7 günde ev ve araba almak

bir zamanlar efsaneydi.

yılbaşı şeysilerinin meşhur olduğu bir dönemde (sanırım 7-8 sene önceki yılbaşı)
olympia'da 2 tane +7 shard basmıştım hatta o gazla çırılçıplak sadece elimde shardlarla bir ardream yapmıştım.
tanesi 21 gb lere kadar yükselmişti.
daha da yükselmez diye düşünerek tanesini 21 gb den satmıştım.
ertesi bir kaç gün içinde tanesi 60 gb ye yükselmişti.
o pişmanlığımı hiç unutmam. ileri görüşlü olmamanın zararları ama nerden bilebilirdim ki. :D

he pardon her mob atıyorda mesela worm kestin diyelim belli bir respawn süresi var 15 sn falan diyelim ama bunun öyle bir süresi yok videoda altta görürsen damagesi bile gözükmüyor nerdeyse o serilikte çıkıyor zaten o bölgeye gittiysen öncedende oradaki moblar 15 20 li slotlar halindeydi yani örneğin wormde 1 dakikada 20 worm kesiyorsa burda saniyede 20 mob kesiyo gibi bişey

Bunu nasıl farketmemiş bunlar ya çok garip bizim zamanımızda bug oldu mu anında kapatmaya çalışıyolardı

Bunu nasıl farketmemiş bunlar ya çok garip bizim zamanımızda bug oldu mu anında kapatmaya çalışıyolardı

ayıptır söylemesi bugu çıkaran gmnin arkadaşı olunca :D bugu çıkaran ve videoyu çeken kişinin gmlerle boy boy fotoğrafı var :D

bu arada şarkının adını bilen var mı :D

1 mil yonlar bitarafa bu oyunu oynayıp videosunu yt ye atsak telif hakkı söz konusu olurmu?

1 mil yonlar bitarafa bu oyunu oynayıp videosunu yt ye atsak telif hakkı söz konusu olurmu?

hocam pk movie diye aratırsan bulursun alt taki şarkılar sıkıntı çıkarabilir ama videoyu çekenden hiç bir sıkıntı olmaz emin olabilirsin adam ünlü olayım diye atıyor youtubeden para kazanmayı bile açmayı bilmiyorlar :D

hesap çok yanlış zaten seri bir şekilde coins gelmiyor video hızlı olduğu halde. bunun hob goblinde para kasmakdan farkı yok. düpe dediğin 5 10 sene önce vardı ordanda köşeyi dönen kişi sayısı zaten bir elin parmaklarını geçmez.

koskoca ko bu açıgı kapatamıycak ve o hesaplar paralar sizde kalacakmı sanıyorsunuz zamanında oldu böyle şeyler ban oldu herkezin sonu

hesap çok yanlış zaten seri bir şekilde coins gelmiyor video hızlı olduğu halde. bunun hob goblinde para kasmakdan farkı yok. düpe dediğin 5 10 sene önce vardı ordanda köşeyi dönen kişi sayısı zaten bir elin parmaklarını geçmez.

hocam hobgoblin ne ya gözünüzü seveyim burda bariz bir bug var hatta 1 haftalık değilmiş doğru söylüyorsunuz hesaplamada yanlış kaba taslak hesapladım ama kesinlikle +100 bin kazanılmıştır çünkü video hızlı falan değil atack yapan hile ile yapıyor coins normal hızda geliyor hobgoblinde kassan buranın 1000de birini alamazsın

KO'dan para yemeyenlerin klasik yorumu hep geçin bu işleri olmuştur :)
Çöp slotlarında bile günde 15-20 gb kasıyorduk, böyle açıklar çok oluyor bu oyunda ve yapan yapıyor, fixlenene kadar da parayı goturuyorlar..
Hiç öyle olmaz falan demeyin, yapan yapıyor..

Sonuç olarak para çıkarmı burdan başlayalım mı oynamaya :) ne ikv oynamıştım bi zamlar be.

Sonuç olarak para çıkarmı burdan başlayalım mı oynamaya :) ne ikv oynamıştım bi zamlar be.

hocam oyunu bilen biri yine para kazanır bu video dışında zaten yakında fixlenir bu gece falan konuya yorum atan zamanında oyundan ekmek yemiş kişilerede sorabilirsniz halen para var oyunda ama bilgi sahibi olmak gerek yeni başlayan birinin kazanması çok zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri