600K izlenim Adsenseye bağlamaya korkuyorum ne yapmalıyım.?

dirilis1111

Kayıtlı Üye
S.A arkadaşlar bi kanalım : 1.250 abone • 612.858 görüntüleme bu durumda. izlenim geliyo ama adsenseye bağlamaya korkuyorum.Sizce Ne yapmalıyım? videolar +90 dk kanalda bir topluluk var yaklaşık bir buçuk ay önce gelmiş.

S.A arkadaşlar bi kanalım : 1.250 abone • 612.858 görüntüleme bu durumda. izlenim geliyo ama adsenseye bağlamaya korkuyorum.Sizce Ne yapmalıyım? videolar +90 dk kanalda bir topluluk var yaklaşık bir buçuk ay önce gelmiş.
Bana ver o :) şaka maka hocam yeni bi adsense aç bağla. sonuçta sana para getirmeyen bi kanal izlense ne izlenmese ne :)

adsenseye bağlama bırak kalsın herşey normal e dönerse bağlarsın birde topluluk var diyorsun kapanma ihtimalini arttırır

bende de var öyle 300 500k izlenimli kanal öyle duruyor. kesinlikle bağlama sıfır adsense açıp bir ikisini bağladım 2 3 güne kapanıyor. oluruna bırak gitsin.

topluluk varsa kapanma ihtimali yüksek hocam yabancı adsense varsa şansını dene boş durmasından iyidir

Bende daha yüksek izlenimli telifli ve topluluklu kanal var yabancı adsenseye bağladım yaklaşık 1 aydır kazandırıyor sorun yok. Çereze yabancı ip ve yabancı adsense ye dikkat edersen sorun yaşamazsın.

Tr adsenseye bağlamak gibi bir şey yapma sakın . Yabancı adsense aç ona bağla

teşekkür hocam

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:10 ----------

hocam bu seferde posta kodunda takıldım.adres söyle girdim
adres: 5440 james street
eyalet: florıda
posta code: 34653 bu posta kodu naımlanamadı diyo bi bilginiz varmıdır
E16QR bunu dene

Bende daha yüksek izlenimli telifli ve topluluklu kanal var yabancı adsenseye bağladım yaklaşık 1 aydır kazandırıyor sorun yok. Çereze yabancı ip ve yabancı adsense ye dikkat edersen sorun yaşamazsın.

Hocam siz yabanc adsense açmak için vpn , vds gibi şeyler kullandınızmı?
Kullandıysanız adsenseye her girişinizde vpn, vds ile mi giriyorsunuz?
Türkiyeden açılmış kanal bağlayıpta kapanma sorunu yaşamadınızmı ?

Hocam siz yabanc adsense açmak için vpn , vds gibi şeyler kullandınızmı?
Kullandıysanız adsenseye her girişinizde vpn, vds ile mi giriyorsunuz?
Türkiyeden açılmış kanal bağlayıpta kapanma sorunu yaşamadınızmı ?

Yabancı adsenseye ve kanala girişte kesinlikle TR ip kullanmam. Kanallara HMA ile girerim. Adsenseye ise videoyap botunun proxy sistemi ile girerim. Adsensenin ipsi sabittir. Kanallara ve adsenseye sık girmem. Türkiye' den açılmış kanal kesinlikle kullanmam. Mailleri [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] ve [MENTION=8067]TqMedia[/MENTION] dan alırım, kanalları yabancı menşeilidir. Bu arkadaşların kanalları sorunsuzdur. Ancak TR ip kullanırsanız sorun yaşayacağınızı düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri