6 Senelik Özgün çalıştığım tek kanalım kapatıldı.

• Kullanıcı BySerkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

BySerkan

Kayıtlı Üye
Evt arkadaşlar yıllardır emek verdiğim gecemi gündüzüme kattığım tek kanalım kapatılmış.... Kapatılma tarihi 27 aralık 2016

Bu konuda insan neler söylebilir ki? Onca sene emek veriyorsun ve yasal bir şekilde kanalını büyütüyorsun ve kapatıyorlar.

Bu son yüksek kesintiden belliydi...

Üzgünüm para kazanması kapansa bu kadar üzülmezdim. Emek verdiğim onca senelere mi üzeleyim yoksa o kadar videonun bir gecede yok olmasına mı...

Bu konuda belgeleriyle özellikle video klip çalışmalarını kendim yaptığım ve kendi çektiğim çalışmalarımı yüklediğim bir kanaldı. Şimdi yeniden kanal kurdum ve videolarımı tekrar ekledim işte olabildiği kadar ama içim acıyor hemde çok acıyor...Keşke para kazanmasını kapatsalardı kanalımı kapatmasalardı...

Bu konuda itiraz ettim defalarca henüz bir cevağ gelmedi.

Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı bilmiyorum tabi ama çok düşük bir ihtimal tabi yinede ben bu işi çözerim diyen olursa şayet karşılığında ( pmden yazarım ) bir ödeme gerçekleştiririm. Sözümdür.

2 hafta sonra kanalı açılan da var, daha yeniyse bekleyin hocam.

Evt arkadaşlar yıllardır emek verdiğim gecemi gündüzüme kattığım tek kanalım kapatılmış.... Kapatılma tarihi 27 aralık 2016

Bu konuda insan neler söylebilir ki? Onca sene emek veriyorsun ve yasal bir şekilde kanalını büyütüyorsun ve kapatıyorlar.

Bu son yüksek kesintiden belliydi...

Üzgünüm para kazanması kapansa bu kadar üzülmezdim. Emek verdiğim onca senelere mi üzeleyim yoksa o kadar videonun bir gecede yok olmasına mı...

Bu konuda belgeleriyle özellikle video klip çalışmalarını kendim yaptığım ve kendi çektiğim çalışmalarımı yüklediğim bir kanaldı. Şimdi yeniden kanal kurdum ve videolarımı tekrar ekledim işte olabildiği kadar ama içim acıyor hemde çok acıyor...Keşke para kazanmasını kapatsalardı kanalımı kapatmasalardı...

Bu konuda itiraz ettim defalarca henüz bir cevağ gelmedi.

Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı bilmiyorum tabi ama çok düşük bir ihtimal tabi yinede ben bu işi çözerim diyen olursa şayet karşılığında ( pmden yazarım ) bir ödeme gerçekleştiririm. Sözümdür.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Bu üç maile mail gönderin durumunuzu. Ayrıca doldurduğunuz itiraz formuna gelen maile de cevap gönderin. Çözülecektir.

r658E3.jpg

Arkadaşlarım bilee üzülüyor. Kanalım aslında para kazanmaktan öte bi ailem gibi işte buda ailenin üzüntüsü...

Hocam benim de 3 yaşına yaklaşan kanalım kapatıldı. Tek kanal tek adsense özgün flash oyun kanalıydı. 27 Aralık'ta yani aynı gün kapatıldı. Kasım'da adsense kesinleşmemişti. Şuan iletişim halindeyim, kapalı kalmasına karar verdik gibi bir cevap aldım. İtiraza devam ediyorum. Geçmiş olsun size de umarım açılır.

Hocam benim de 3 yaşına yaklaşan kanalım kapatıldı. Tek kanal tek adsense özgün flash oyun kanalıydı. 27 Aralık'ta yani aynı gün kapatıldı. Kasım'da adsense kesinleşmemişti. Şuan iletişim halindeyim, kapalı kalmasına karar verdik gibi bir cevap aldım. İtiraza devam ediyorum. Geçmiş olsun size de umarım açılır.

