7 Kanalım An İtibari İle Kapandı !!!

• Kullanıcı Khaaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Khaaos

Kayıtlı Üye
Nedenini sormuyorum arkadaşlar ama kapandı :)

Hatalar tabiki de oluyor neden kapattın diye youtube soramam 11 kanalım vardı sabah geldim 5 Kanal kalmış.

aslında telif hakkı falanda yemedim tüm gmailler farklı telefon ve farklı ip üzerinden alınmıştı.

Sanırsam video yüklerken aynı ipden kanallarıma giriş yapıp video yüklemem oldu.

Neyse hayırlısı diyelim yeni kanal açmaya para kazanmaya devam...

geçmiş olsun hocam

bendede bişeyler oluyo ama ne oluyo bilmiyorum adsense kaldı sayım yok.Kanal para kazanma gece kapatıldı şimdi açıldı belirsizlik devam ediyo

geçmiş olsun hocam

Sağolasın Hata Yapa Yapa Öğreniyoruz.

Ama Benim İçin İyi Oldu Nerede Hata Yaptığımı Gördüm..

Konuyu Açma Sebebimde Bu Aslında Benim Hatamı Görün Sizlerde Yapmayın :)

Alışmamız lazım kapanışlara durmak yok yeni kanal açmaya devam

Kanallar gerçek tel onaylı mıydı?

Spamı tam anlamamız zor şansımızı deneyeceğiz yılmadan yerine yeni kanal açacağız

Aynen öyle yapıyorum ama şunu da belirteyim 10 kanalın varsa hergün en fazla 5 adet video yüklemek yeterli oluyor abanmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Aynen öyle yapıyorum ama şunu da belirteyim 10 kanalın varsa hergün en fazla 5 adet video yüklemek yeterli oluyor abanmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Elini korkak alıştırma video sayısı pek spam nedeni değil gibi gözlemlerime göre

Elini korkak alıştırma video sayısı pek spam nedeni değil gibi gözlemlerime göre

dediğin doğru olabilir ama yinede ben onu gözlemledim senin dediğin gibi yapıyım yeni bir kanal açıyorum şimdi :)

geçmiş olsun hocam. Yılmak yok yola devam..

Öyle Kardeşim Şimdi Yeni Kanal Açtım Devam Ediyorum...

Günlük 10 tl gelse bir saat zaman harcasam kar kardır yani :)

keşke bizde bir saat harcasak :) ve 10 tl gelse :) ama senin güzel kalbin yeter.. İnşallah hep birlikte güzel işler başarıcaz.

Bu gece 5 kanalda benim kapanmis. 5 yeni kanal tekrar actim bende.

yenilerine sağlık ama emeklerine üzüldüm geçmiş olsun.

Bu gece 5 kanalda benim kapanmis. 5 yeni kanal tekrar actim bende.

Son Hızla Devam Arkadaşlar Durmak Yok Yola Devam :)

yenilerine sağlık ama emeklerine üzüldüm geçmiş olsun.

Hocam emek verilmeden olmuyor bu işler mecburen yapcaz

---------- Mesaj saat 10:56:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:01 civarında gönderildi. ----------

keşke bizde bir saat harcasak :) ve 10 tl gelse :) ama senin güzel kalbin yeter.. İnşallah hep birlikte güzel işler başarıcaz.

inşallah kardeşim kazancaz başka yolu yok

Yaklasık 3 saat önce günde ortalama 400 TL para kazandıran 50 nin üzerinde kanalım kapandı.

Hayırlısı artık 50 kanal kapanır 100 kanal açılır...

Hatalar tabiki de oluyor neden kapattın diye youtube soramam 11 kanalım vardı sabah geldim 5 Kanal kalmış.

aslında telif hakkı falanda yemedim tüm gmailler farklı telefon ve farklı ip üzerinden alınmıştı.

Sanırsam video yüklerken aynı ipden kanallarıma giriş yapıp video yüklemem oldu.

bu soruma cevap vermeniz çok önemli. yeni bir teori oluşturmaya çalışıyorum.

en son nezaman yükleme yaptınız bu kanallarınıza. daha basite indirgersem ayın 29-30'unda hiç video yüklemesi yaptınızmı bu kanallara

bu soruma cevap vermeniz çok önemli. yeni bir teori oluşturmaya çalışıyorum.

en son nezaman yükleme yaptınız bu kanallarınıza. daha basite indirgersem ayın 29-30'unda hiç video yüklemesi yaptınızmı bu kanallara

Son zamanlarda video yuklemeyle nasil baglanti kuruyorsun? Hergun veya 2 gunde bir video yuklenmeyen kanallar kapaniyor mu demek istiyorsun?

---------- Mesaj saat 01:13:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:01 civarında gönderildi. ----------

Benim 20'den fazla kanalim var ve hepsine ayni laptop ve ip'den baglaniyorum.
Gecen gun 2 tane daha kanalimin kazancini iptal ettiler. Ama onlarda birkac tane dunya capindan engelli video yukleyip silmistim, ondan kapadiklarini dusunuyorum.

Bot, program falan kullanmadan ayni ip'den cok sayida kanala girmek de banlanma sebebi mi oluyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri