7 Bordo Bereli Ölümle Dans Edecek - DAĞ II

• Kullanıcı muda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
https://www.youtube.com/watch?v=ZYa6fasrmas

film eski bir amerikan filminden çalıntı tamamen konu olarak. Ordaki filmde de, bir grup amerikan askeri, afganistana mı ırağa mı ne giriyo gizlice. El kaide'nin elinden bi tane kız kurtarıyolar. Çünkü o kız 1 gün sonra birleşmiş milletlerde amerikanın aleyhine konuşma yapacakmış. Ona rağmen kızı kurtarıyolar. O filmde de askerler kızı kurtarmak için mecburen teroristlerin olduğu köyden geçmek zorundalar. Burda da öyle bi sahne var. Keşke konuyu çalmasalarmış. :(

Film bu sanırsam

calinti olsa ne olacak ,kendi askerinle gurur duymayi ogren gezeve!!!!!!

İlk filmi izlememiştim, ufuk bayraktarın oynadığınıda şimdi gördüm. izleriz artık.

Film çalıntı olsa ne olmasa ne Türkiye'de bu düzeyde bir film çekildiyse alkış almayı hak ediyor. Konu olsun kurgu olsun her dalda bence en iyi cümleyi hak ediyor.

Onların tank'ı varsa bizim de Bekir imiz var :)

çalıntılık durum yok yahu. bugün en ünlü filmler bile başka bir filmi andırabilir.
asker içeripte çok farklı bir senaryo yazmak ne kadar mümkün ki. dağ 2'de sizi etkileyen şey görüntü kalitesinden de önce askerlerin bizim askerlerimiz olması, bizim filmimiz olması, tsk nın destek vermesi. milli duygular barındırmayan bir bünyenin bu filmden etkilenmesi beklenemez zaten.

Ulan, anasını sattığım forumunda, bi yorum yapıyosun. Tak Geveze oluyon, milli duyguları olmayan birisi oluyosun, Askeriyle gurur duymayan biri oluyosun. Burda zaten işim gücüm yok, türk filmini kötüleyecektim. Ben filmin konusu çalıntı olabilir diyorum. Bu yorumumdan bana etmediğiniz hakaret kalmadı. Hiç kimse benim milli duygularım hakkında yorum yapma hakkına sahip değildir. Sizinkisi zaten yorum değil, direk tespit. Hele ki beni tanımıyosanız. Sizi Allah'a havale ediyorum. Başka da bir şey demiyorum. Bundan sonra forumda herhangi bir yazımı, konumu görmeyeceksiniz. Modlar isterse banlayabilir. Selametle

Akşam izledim filmi. Şahsi kanaatim, Türkiye'de askeri olarak yapılmış en muhteşem filmdir. Muhakkak sinema da izleyiniz.

Bu filmden çok gerçekleri anlatan bir olay. Haberi okuyunca daha çok duygulandım. Allah rahmet eylesin şehidimize... :(

,GnG1-2-OZ0ajSoVmAk9k-w.jpg

Dağ 2 filminin oyuncusu Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar'ın Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde geçtiğimiz eylül ayında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit olduğu ortaya çıktı. Uçar'ın şehit olmadan altı ay önce Isparta Eğridir Dağ Komando Okulu Eğitim Merkezi'nde çekilen ve sahnelerinde rol aldığı 'Dağ 2' filmi ise geçen cuma günü vizyona girdi.

Kaynak: 'Dağ 2' oyuncusu*Yunus Emre Uçar'ın şehit olduğu ortaya çıktı - 1 | NTV

,Xlwxz12CLkagKBlR7cKT6Q.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/dag-2-oyuncusu-sehit-yunus-emre-ucarin-yurek-burkan-hikayesi-40272096

Son düzenleme:
ilk defa sinemada bir film bitince alkış kıyamet koptuğunu gördüm. filmin yarısında çoğu insan ağlayıp yerleri tekmeliyordu. gerçekten başarılı bir film tebrik ediyorum.

Bugün izledim şahane iş çıkarmışlar gidin destek verin ki böyle filmler artsın

Filmi bugün izleme fırsatı buldum beklediğimden daha iyi çıktı. Hala izlemeyenler varsa gidip izlesin bence harika olmuş..

Bu arada Dağ filminin hem yönetmeni, hem senaristi olan Alper Çağlar'ın Panzehir filmini de izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri