#6 Sarılma Etkinliği

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
süper olmuş insanların ihtiyacı olan şeyi vermişsin :)
Gel gör ki bürokratlar onu anlamaz neyse biz gerekli yerlerde paylaşalım da en azından o cezayı misliyle çıkarın bu tür güzellikler devam etsin

yuh bide ceza ben onların ... valla cok güzel olmuş , ing başlık olmasının faydasını da göreceksin

Helal olsun valla ben asla çıkıp yapamam o kadar insan içine :) Gerçekten çok başarılısın yabancılardan hiç bir farkın yok fazlan var.. Sadece sabret ve sürekli videolar ekle zamanla kendi kendine o kanal adam olucak sadece sabret dostum..

Arkadaştan rica edicem şimdi videonu paylaşsın gerçekten çok güzel olmuş

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] devam kardeşim çok iyi işler yapıyorsun yeni videonun gelmesine çok sevindim ayrıca

Sokakta sarılmanın da cezası varmış .d

Öncelikle hayırlı olsun,
işini layıkıyla yapan kişilerdensin genelde bu tip videoları izlemem. Bu video diğerlerine göre daha çok rehabet görecek diye tahmin ediyorum. İngilizce başlık oldukça faydalı olmuş. Müzik muhteşem bir şekilde uyumlu olmuş.

Tek bir eleştirim var oda video solunda bulunan logonun oldukça kötü görüntü olması logoyu biraz prof birşey yapabilirsin yani örnek şunu göstereyim bu tip bir logo koyarsan bence videona daha büyük bir hava katacaktır.

lzQd1b.png

Arkadaşlar öncelikle şahane yorumlarınız için teşekkürler..

Normalde böyle bir ceza var mı bilmiyorum ama polisin bize dediğine göre başkomiser ceza yazın demiş ve gerekçesi de '' - Millete sarılıyor daha ne yapacak '' imiş ve bize de aynısını söyledi gidip konuştuğumuzda.. aşırı saçma buluyoruz , yapacak birşey de gelmiyor elden ..

millette seni kayda almaya başlamış ünlü olmaya başladın emre :D

Ulan şu adamlara ceza kesilir mi ya?
Beyler herkes facebookda orda burda paylaşsın ikizlerin önünü açalım. Aramizdan birisi özgün içeriğiyle yürüsün artık.

Fazlasıyla başarılı bir video olmuş.Diğer videolarından daha çok ses getiricek :) resmen istiklali ayağına toplamışsın başarılarının devamını dilerim emre.

hocam başarıların devamını dilerim herkesin yapabileceği bişey değil yaptığın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri