7 aylık satılık kanal

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye

Kanal Adi :
(alıcılara)
Kanal Kategorisi : (çizgifilm)
Kanal Dili : (türkçe.)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (10.08.2015)
Abone Sayisi : (66)
izlenim Sayisi : (55000)
Kanalinizda UYARI Varmi : (hiçbir uyaru telif yok ünlem bile gelmedi.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (şuan günlük 5 tl)
Kanal Satis Fiyatiniz : (350tl)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (kanalı açalı 7 ay olmuş 3 aydır sadece bu kanal için açtığım adsenseye bağlı ilinç olan şu ki kanalda uzun videolar var izlenim sayısıda bir kaç gündür tavan yaptı ancak tıklanma sayısı çok düşük .reklam gösterimleri iyi bir oranda olmasına rağmen tıklanma az buna rağmen günlük 5 tl getiriyor. ve artmaya devam ediyor. günde 7000 izleyici kitlesi var ve videolar ortalama 1.5 saat uzunluğunda. en önemlisi şu resimlerde de göreceksiniz geçen ay 35 tl kazanmış olmama rağmen 100 tl gibi bir rakam kesinleşti buda tıklanmadaki bir yansımama olduğunu gösteriyor yani kanalın günlük kazancı gerçekte 15 tl civarı olabilir).

alan arkadaşlar belki tıklanmayı arttırarak kanaldan iyi para kazanabilirler ben çok uğraşmadım açıkcası

Bu ayın getirisi :
JA3Ed5.jpg

geçen ayın geliri:

D23ko3.jpg

Gördüğünüz gibi 35,80tl gelmesine rağmen 102.94 tl kesinleşmiş

VaEypv.jpg

Nasıl eşleşen geçiyosunuz bilemiyorum.Neler yaptım genede anladı youtube :(

bu bana geçen perşembe günü satacağın kanalmı sözleşmiştik perşembe günü devirleri yaparız dediğin kanalmı ? skypedende cevap vermiyorsun - trade kullanıyorum sizi için

bu bana geçen perşembe günü satacağın kanalmı sözleşmiştik perşembe günü devirleri yaparız dediğin kanalmı ? skypedende cevap vermiyorsun - trade kullanıyorum sizi için

hocam skypte onlineydim farketmedim yazdığını burdan yazsaydın keşke. ancak kanal benim elimdeyken izlenimler yükseldi ben fiyatı yükselttim o yüzden sonuçta satışı bitirmemiştik zaten

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

Nasıl eşleşen geçiyosunuz bilemiyorum.Neler yaptım genede anladı youtube :(

hocam o konuda bir çok yöntem var. biraz forumda dolan birşeyler bulursun

hocam skypte onlineydim farketmedim yazdığını burdan yazsaydın keşke. ancak kanal benim elimdeyken izlenimler yükseldi ben fiyatı yükselttim o yüzden sonuçta satışı bitirmemiştik zaten

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

hocam o konuda bir çok yöntem var. biraz forumda dolan birşeyler bulursun

BEN SANA işlemi o gün yapalım dedim sende para kesinleşecek kesinleştikden sonra yapalım dedin kanal sizin dedin

[8.3.2016 13:03:06] mhmtdrn0: hocam şöyle yapalm
[8.3.2016 13:03:15] mhmtdrn0: kanalı size perşembe günü vereyim olurmu
[8.3.2016 13:03:42] mhmtdrn0: geçen ayın gelri benim adsensede kesinleşsin
[8.3.2016 13:03:48] mhmtdrn0: pin için gerekli
[8.3.2016 13:03:59] mhmtdrn0: kanalı verirken parayıda alırım
[8.3.2016 13:05:37] erkan saritas: tamamdır anlaştık sayıyorum ozaman 90 tl ye
[8.3.2016 13:05:43] erkan saritas: şimdi kanalı öğrenebilirmiyim
[8.3.2016 13:06:51] mhmtdrn0: hocam onuda kanalı verdiğim gün yapalım
[8.3.2016 13:07:22] erkan saritas: tamamdır konuya chipoyunla anlaşıldı yazarsanız sevinirim
[8.3.2016 13:09:30] erkan saritas: hayırlı olsun

buda konuşmalarımız

BEN SANA işlemi o gün yapalım dedim sende para kesinleşecek kesinleştikden sonra yapalım dedin kanal sizin dedin

[8.3.2016 13:03:06] mhmtdrn0: hocam şöyle yapalm
[8.3.2016 13:03:15] mhmtdrn0: kanalı size perşembe günü vereyim olurmu
[8.3.2016 13:03:42] mhmtdrn0: geçen ayın gelri benim adsensede kesinleşsin
[8.3.2016 13:03:48] mhmtdrn0: pin için gerekli
[8.3.2016 13:03:59] mhmtdrn0: kanalı verirken parayıda alırım
[8.3.2016 13:05:37] erkan saritas: tamamdır anlaştık sayıyorum ozaman 90 tl ye
[8.3.2016 13:05:43] erkan saritas: şimdi kanalı öğrenebilirmiyim
[8.3.2016 13:06:51] mhmtdrn0: hocam onuda kanalı verdiğim gün yapalım
[8.3.2016 13:07:22] erkan saritas: tamamdır konuya chipoyunla anlaşıldı yazarsanız sevinirim
[8.3.2016 13:09:30] erkan saritas: hayırlı olsun

buda konuşmalarımız

kardeşm ben demedimmi dedim ama şartlar değişti o yüzden satmaktan vazgeçemezmiyim yani

hayırdır yani kaç gündür sesin çıkmıyor şimdi kanal benim elimde kapansa parayı verecekmiydin ???

Admin ve Moderator arkadaşlardan ya arkadaş verdiği sözde durmasını yada banlanmasını rica ediyorum tekrar

Admin ve Moderator arkadaşlardan ya arkadaş verdiği sözde durmasını yada banlanmasını rica ediyorum tekrar

bu hareketlerinle bence sen banlanacaksın

---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

kanalı almayı çokmu istiyorsun ver 350 tl al. fiyatı arttı kanalın

moderatorler vea admin gelsin bakalım söz namus sa sen bu arada namussuzmu oluyorsun ben tam çıkartamadım şimdi

verilen söz vardır sana para yollıyım dedim sen perşembe kesinleşsin sonra parayı hallederiz kanal senin dedin şimdi artık bir terim vardır onun gibi dönüp duruyorsun

moderatorler vea admin gelsin bakalım söz namus sa sen bu arada namussuzmu oluyorsun ben tam çıkartamadım şimdi

verilen söz vardır sana para yollıyım dedim sen perşembe kesinleşsin sonra parayı hallederiz kanal senin dedin şimdi artık bir terim vardır onun gibi dönüp duruyorsun

sen kime namussuz diyorsun . bekle bakalm kim banlanıyormuş . ben senin paranı neden almadım enayimiyim ben kanalı sana satmadım çünkü .konu başlığına bir bak bakalım kanal satıldı şu kişiye yazmışmıyım . kanal kapansaydı parayı verecekmiydin vermicektin kanal izlenim arttı fiyatı arttı . ama sen terbiyesizleştin. senn yaptığın baltalamaktan başka birşey değil şimdi ben senin yaptığın gibi değil gerçek yollarla seni şikayet edeyimde hak ettiğinibul

sen kime namussuz diyorsun . bekle bakalm kim banlanıyormuş . ben senin paranı neden almadım enayimiyim ben kanalı sana satmadım çünkü .konu başlığına bir bak bakalım kanal satıldı şu kişiye yazmışmıyım . kanal kapansaydı parayı verecekmiydin vermicektin kanal izlenim arttı fiyatı arttı . ama sen terbiyesizleştin. senn yaptığın baltalamaktan başka birşey değil şimdi ben senin yaptığın gibi değil gerçek yollarla seni şikayet edeyimde hak ettiğinibul
admin ve maderator gelsin bakalım gardaş kim gidici kim kalıcı.

admin ve maderator gelsin bakalım gardaş kim gidici kim kalıcı.

ben sana kanalımı satmak zorundamıyım kardeşim sen neyin kafasını yaşıyorsun ya satmıyorum satmıyorummm allahım . günlük 1000 tlye çıksa sana 90 tlyemi vercektim ben kanalı. seni tanımam etmem belkide kanalı alıp paramı yollamicaksın bilebilirmiyim bilemem neticede ben seni tanımam bir dostum arkadaşım olsam kanlı sana verirdim hatır gönül işi diyerek. ama sana sorduğum soruya cevap versene kanal kapansaydı kapanmış kanalıda alacakmıydın hani sözleşmişiz ya ???????????

Arkadaşın verdiği sözde durmasını yada ytparadan banlanmasını talep ediyorum
bu işler çocuk oyuncağı değil...

hsehan1,era,Sabırlı, Incubus

Arkadaş konuya davet etmek istemiş ama başaramamış... Yardımcı olayım davet konusunda...
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

böyle sözünde durmayan adamları sevmem şahsen adminler konuyla ilgilenmeli şahsi görüşüm ticarette söz senettir. iki arkadaşı da tanımam etmem ama böyle biri muhtemelen bir daha ki yaptığı yapacağı ticarette de verdiği sözde durmayıp alıcıları mağdur edecektir bunun olmaması için ceza alması iyi olur kanaatimce. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri