6 Senelik Özgün çalıştığım tek kanalım kapatıldı.

• Kullanıcı BySerkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bende her olumsuz döndüklerinde yazıyorum.açıkcası umudum yok yeni kanal açsak hadi 2 ay kapatmadı yarının garantisi yok kapatmayacağının önceden telife dikkat ederdik ama şuan dikkat edecek hiçbirşey kalmadı sanırım sonu geldi youtube un en azından benim için

Kanalım yarı özgün ama bende kapatılır diye yeni video atmaya çekiniyorum.

gelişme var mı hocam. bana cevapta atmamaya başladılar. en son mesajımı 3 gün önce atmışım.

Hocam forumda bu tarz konular aciliyor. Özgün kanalim kapandi vs. birkac gün sonra diyor ki icerigim suydu, buydu. Emek harcayip editledigi videoya özgün diyenler var, yaptigi slayt videoya özgün diyenler var. Iceriginizi (örnek vererek), abonenizi, video sayinizi yazarmisiniz. Ben youtube kurallarina uydugum sürece yaptigim yari özgün kanallarini 2 günde actiriyorum. Özgün olupta kanalini actiramayanlari anlayamiyorum. Ya bana torpil geciyorlar yada millet yasadigi olayi yanlis anlatiyor.

Hocam forumda bu tarz konular aciliyor. Özgün kanalim kapandi vs. birkac gün sonra diyor ki icerigim suydu, buydu. Emek harcayip editledigi videoya özgün diyenler var, yaptigi slayt videoya özgün diyenler var. Iceriginizi (örnek vererek), abonenizi, video sayinizi yazarmisiniz. Ben youtube kurallarina uydugum sürece yaptigim yari özgün kanallarini 2 günde actiriyorum. Özgün olupta kanalini actiramayanlari anlayamiyorum. Ya bana torpil geciyorlar yada millet yasadigi olayi yanlis anlatiyor.

benim de özgün kanalı kapattılar itiraz ettim sonra bi mail geldi kanalız .... falan filan ihlal etti açıkmıcak diye bende hali ile ümidi kestim sonra youtube'da öylesine arama yaparken benim kanal çıktı karşıma bi baktım kanal açılmış ne baya sevindim ve arada 24 saat geçti kanal tekrar kapandı..

merhaba benimde özgün 299 tane kendi çekimim videom vardı sadece 2 adet en eski 1sene önceden kalma kısmetse olur yarışmasının 30 saniyelik videosu vardı 8 ocakta ihtarsız askıya alındı 2 defa itiraz yazdım daha sonuç yok.ümitlenmelimiyim acaba?

merhaba benimde özgün 299 tane kendi çekimim videom vardı sadece 2 adet en eski 1sene önceden kalma kısmetse olur yarışmasının 30 saniyelik videosu vardı 8 ocakta ihtarsız askıya alındı 2 defa itiraz yazdım daha sonuç yok.ümitlenmelimiyim acaba?

Günler haftalar sonra açtıranlar var. Gerçi sizin kanalınızda telif olayları epey vardı sanırım. Yine de peşini bırakmayın. 1-2 günde bir yazın bence.
Yazılarınızda acemi olduğunuzu belirtip farkında olmadan hata yapmış olabileceğinzden, bebeğinizle ilgili videoların sizin için çok önemli olduğundan falan bahsederseniz belki işe yarar :)

mail gönderdiyseniz max. 1 hafta felan bekleyin hocam
bir arkadaşında sizinkine benzer durumu olup açtırmıştı
umarım sizinkiside açılır ayrıca en kötü ihtimal açılmazsa bile
videoların yedeği elinizdeyse aynı kanal ismiyle devam edersiniz
geçmiş olsun

Günler haftalar sonra açtıranlar var. Gerçi sizin kanalınızda telif olayları epey vardı sanırım. Yine de peşini bırakmayın. 1-2 günde bir yazın bence.
Yazılarınızda acemi olduğunuzu belirtip farkında olmadan hata yapmış olabileceğinzden, bebeğinizle ilgili videoların sizin için çok önemli olduğundan falan bahsederseniz belki işe yarar :)

Merhaba hayir hic telif ve ihtar yemedim.kanali actigimdan beri.aksine videolarimi calanlar vardi hep.bende gorduklerimi bildiriyordum.2 kere itiraz gonderdim 3.cü de sizin dediginiz gibi yaziyim bari

---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:58 ----------

mail gönderdiyseniz max. 1 hafta felan bekleyin hocam
bir arkadaşında sizinkine benzer durumu olup açtırmıştı
umarım sizinkiside açılır ayrıca en kötü ihtimal açılmazsa bile
videoların yedeği elinizdeyse aynı kanal ismiyle devam edersiniz
geçmiş olsun

videoların hepsini yedeklemiştim de 9000 abonem vardı.bu askı olayı beni 6 ay geriye götürdü valla

Merhaba hayir hic telif ve ihtar yemedim.kanali actigimdan beri.aksine videolarimi calanlar vardi hep.bende gorduklerimi bildiriyordum.2 kere itiraz gonderdim 3.cü de sizin dediginiz gibi yaziyim bari

---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:58 ----------

videoların hepsini yedeklemiştim de 9000 abonem vardı.bu askı olayı beni 6 ay geriye götürdü valla

Yani diğer konudan okudum, ihtar vs gelmemiş ama ihlal yaratabilecek müzikler kullanmışsınız. 30 saniyelik videodan ziyade o ninni müzikleri daha riskli. Belki videolarınızı kopyalayanlar da saldırmış olabilir. Her şekilde siz yazmaya devam edin.

Yani diğer konudan okudum, ihtar vs gelmemiş ama ihlal yaratabilecek müzikler kullanmışsınız. 30 saniyelik videodan ziyade o ninni müzikleri daha riskli. Belki videolarınızı kopyalayanlar da saldırmış olabilir. Her şekilde siz yazmaya devam edin.

Başarılı kanalların düşmanıda çok olur çünkü farkındayım.Ninni dediğim sözsüz müzikler mesela sahibi gelirden pay alan müzikler.Büyük bir heyecan ile bekliyorum işte...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri