hele ücretli olanları varki tadından yenmez
çok iyi çeviri yapan spin programları var
ama ücretli![]()
aynen soyle soyledim
merhaba kardesim 2-aydir senin videolara bakiyorum ve hayraninim diye bilirim.ben rusyada yasiyorum ve izin verirsen senin kanalin videolarini rusca paylasayim rusyadada her kes tanisin seni...oda kendi videolarin gibi kullan izin veriyorum sana diye cevapladi
araba alacam ayin sonunda yillardir hayalinde oldugum arabayi alicam![]()
insallah hocam.kazancınız böyle devam etsinde yeni yeni hayaller kurun insallah![]()
aynen soyle soyledim
merhaba kardesim 2-aydir senin videolara bakiyorum ve hayraninim diye bilirim.ben rusyada yasiyorum ve izin verirsen senin kanalin videolarini rusca paylasayim rusyadada her kes tanisin seni...oda kendi videolarin gibi kullan izin veriyorum sana diye cevapladi
arkadaslar inanirsaniz olur ben inandim oldu![]()
Taktiği göremedim? Nerede?
Son soruyu da sorayım hocam o zaman, şimdi sen bu videoları ilk rusça yapıp attıktan sonra nasıl insanlar gelmeye başladı. Yani başlık çok aranacak bişey mi ondan mı geldiler yoksa sen açtın bıraktın kendi kendine tutuldu mu?
İçtenlikle verdiğin cevaplar için teşekkürler.
aslinda ilk videomun hit almasinin bir yolu var ama ne imleme sitesi ne facebook-la ilgili degil
aslinda ilk videomun hit almasinin bir yolu var ama ne imleme sitesi ne facebook-la ilgili degil
Sorduğum soruları okursan hocam anlarsınız taktiği![]()
Okudum taktik felan yok bir dilden diğer dile ki bu ana diliniz değil, çeviri yapmak taktik iseOhoooo Örneğin bir Türk gencinin fransızcadan almancaya video çevirdiğini düşünsene hemde konuşulanları anlayarak
ya bırakın bu işleri konuyu hortlatmayın.
arkadaslar onu baska bir konuda anlatmak isterim daha etrafli her kesin kazanmasi icin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.