Aynı gün kapatılmış kanalımız. Bende söylenen maillere itiraz ettim. Hatta baya belgede yolladım ticari kullanım belgeleri vs. Henüz ne supportan ne appealden cevap gelmedi henüz.
Ama dediğiniz gibi yılmadan mail göndermeye devam.

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

[MENTION=13097]BySerkan[/MENTION] adsenseye bağlımıydı hocam kanal?

Evt tek adsense ve tek kanaldı. Yanlız gmailin alt kanalıydı. Gmail hesabının youtubesi yok. Onun altında bulunan bir kanaldı oda tek kullandığım adsenseye bağlıydı zaten onun üzerinden açmıştım 2013'te adsenseyi. Kanal 2011 de kuruldu ve o tarihten beri video ekliyorum.

Aynen hocam vazgeçmeyin.

Konu sahibinin affına sığınıarak hazır konusu açılmışken nacizane tavsiyem arkadaşlar sakın youtube'ye güvenip eğitiminizi vs. aksatmayın. ShadowPiano ve Absürt TV kanalının sahiplerini örnek alın, youtube bekler, eğitim hayatı beklemez. Eğitiminize asılın, kendinizi geliştirmeye çalışın. Bazen düşünüyorum, youtube beni tembelliğe alıştırdı, ya biraz daha ileri yaşta kapansaydı. Hep iş arar durumdayım ne olur ne olmaz diye ama youtube geliri rahatlığından hep gevşeklik ediyorum. İki arada bir derede kaldık hayırlısı olsun ne diyelim.

Evt tek adsense ve tek kanaldı. Yanlız gmailin alt kanalıydı. Gmail hesabının youtubesi yok. Onun altında bulunan bir kanaldı oda tek kullandığım adsenseye bağlıydı zaten onun üzerinden açmıştım 2013'te adsenseyi. Kanal 2011 de kuruldu ve o tarihten beri video ekliyorum.

ben bu işe girdiğimden beridir hep söylerim, özgün kanalınızı adsenseye bağlamayın, piyasada bir sürü partner var, aklınıza yatanla çalışın, tekrardan geçmiş olsun, hergün birtane itiraz yollayın, eninde sonunda açacaklarına inanıyorum

açılana kadar itiraz et 1-2 haftaya açılır rahat ol

Tam özgün kanal ise mutlaka açılır
Gerekli yerlere yükleme yaptığınız içeriklerin ham kayıt görüntülerini yada içeriklerden bazı bilgiler, kullanılan programların isimlerini yollarsanız açılma işlemi daha da hızlı olacaktır
geçmiş olsun..

Açılırsa ilk işim partnere geçmek olacak zaten. Ama şuan öyle bir hayal kırıklığı oldu ki açılsa bile yüzüne bakacak motivasyonum yok. Açılmazsa zaten yt'yi komple hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum.

açılır hocam merak etme, itiraz et.

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Bu üç maile mail gönderin durumunuzu. Ayrıca doldurduğunuz itiraz formuna gelen maile de cevap gönderin. Çözülecektir.

en üstte yazan maile yazdım. "[email protected]"

bu maile gönderdiğim mesaja gelen cevap şu.

You are receiving this automated reply because you have sent mail to
an invalid email address. If you are looking for help,
please visit the YouTube Help Center at:
http://www.google.com/support/youtube

geçersiz mail diyor galiba.

bilgilendirme için yazıyorum, yoksa en kolay ulaşma yolu kanalın askıya alındığı sayfadan verilen iletişim linki gibi.

partnerle çalışmak özgünde en iyisidir. PArtnerinizin lafı geçeceği için youtuba a bir sıkıntı olunca hemen açtırırlar.

ÇOk geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Nacizane bir fikir. Olurda açılmama ihtimaline karşın belliki yeni kanalınızdan devam edeceksiniz. Yeni kanalınızın linkini lütfen yazın. Eminim bu konuyu görenler abone olup destek olacaktır bir şekilde. Ben yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri