#6 Sarılma Etkinliği

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
guzel olmuş .. fakat bazı arkadaşlar kendi spam kanalıyla yorum yapmış . yani kendi kategorisini açık etmiş biraz daha dikkat

çok başarılı tebrikler
edit:dilencilere yankesicilere torbacılara laf edemeyen artistler gelmese daha iyiymiş.

Son düzenleme:
Süper olmuş , giderek daha da kaliteli videolar ortaya çıkarıyorsunuz.
İnşAllah çok daha iyi yerlere gelirsiniz.

Çok güzel olmuş , özgüveninizden dolayı tebrik ederim :)

Bir izleyici olarak tavsiye vermek isterim. Dakika 4'ten sonra videoyu kapatma hissiyatı oluştu ; sürekli aynı müzik bir zaman sonra baş ağrısı yaptı.

Türkiye'de böyle şeyler görmek gerçekten çok güzel. Yolun ve bahtın açık olsun.

Kardşeim gene çok yetenekli olduğunu ortya koymuşssun...tebrik ederim....hep diyorum sen fırlıyacan o gün beni unutma kazafnı kırarım bak :D

ama sana nasıl ceza kesiler ? ne dediler çok merak ettim ?

Bence arkadasın yaptıgı olayı Gezicilerin yaptıgı olaylardan birisi zannettiklerinden dolayı cezayı kesmisler.
Yoksa o pankartı acmadan öylece 1 sene orada dursan yinede birsey demezler :)
Ellerine saglık, devamını bekliyoruz.

Kardşeim gene çok yetenekli olduğunu ortya koymuşssun...tebrik ederim....hep diyorum sen fırlıyacan o gün beni unutma kazafnı kırarım bak :D

ama sana nasıl ceza kesiler ? ne dediler çok merak ettim ?

yok yok unutmayız hele bi sıyrılalım da =)..

Ya şimdi bizi almaya gelen polisleri başkomiserleri yollamış.. bizi aldılar arabaya.. millet toplandı ne oluyor falan diye bırakacağız dediler.. iyi tamam dedi millet bindirdiler arabaya ve şubeye götürdüler.. götürürken dedik abi hayrola ne oluyor , suçumuz ne bırakmıyor musuz falan .. dedikleri şey amirimiz ceza kesiceksiniz dedi ee suçumuz ne diyoruz öyle önüne gelen pankart açamaz herkes pankart açsa yürünemez falan saçmaladı işte. Başkomiserinin zihniyeti farklılığından ceza yedik ve başkomiserlerle görüştüğümüzde işine bak kardeşim gider itiraz edersin ödemezsin dedi.. olaya bak bir de videoda ben varım kollarını açan ama adamdaki zihniyetten dolayı Eren'e de ceza kestiler . 2 tane 91 er TL yedik yani. diyorum e tamam ben yedim diğerimiz neden yiyoruz ? itiraz et kardeşim diyor karşımızda göbeğini kaşıyarak. go promuz olmadığına lanet ettik o an işte ..

Bence arkadasın yaptıgı olayı Gezicilerin yaptıgı olaylardan birisi zannettiklerinden dolayı cezayı kesmisler.
ingilizceden anlamayan polisleri istanbulun en çok turist gezen yerine koyanlara laf yok yani :D

ya hayır alakası yok aslında.. Tutanakta türkçeye de çeviriyorlar ee burada ne var suç işleyecek. YASSAAĞHHH GARDEŞİM GİT İTİRAZ ET diyor adam bize..

baktığı yer çok çok farklı ..

ya hayır alakası yok aslında.. Tutanakta türkçeye de çeviriyorlar ee burada ne var suç işleyecek. YASSAAĞHHH GARDEŞİM GİT İTİRAZ ET diyor adam bize..

Kardesim bu tip seyler Türkiye'de pek yapılmadıgı icin haliyle insanlarda zaten toplanmıs ayı oynuyor gibi foto cekiyorlar birde :)
İnşAllah hersey daha güzel olur diyeyim fazla lafı uzatmadan :)

videolarını gerçekten çok güzel buluyorum herkes yapamaz böyle şeyleri ve yolun gebze tarafına falan düşerse pm at dicem ama gebzede böyle şeyler yapman canına mal olabilir :D

1 adet dilekçeyle sana en yakın adliye binasındaki sulh mahkemesine başvur, videoyu göster ve amacını anlat cezan iptal olacaktır.

bu konuda yardımcı olabilirim. böyle saçma bi ceza olamaz.

dipnot: konu hakkında engin tecrübelerim mevcut:) 1 ay sonra iptal olan cezaların makbuzları hala cebimdedir. istersen konuya ekleyebilirim:)hemde tam 356 tl:)

Son düzenleme:
arkadaşlar reklamlara tıklayın da cezanın parasını olsun çıkarak :D

edit: bu arada eline sağlık şimdiden zirve yolu tutturdun gibi geliyor bana

keyifle izliyoruz başarılarının devamını dileriz kardeşim like

bu işte çok başarılısın ve iyi bir özgüvene sahipsin yolun açık olsun:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri