Hocam bende alırım komisyonumu...
60.000 TL iyi bir para. Sıkı bir araştırma yapın. Tanıdıklarınızı gerekirse sokun araya. Lokasyon hiç önemli değil. Sağlam bir firmadan arsa alın. Fazla değil aldığınız arsayı. 5 sene unutun. 5 sene sonra 200.000 TL olur 60.000 TL niz.
bakarsın bir metro geçer. ne bilim bişey olur. imara açılır.verirsin mütahite alırsın daireleri
Merhaba arkadaşlar 3,4 arkadaş ortalama 60.000 TL bir para ile internet üzerinden bir küçük veya büyük bir şirket kurmak istiyoruz açıkcası bu ücret bunun için yeterlimi değil mi bilmiyoruz.Şimdi tek sıkıntımız bir proje lazım ve benim aklımda bir proje var ama tam karar veremedik.Bunun için siz aklınızda birşeyler varsa paylaşmak isterseniz paylaşabilirsiniz.Ben size benim aklımdakini söyliyeyim.
60.000 TL iyi bir para. Sıkı bir araştırma yapın. Tanıdıklarınızı gerekirse sokun araya. Lokasyon hiç önemli değil. Sağlam bir firmadan arsa alın. Fazla değil aldığınız arsayı. 5 sene unutun. 5 sene sonra 200.000 TL olur 60.000 TL niz.
bakarsın bir metro geçer. ne bilim bişey olur. imara açılır.verirsin mütahite alırsın daireleri