6S mi Note5 mi alınmalı ?

Burda applecilar 6s'i androidciler note 5 i önerecek o yüzden bi anlamı yok bu konunun. Gidin teknoloji mağazasına ikisini de elinize alın inceleyin. Hangisi içinize sinerse alin.

uygulamalarda sorun yaşamam önemli degil dersen android al androidde en iyi telefon bile uygulamalarda sorun veriyor donuyor vs

Sorun yaşamak istemem benim için uygulamalar önemli diyorsan kesinlikle ios al

Bir androidci olarak 2 telefon arasından 6s i öneriyorum . Samsungun telefonları çok berbat niye dersen en iyi telefonunuda alsan max 2 sene sonra telefon çöküyor acayip yavaşlıyor . Şuan androidde alacağım en son marka samsung

güzel telefondur işler iyi giderse aralıkta almayı duşunuyorum :)

konuya gelince illa s6 yada note5 diyosan ben s6 kullanıyorum arkadaşda note5 kullanıyorum ekran parlaklıgı şarj tuketimi kamera farkı işlemci vs note 5 çok daha iyi

Note 7

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s6 edge kullanıyorum, çok şık telefon.Yeni telefon alacak olsam hiç düşünmem s7 edge alırdım.

iphone kolay kolay değer kaybetmiyor. Note 3 ü babama aldım 2 yılda çöp oldu.
Apple 4 ü arkadaş garantiye gönderdi. Sıfırını göndercez dediler bulmadılar sıfırını. 30 gün beklettik diye iphone 6 gönderdi adamlar. Daha 10 gün olmadı arkadaşa 6 geleli. Garanti konusunda apple kardeş.

Eğer aradığın performans ise 6s eğer aradığın tasarım ise yine 6s ..

Yani sonuç olarak 6s'ten yana oyumu kullanıyorum şimdilik .hem tasarım hemde işlevsellik bakımından :D

Zira markaların amiral gemi modelleri 6-12 ay'da bir değişiyor artık yakalamak zor..

6s kullanıcısıyım gayet iyi telefon , note5 te ileriki zamanlarda kasma olacaktır dediğimi unutma

Hertürlü 6S akar

Note 3 kullanıcısı olarak söylüyorum paran varsa iphone kullanıcaksın çok büyük fark var bence.

Hiç samsung kullanmadım ama nedense önyargım var samsunga karşı tel ararken de hiç araştırma gereği bile duymadım. S5 e kadar zaten tasarım rezalet. S5 ten sonrası da oyuncak gibi geliyor bana. Ama kasma problemlerini s6 ile halletmiş diyorlar. Çıkmam da olurda o paralara çıkacak olsam tercihim iphone olurdu. Ama note 5 de çok iyidir. Sadece samsunga o kadar para vermem.

Lanet olsun 6s e
Şu anda iPhone ı cloud şifresini sıfırladım halde kabul etmiyor. Böylesine zora sokan mal gibi bir telefon görmedim.
not:telefon benim değil kız kardeşimin
Android olsun isterse Çin malı olsun Bu mal iphoneden bin kat iyidir

İkisinide kulanan birisi olarak diyebilirimki samsungun iphonden üstün tek yanı kamerası diğer tüm özellikler için iphone

Samsungun telefonları ilk 6 ay iyi gidiyor sonrasında sıkıntı vermeye başlıyor. Şimdi işletim sisteminin stabil ve hızlı çalışması açısından ios ile androidi zaten tartışamayız. Ama androidin marketi daha zengin. Eğer uygulamalarla çok işiniz yoksa 6s.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri