60 abonesi olan çocuğun abilerine bile ders verici mesajı

Çocuk çok tatlı ve kibar konuşuyor ama çok disklike atan olmuş üzüldüm buna. Biraz daha kızsam XXX kanala da tek tek girip abone olacam

Son düzenleme:
tek mantıklı konuştuğu video diyebilirim. diyer videoların da böyle değil

abonelerin %98i ölü abone hey küçük kardeşim heyyy :)

arkadaş ünlü oldu, her çocuk gibi tatlı ve sempatik.

pohda çıkabilir diyen çocuk daha sevimli daha sempatik tanıyan varsa annesi ile konuşsun bu çocuk gidip ders çalışsın.

pohda çıkabilir diyen çocuk daha sevimli daha sempatik tanıyan varsa annesi ile konuşsun bu çocuk gidip ders çalışsın.

bu cocukta pohda cıkabilir diyen de aynı yaslarda aynı ülkenin cocukları.biri efendi birini agzı asırı derece bozuk :) haftada bi acıyom tabel incelemesini

Bazı haysiyetsizler yorumlarda küfür etmişler. Salyalarınızı gidin başka yerlere akıtın :mad::mad::mad:

Bu iki genc kardesimize nasil ulasabiliriz ki acaba? Bilen var midir?

aga ben 1 yıldır uğraşıyorum 3k abone zar zor yaptım bu çocuk 1 ay olmadan kastı aboneyi.Helali hoş olsun ama böyle adaletin :D

Kardeşim olsun isterdim gerçekten 50 abonede mantı kutlaması bile yapmış ya bu çocugu çok sevdim günde 10 tane saçma sapan video bile atsa izlerim artık :)

Konuşmasını sevdim aşının verdiği heyecanıda attımmı yakında iyi bir gamer olur .)

Şu çocuk kadar olamayıp hala içindeki zehiri kusamayan, nereye akıtsam da insanları zehirlesem diye bekleyen insanlar var. Bazılarının çatallı dili boyunu aşmış resmen. Allah ıslah etsin ne diyelim.

Kardeşime de başarılar diliyorum. Bak ne olursa olsun yılmadan mücadele ediyor ve dikkat ettiniz mi bilmem ama tüm videoların para kazanması kapalı. Bizim gibi para için değil zevk için yapıyor işini.

Helali hoş olsun be çocuk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri