626tl paypal dolandırıldım...

• Kullanıcı karahasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Geçmiş olsun. Daha dikkatli olmak lazım. Ve tanımadığınız kişiler ile alış veriş yapmayınız. Çok tartışıldı bu konular. Ayrıca bekleyin bir hafta paybaldan direk banka hesabınıza kendiniz geçirin ne aceleniz var

Konuyu report ettiğini kim biliyor ki? report eden arkadaş konuya yazdımı report ettim diye, yoksa sadece seni report ettiğini sana mı söyledi? eğer öyle ve kısa süre içinde seni ekleyip report edildiği için ekledim ben Sabırlı dediyse şüpheli belli. sen o paypal hesabının bilgilerini paypalı arayıp iste kesinlikle ipsini verirler bi dilekce yazdırcaksın o kadar masrafın yok, sonra mahkemeye ver. Annesi saçlarını yolar kendini yerlere atar üstü başı param parça olur anasının yerlerde yuvarlanmaktan üzüntüden!

R10 . Net de 400 üstü ticaret puanım var toplam geçen biri ordan mesajlasmamıza rağmen bana bile güvenmedi siz nasıl güveniyorsunuz [emoji3] geçmiş olsun ben savcılığa veriyorum sen de öyle yap

Konuyu report ettiğini kim biliyor ki? report eden arkadaş konuya yazdımı report ettim diye, yoksa sadece seni report ettiğini sana mı söyledi? eğer öyle ve kısa süre içinde seni ekleyip report edildiği için ekledim ben Sabırlı dediyse şüpheli belli. sen o paypal hesabının bilgilerini paypalı arayıp iste kesinlikle ipsini verirler bi dilekce yazdırcaksın o kadar masrafın yok, sonra mahkemeye ver. Annesi saçlarını yolar kendini yerlere atar üstü başı param parça olur anasının yerlerde yuvarlanmaktan üzüntüden!

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:06 ----------

sagolun arkadaslar.

---------- Spam Engelliyici 19:11 ---------- Önceki Mesaj 19:08 ----------

5 dakika arayla ekledi.

Yahu meanda sabirlida ayni kisi seni ekleyen. Forumdaki mean ve sabirli ile alakasi yok tabii. Pm onayi istemeden islem yaparsaniz bu tarz durumlarla karsilasmaniz kacinilmaz.

Geçmiş olsun, sizinle daha önce önce paypal sonra nakit olarak işlem yaptık doğrudur, ama o gün müsaittim önce paranızı gönderdim siz paypalı gönderdiniz, bugün ise merkeze atm ye gidip paranızı atm den yatırmam gerektiğini söyledim, daha önce işlem yaptığımızı ve bu haraketinizin nedenini anlamaya çalıştım, siz kestirip attınız açıkçası. Üstelik size forumdan bana bi pm atın diyede üsteledim ilgilenmek istemediniz, geçmiş olsun üstad

Ters ibraz yapmayı deneyin hocam, umarım alırsınız paranızı geri

Bence tesadüf degil aynı kişi ya da kişiler hocam.

kızılaslanla konustugumu nerden ogrenmiş olabilir.

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Geçmiş olsun, sizinle daha önce önce paypal sonra nakit olarak işlem yaptık doğrudur, ama o gün müsaittim önce paranızı gönderdim siz paypalı gönderdiniz, bugün ise merkeze atm ye gidip paranızı atm den yatırmam gerektiğini söyledim, daha önce işlem yaptığımızı ve bu haraketinizin nedenini anlamaya çalıştım, siz kestirip attınız açıkçası. Üstelik size forumdan bana bi pm atın diyede üsteledim ilgilenmek istemediniz, geçmiş olsun üstad

Ters ibraz yapmayı deneyin hocam, umarım alırsınız paranızı geri

sagolun haklısınız hocam diyecek birsey yok.

[MENTION=9888]karahasan[/MENTION] hocam benim bu durumdan haberim bile yok hocam sizi ekleyen skype nedir benim kullandığım 1 skype var o da atanumme skype adresidir bu adreste profilimde mevcuttur.Yaklaşık 10 gün önce http://www.ytpara.com/975430-post38.html jonest adlı sahte skype adresi ile bende 102 lira dolandırıldım zaman açığından faydalanarak dolandırdı beni,ve bunun gibi birçok kişi eklemektedir,tüm arkadaşların mutlaka forumdan onay almadan işlem yapmaması hepimiz için daha hayırlı olacaktır.

Son düzenleme:
Arkadaş o değilde bizim bu millet ne kadarda uzman olmuş dolandırıcılıkta? adamlar hemen tezgahı kurmuş senaryo bilmem ne konuşmalar o biçim. o kadar zekisiniz madem adam gibi yt çalışın eminim kazanırsınız. Bu arada arkadasa geçmiş olsun siteden pm olayı onemli.

Öncelikle geçmiş olsun, bu tarz alışverişlerin forumda bilinen kişiler ve onaylı olarak yapılması gerekmektedir. En azından bundan sonra rica ediyorum dikkat edin biraz bu mevzulara. Böyle aşağılık insanlara prim veriliyor, bizim içinde bulunduğumuz forumun adını kirletiyorlar bir de

Hocam niçin forumdan pm istemiyorsunuz? Defalarca yazıyor herkes... Geçmiş olsun...

bu kişilerle report edildigimi nerden buldu ogrendi.

Anlatamiyorum sanirim, o sana yazan 3 kiside ayni kisi. Hepsi seni dolandiran sahsin ta kendisi. Report falan yok ortada. Sen inandirmak icin tiyatro oynamis, sende inanmissin. Bi pm atip teyit istesen hic bu duruma dusmezdin zaten.

Anlatamiyorum sanirim, o sana yazan 3 kiside ayni kisi. Hepsi seni dolandiran sahsin ta kendisi. Report falan yok ortada. Sen inandirmak icin tiyatro oynamis, sende inanmissin. Bi pm atip teyit istesen hic bu duruma dusmezdin zaten.

İşin kötü tarafı ben gönderdiğim 102 lirayı alamadım ürün ve hizmet olarak gönderdiğim halde 2 defa paypaldan itiraz açtım 1 kere telefonla durumu bildirdim açtırdım yinede karşı taraf lehine sonuçlandı.

geçmiş olsun hocamda aklıma hala şu takıldı..

siz hala "mean ve kızılaslan tarafından report edilmişsiniz" diye mesaj yazdı bunu nerden biliyor o zaman diyorsunuz tamamda zaten bunu bilmesi doğal değil mi 3 hesapta sahte..
bu saatten sonra yapacak bir şey varmı bilmiyorum ama bi savcılığı araştırın ve mutlaka aleyhinize verilen kararlar var ise başvuruda bulunun...

bide lütfen bakın bu işin içindesiniz bir videoya bile ünlem geçirmek için neler öğrendiniz neler yaptınız bu tür olaylarda gözünüzü açın kimse "sütten çıkma ak kaşık değil!"

simdi anladım hocam tesekkurler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri