60.000 TL ile nasıl bir yatırım yapılabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bende alırım komisyonumu...

Merhaba arkadaşlar 3,4 arkadaş ortalama 60.000 TL bir para ile internet üzerinden bir küçük veya büyük bir şirket kurmak istiyoruz açıkcası bu ücret bunun için yeterlimi değil mi bilmiyoruz.Şimdi tek sıkıntımız bir proje lazım ve benim aklımda bir proje var ama tam karar veremedik.Bunun için siz aklınızda birşeyler varsa paylaşmak isterseniz paylaşabilirsiniz.Ben size benim aklımdakini söyliyeyim.

60.000 TL iyi bir para. Sıkı bir araştırma yapın. Tanıdıklarınızı gerekirse sokun araya. Lokasyon hiç önemli değil. Sağlam bir firmadan arsa alın. Fazla değil aldığınız arsayı. 5 sene unutun. 5 sene sonra 200.000 TL olur 60.000 TL niz.

bakarsın bir metro geçer. ne bilim bişey olur. imara açılır.verirsin mütahite alırsın daireleri

Stutgart...
Az önce almanyadan dayıoğlu aradı :D :D :D
1 koyuyosun 3 oluyo
60.000 *3=180.000

60 değilde şöyle köşeye 150k kadar atıp jatomi tarzı salonlara ortak olmak mantıklı geliyor bu ara

Şahsen Benim Kafamda Proje Olarak 10-15 Bin TL Gibi Bir Yatırımla Evlere Günlük playstation Kiralama Düşüncem Var. Şayet Ekibin Varsa Böyle Bir Girişimde Bulunabilirsin...

Aklımda bi iş var ama :) Sizin parada gayet ideal, yeni bi eğlence oyun tarzı bişe çıkmış ben duyalı birkaç ay oldu yani. İsmi crime lı bişeydi, geçen annemler gitmiş istanbulda ve çok begenmişler,
iş şu: 4-5-6 kişilik gruplar halinde bir oyun oynuyorsun fakat bu oyun aynı testere filmi gibi, yani kurguladıkları mekana atıyolar sizi, hedefteki şeyi şifreleri çözerek ipuçları kanıtları v.s kullanarak bulmaya çalışıyorsun ve 1 saat vaktin var. aynı zamanda hedefteki birşeyi bulmak değil de mekandan kaçma oyunu da olabilir. Yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı hem, hemde yurtdışında bu işle ilgili araç gereç v.s temin edebileceğiniz illa siteler vardır, henüz yayılmadı piyasaya sektör yeni diyebiliriz, en azından ben bilmiyorum nasıl. Biraz araştırırsanız detaylarını bulabilrsiniz heralde.
1 seans 1 saat olsa, 5 kişilik gruptan kişi başı 15 tl alsan 75 tl 1 saat, girip odalardan çıkmaya şifreleri çözmeye v.s çalışacaklar, kurduktan sonra stüdyonu bi giderin kira ve faturalar oluyor. günde 2 seans yapsan bile ayda 4500 yapıyor bu hesaba göre ki eğer kaliteli birşey olursa fazla değil az bişe reklamla uçarsın, yeni olduğu için en iyi reklam insandır. dilden dile gider.

Son düzenleme:
Benim aklımda bir proje var ama söylemem ilerde kendim yaparım diyen arkadaşlar o dediğiniz olay artık gecti proje üretmek çok zor olmasa gerek ama onu idare edebilecek ve gelişterebilmek önemli.Size tavsiyem r10 da konu acmanız elinde güzel projeler olup ama maddi durumları olmayan insanlarla anlaşıp yapmaktır.

Donanimhaber de de bi beyin jimnastigi yapabilirsin... Proje fikri daha fazla cikabilir diye dusunuyorum ...

gittigidiyor sistemi gibi sizinki parayi havuzda tutuyorlar onay geldimmi para saticiya ulasiyor sistem boyle sanirim gittigidiyor da
soyle bi olayi anlatiyim sana gittigidiyor da yasanan
simdi bi satici var oyun anahtari satiyor yani etkinlestirme oyunu key oluyor kisaca neyse gittigidiyor da ilan acar call of duty nin bi oyunu cikmisti yeni adam 30 bin tl lik ne satmis oyundan yani oyunun bi tanesi 100 tl neyse millet aliyor aliyor onay veriyor gg ye oyun sorunsuz elime gecti diye feedback birakiyor hepsi boyle yapiyor yani sorun yasamiyoruz diye belirtiyorlar gittigidiyor a neyse 1 ay geciyor oyunu alan butun musterilerin oyun lisansi sifirlandirilmis silinmis yani satici ne yapmis biliyon calinti kredi karti ile oyun almis bu sonra kartin sahibi iste bankasina felan basvurmus sonra bankada oyununlarin alindigi yere ulasmis boyle boyle habersiz iznimiz olmadan sizden boyle urunler alinmis diye sonra oyun sirketi key leri iptal etmis sonra butun oyunu alan musteriler gittigidiyor a basvurdu boyle boyle dolandirma var diye oyunlari satan kisi ortadan kayboldu resmen kimseye cevap vermiyordu bu oyunlarin parasi kime girdi biliyon gittidiyor a butun oyun satin alan kisilerin parasiini gg kendi cebinden odedi artik bunlar mahkemeye verdiyse vermistir ama ceblerinden odediler yani diyecegim su araci olmak cok kotu masraf senden cikabiliyor ilerde bi sorun olursa

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese yorum yazdığı için teşekkür ederim , çoğu kişi reel hayattan projeler önermiş ama biz internet üzerinde bir proje istiyoruz ve bir kişi ile konuştum diğer arkadaşlarım ile konuşup anlaşabilirsek işe gireceğiz konudan yeterince bilgi aldım teşekkür ederim.

Arkadaşlar herkese yorum yazdığı için teşekkür ederim , çoğu kişi reel hayattan projeler önermiş ama biz internet üzerinde bir proje istiyoruz ve bir kişi ile konuştum diğer arkadaşlarım ile konuşup anlaşabilirsek işe gireceğiz konudan yeterince bilgi aldım teşekkür ederim.

Pm attım.

Kahvehane açın. Güzel bir yere yaş ortalamasının yüksek olduğu yere bir kahvehane açmayı deneyin bence. Her halükarda iş yapar. Maliyet çok düşük kazanç tatmin edici bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri