7 Kanalım An İtibari İle Kapandı !!!

• Kullanıcı Khaaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Son zamanlarda video yuklemeyle nasil baglanti kuruyorsun? Hergun veya 2 gunde bir video yuklenmeyen kanallar kapaniyor mu demek istiyorsun?

---------- Mesaj saat 01:13:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:01 civarında gönderildi. ----------

Benim 20'den fazla kanalim var ve hepsine ayni laptop ve ip'den baglaniyorum.
Gecen gun 2 tane daha kanalimin kazancini iptal ettiler. Ama onlarda birkac tane dunya capindan engelli video yukleyip silmistim, ondan kapadiklarini dusunuyorum.

Bot, program falan kullanmadan ayni ip'den cok sayida kanala girmek de banlanma sebebi mi oluyor?

hocam hayat hipotezler üzerinedir. siz kurarsınız aldığınız cevaplara göre ya çürütürsünüz yada onu teori'ye dönüştürürsünüz.

tam olarak dediğiniz değil. şuanda bilgiler topluyorum, ve bu bilgiler doğrultusunda sonuca ulaşırsam sizlere açıklarım. ancak öncelikle cevabımı almam gerek. kapanan kanallara ayın 29-30 unda yükleme yapıldımı yapılmadımı

hocam hayat hipotezler üzerinedir. siz kurarsınız aldığınız cevaplara göre ya çürütürsünüz yada onu teori'ye dönüştürürsünüz.

tam olarak dediğiniz değil. şuanda bilgiler topluyorum, ve bu bilgiler doğrultusunda sonuca ulaşırsam sizlere açıklarım. ancak öncelikle cevabımı almam gerek. kapanan kanallara ayın 29-30 unda yükleme yapıldımı yapılmadımı

Calismalarina yardimci olmak icin kendi kanallarim hakkinda bilgi vereyim.

Oncelikle sunu soyeleyim benim kanallar kapatilmadi sadece para kazanmsi iptal edildi. Kanallarin ikisinde de yesil isiklarin 3'u de acikti.
Ayin 29'nda ikisine de videolar yukledim. Iki kanalda da yukledigim videolarin bazilri dunya capinda engelli uyarisi verdi, onlari hemen sildim. Ayin 30'nda kanallari gezerken para kazanma isiginin kayboldugunu gordum, e-maili kontrol edince para kazanmalarin iptal edildigi mailiyla karsilastim...

Calismalarina yardimci olmak icin kendi kanallarim hakkinda bilgi vereyim.

Oncelikle sunu soyeleyim benim kanallar kapatilmadi sadece para kazanmsi iptal edildi. Kanallarin ikisinde de yesil isiklarin 3'u de acikti.
Ayin 29'nda ikisine de videolar yukledim. Iki kanalda da yukledigim videolarin bazilri dunya capinda engelli uyarisi verdi, onlari hemen sildim. Ayin 30'nda kanallari gezerken para kazanma isiginin kayboldugunu gordum, e-maili kontrol edince para kazanmalarin iptal edildigi mailiyla karsilastim...

para kazanma olayının üstündede aynı şekilde duruyorum. bu bilgiler için teşekkürler

Sanırsam video yüklerken aynı ipden kanallarıma giriş yapıp video yüklemem oldu.

bununla hiç alakası yok bence. şahsen ben bir senedir böyle çalışıyorum hiç kanalım kapanmadı.. hatta muslera bile anlatıyor alakası olmadığını..

Son 10 saattir falan adsense'deki rakamlar pek ilerlemiyor. Kanallarimi kontrol ettim hersey yolunda. Izlenim de aliyorlar ama herhalde reklama tiklamiyorlar.
Umarim korktugum gibi bir sonuc cikmaz karsima...

teliften kapanan kanalın artık parasının verilmediğini söyledi forumdan 1 kişi-kendi kanalı kapanmış teliften ve parası yatmamış :s

gizli telifle(hiç telif uyarı yokken) para kazanması iptal olan kanalların paraları ödenmez. ama normal teliflerle tümden kapanan kanalların parasını alırsınız.

Spam olayı ne durumda beyler geçen aya göre ona göre vds alacağım :)

nedenini sormuyorum arkadaşlar ama kapandı :)

hatalar tabiki de oluyor neden kapattın diye youtube soramam 11 kanalım vardı sabah geldim 5 kanal kalmış.

Aslında telif hakkı falanda yemedim tüm gmailler farklı telefon ve farklı ip üzerinden alınmıştı.

Sanırsam video yüklerken aynı ipden kanallarıma giriş yapıp video yüklemem oldu.

Neyse hayırlısı diyelim yeni kanal açmaya para kazanmaya devam...

tek gmail e mi açtin kanallari hepsi farkli gmaillermiydi ??ayri ayri gmaillere aç her gmail 1 kanal olsun

Yaklasık 3 saat önce günde ortalama 400 TL para kazandıran 50 nin üzerinde kanalım kapandı.

Hayırlısı artık 50 kanal kapanır 100 kanal açılır...

ben günde 4 dolar kazanmak için yırtınıyom.

siz günde 400 liradan bahsediyorsunuz . Gerçekten Helal olsun.

Nası bi taktik bu Kategori ne Kopyamı Spam mı kaç Kanal. Sorck o kadar soru var ki :)

Günlük kazancım 15tlye çıkmışken bir anda 30 kuruşa inmesinin sebebidir tüm kanaların kapanması çözüm bulan olsa keşke :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri