7 Saniyelik Vine Videoları Tutar mı

• Kullanıcı ShineAizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ShineAizen

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 300 e yakın vine videosu var arşivimde 8 tane kanalıma attım 2.5 haftada toplam 8 kanalın görüntülenme sayısı 61.343 görüntülenme oldu kazanılan para 17.08$ kazandım belki az ama daha yeni başladım sence kaç hafta daha popülerligini korur

vinede iyi kazanç var dostum sayfaları takip et sayfalar atar atmaz sende at vine siteleri var onlarıda takip et.

sayfalar 1-2 gün geç paylaşıyor siteleri takip et özellikle.
Ama bence 7 saniye olarak atma, indir, birleştir öyle at. kazancın 3-4 kat artar

dostum 300 tane video yu
8 tane kanala attım derken aynı videoları mı attın
yani her kanala 300 tane aynı video mu ?

Dostum hiç bulaşma vallahi bak. Diğer kategorilerden şu an farkı yok. Gelen geçen vine kategorisinde boş vakit harcıyor. Kazanan arkadaşlarıda baltalamayalım.

Valla derleyip toparlarsan, abonen varsa veya herhangi bir sayfan varsa eyvallah ama 7 saniye 7 saniye çok zor reklama tıklanmıyor...

Vala dostum ben vinelerin altından girdim üstünden çıktım , compilationlarınıda yaptım sayfa T.O %1 i görmedi hep 0,2-0,5 arasındaydı , ayrıca patlayan her videom'a collab eşleşen verdi bıktım bıraktım vineleri şimdi başka bir kategorideyim T.O %2,5-3,5 arasında mutluyum :D

vine kanalım var 600 700 tane video var para yok arkadaşlar vine benim düşüncem sıkıntılı...

hatda alıcı çıkarsa satarım (:

buda brnim kanalim bosa vakit kaybettigimi anlayinca ilgilenmeyi biraktim.

yzare2u4.jpg
ady2yzuq.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hergün 50 ye yakın abone geliyor 4-5 ayda iyi abone yaparsın daha sonra derleme videolar yapabilirsin bence ben öyle yapıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri