600-800 TL Kazandıran Kanal

Frm'un ilk üyelerinden sayılırım, geride bıraktığımız 5 yılda onlarca e-book, eğitim, taktik satışı vs. gördüm...

Daha 1 Allah'ın kulunun bir e-book yada eğitim seti satın alıp para kazanmışlığına şahit değilim...

Bunu ben görebiliyorsam frm yönetimindeki değerli arkadaşlarında görüp bu gibi konuların açılmasına engel olmaları gerek, hatta bir fikir değil öneri haline getireyim bu tarz konular frm da yasaklansın...

Bildiğin umut tacirliği başka bir adı yok...

Canı yanan arkadaşlar için üzüldüğümü de belirtmek isterim...

Hakkımızda hayırlısı...

600-800 tl kazandıran kanalı satıyorum diye dolandırıp, sattığı kişi şikayet konusu açınca ben eğitim seti verdim diye lafı döndüren, büyük ihtimalle beyni ergenlikte bi şahıs.

Bu tür sanal dolandırıcıların en büyük emsallerinden murat aydın'ın son durumuna bakabilir bu şahıs. O da o kervana katılacak çünkü. Dolandırılan arkadaşlara murat aydını içeri tıktıran avukatın bilgilerini atıyorum. Bi araya gelip tek dava şeklinde tek celsede çözerler işi.

3-5 lira için kendi hayatını karartacaksın eğer olurda hakkında dava açılırsa ve suçlu bulunup dolandırıcılıktan hüküm yersen daha sittin sene ne kamuda ne de özel sektörde doğru dürüst iş bulamazsın gel yaptığın hatadan geri dön iade et adamın parasını .

adama 800 lira kazançlı kanal diye satış yapıyorsun sonra kelime oyunu yapıp ben sana 800 lira kazanç içerikli eğitim sattım diyorsun . yaptığın etik değil .

ben de bilgi almak için yazdığımda kanalı bana taksitle satabileceğini söylemişti. vay be herkese gelirli kanal adı altında muhteşem eğitim setini satıyor demek ki.

Bu gibi e-book tarzında veya para karşılığı taktik vs satanlara kanmayın.
Aynı hatayı ben de yapmıştım.
Tabi o zamanlar dolandıran kişi bu forumda yöneticiydi. Ona kanmıştım.
1.500 TL'mi yemişti de 800 TL'sini zor kurtarmıştım.
Hatta daha da emin konuşayım Ruhi Çenet'in bile eğitim seti size bir şey katmaz.
Forumda Gmail kaydından tutun da kanal SEO'suna kadar yüzlerce konu bulabilirsiniz.
Böyle uyanıklara aldanmayın.

600-800 tl kazandıran kanalı satıyorum diye dolandırıp, sattığı kişi şikayet konusu açınca ben eğitim seti verdim diye lafı döndüren, büyük ihtimalle beyni ergenlikte bi şahıs.

Bu tür sanal dolandırıcıların en büyük emsallerinden murat aydın'ın son durumuna bakabilir bu şahıs. O da o kervana katılacak çünkü. Dolandırılan arkadaşlara murat aydını içeri tıktıran avukatın bilgilerini atıyorum. Bi araya gelip tek dava şeklinde tek celsede çözerler işi.

Butun skype konusmalari duruyor kendisi bile orada diyor kanali satiyorum simdi de gelip ben egitim seti satiyorum diyor bana kanal bilgilerini at dedim linki atmiyorum diyor israrla egitim seti diyor hocam skype den ekleyebilir misin o konuda bizi bilgilendirebilir misin hala bizimle dalga geciyor bilerek egitim setini atmis indirmedim bile zorla kitlemeye calisiyor burada herkes gordu kanal satiyorsun sonra 360 derece donuyorsun ben egitim seti satiyorum diyorsun peki skype deki konusmalar nedir ? aciklama yapsin bilerek konulari okuyor skype de yazmiyor hala

---------- Spam Engelliyici 11:16 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------

Eğitim, içerik ve kanal teslim edildi
Utanmadan satildi yazip daha sonra da egitim seti yazmissin ne donmussun oyle

Edit : Eger bizim durumumuzda olan kisiler varsa pm yolluyla ulassinlar birlikte sikayet edelim.

Son düzenleme:
ya kanal satıldı konuyu hortlatıp durmayın diye yazmak için girdim olaya bak.
dolandırmanın da bir normali vardır. arkadaş profesör olmuş, kim bilir nereden çıkacak bu para kat kat fazlasıyla farkında değil, velev ki çıkmayacak olsa, hadi inançlı biri de olmasa hiç mi vicdan yok bu insanda. kafayı yemiş millet. bunu düşünebilen adam kafasını hayra çalıştırsa kim bilir neler yapar. yazık valla.

reklam adwords mü kullanıldı, şuanda hala reklam devrede mi

Adwords değil aynı kategori birisiyle anlaşıldı videolarında reklam veriyor

[MENTION=24912]tahir055[/MENTION] bak burda bile kanal satacağını belirtmiş, kanala reklam aldığını belirtmiş, eğitim seti ve boş kanal satacağı ile konunun uzaktan yakından alakası yok

adminlerde konunun ilk açılış kaydı vardır, hatta tüm düzeltmelerinin kaydı, admin moderatörlerden isterseniz konunun ilk açılış yazışmalarını koyabilirler, burdan bile eğitim seti mi kazançlı kanal mı satıldığı belli olur

Hıc uzatmayın konuyu bence , gıdın verın savcılıga surunsun dursun yalancı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri