Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
7milyon izlenmeyi bitiş ekranı ile clickbait bir videoya hit çekseniz 100doları katlardı kaç kere![]()
Yt shorts konusunda rakamı yüksek tutup ivme yakalamya çalışıyor, gerçekten para değil.
Shorts videoya bitiş ekranı veriliyor mu hocam?
7milyon izlenmeyi bitiş ekranı ile clickbait bir videoya hit çekseniz 100doları katlardı kaç kere![]()
Yt shorts konusunda rakamı yüksek tutup ivme yakalamya çalışıyor, gerçekten para değil.
Ayrıca : YouTube İş Ortağı Programı'ndaki içerik üreticiler ve bir Çok Kanallı Ağ (MCN) bu iki tabirin anlamı da kanalın para kazanmaya açık olmasıdır. YouTube İş Ortağı Programı veya ingilizce kısaltması YPP, kanalın para kazanmaya kabul edildiğindeki teknik konumudur.
Tecrübe paylaşıyoruz madem.
Ben shorts fonunun 10milyon altına ödeme yapmadığını düşünüyordum ancak 7.2 milyon izlenim için dün gece 100 dolar bonus almaya hak kazandığım mesajı geldi. Tabii bunun bir kısmı uzun video izlenmesi. Tam olarak ne kadarı uzun ne kadarı shorts tam hesaplamadım.
Tüm shorts videolarım özgün. Tiktok üzerinden zamanında shorts videoları hakkında edindiğim tecrübeler, youtube shorts aktif olunca çok işime yaradı ve hemen hemen tiktok'taki gibi bir verim aldım diyebilirim. Tabii ki tiktok para vermiyor fakat güzel tecrübe katmış.
Bir kaç forum sitesinde 10milyon-13 milyon-17 milyon izlenmeye 100 dolar aldığını söyleyen insanların mesajlarını okudum. Sanırım ilk günler sistem yeni olduğu için bu insanların spam shorts videoları vardı ve o nedenle 200 dolar alamadıklarını düşünüyorum. Özellikle 17m izlenen birisinin 200 dolar alamaması garip geldi. Kabaca düşünürsem bir insan 10 bin dolar için 700 milyon mu izlenmelidir? bu tiktok'ta bile neredeyse imkansız.
Özgün bir kanal olarak 7.2 milyona 100 dolar ödeme alınabildiğini sizlere söyleyebilirim.
Kasım izlenmelerinin parasını ocak 2022 de vereceğini söyleyen bir mesaj da geldi. Bu da 2 ay geriden takip ettiğini gösteriyor.
Teknik konular haricinde sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Herkes her şeye itiraz edip hayır benim dediğim doğru dediği için izlenme ve teknik konularda cevap vermeyi bıraktım çünkü bu beni yıpratıyor.
10 milyonluk kanalim var bana cikmadi şansa bak arkadaş ya
[MENTION=97254]Muamma[/MENTION] ; Alıntı gözüküyor ama umarım yazdıklarını bir kenara kayıt etmişsindirTC onaylı olmayanlar TC onayı olan birinin mesajını alıntı yapamıyor mu şimdi.
---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------
[/COLOR [MENTION=97254]Muamma[/MENTION] ; Alıntı gözüküyor ama umarım yazdıklarını bir kenara kayıt etmişsindirTC onaylı olmayanlar TC onayı olan birinin mesajını alıntı yapamıyor mu şimdi.

Sanırım onaylanınca burada gözükecek![]()
Bende sayfa boş şu an)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.