7 sene önce kapanan kanalım açıldı! :)

weberesice

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar teee 2007'de açtığım 2010 gibi kapatılan bir kanalım vardı.

Kapandığında itiraz ettim mi tam hatırlamıyorum. Forumda "kapanan kanalım açıldı" tarzında konular görünce bir iki ay önce denemiştim itirazı ama doğru dürüst kanal url'si ve gmail adresini de hatırlamıyordum ozamanlar sadece kullanıcı adı ile giriş yapıyorduk ve bu adresle ilişkili kanal bulamadık diye yanıt gelmişti. Bugün de [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] ağabeyin konusundan sonra tekrar denedim doğru kanal url'si ve gmail'i ile.

Ve kanal 1-2 saat sonra açılmış. Gözlerime inanamadım :D

Çünkü açacak olsalar bile kanalın verileri falan çoktan silinmiştir uçup gitmiştir diyordum ama Youtube'un sistemine hayran kaldım adamlar "ulen zaten kaç sene önce kapatmışız" diyerek kanalı komple uçurmamışlar helal olsun :p

Kanalda telifli bir kaç müzik, digiturk'un telif koyduğu kendi çektiğim bir futbol maçı görüntüsü, PPD için yüklediğim 1-2 tane ihlal içeren crac.k k3ygen tarzında video ve 1-2 tane de önemli videom vardı. Yani kanal kullanım şartlarını hayli hayli ihlal etmiş sanırım ama açıldı, ilk Youtube kanalımdı be hatırası var :)

EDIT: Aslında kanala girmeye çalıştığımda çıkan "itiraz formu" linki bende tıklanmıyordu, o formu da Google'da "google appeal form" diye aratarak bulup doldurdum.

Son düzenleme:
Sevindim senin aıdna hayırlı olsun çizgi film dizi felan açtıramayız heralde değil mi :D

yüklen yüklen

---------- Spam Engelliyici 06:46 ---------- Önceki Mesaj 06:43 ----------

itiraz formuna neden tıklanmıyor acaba :D bütün tarayıcılarda denedim.

---------- Spam Engelliyici 07:18 ---------- Önceki Mesaj 06:46 ----------

5-6 tane itiraz ettim hepsi olumsuz :(

Son düzenleme:
yüklen yüklen

---------- Spam Engelliyici 06:46 ---------- Önceki Mesaj 06:43 ----------

itiraz formuna neden tıklanmıyor acaba :D bütün tarayıcılarda denedim.

---------- Spam Engelliyici 07:18 ---------- Önceki Mesaj 06:46 ----------

5-6 tane itiraz ettim hepsi olumsuz :(
. Hocam tıklamayı nasıl çöDünüz bendede son var da

foruma ne yazıyorsunuz arkadaşlar ya ben kaç kez oldu itiraz etmeme rağmen askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik diyorlar :D Hayırlı olsun bu arada

Kanalda telifli bir kaç müzik, digiturk'un telif koyduğu kendi çektiğim bir futbol maçı görüntüsü, PPD için yüklediğim 1-2 tane ihlal içeren crac.k k3ygen tarzında video ve 1-2 tane de önemli videom vardı. Yani kanal kullanım şartlarını hayli hayli ihlal etmiş sanırım ama açıldı, ilk Youtube kanalımdı be hatırası var :)

Bu nedir hocam bu sabıkayla bu kanal açılıyor, milletin tertemiz özgün kanalları açılmıyor :D Ülkeyi hortumlayanların ortalıkta rahatça dolaşıp ekmek çalan çocuğun 10 yıl içerde yatmasının Yt versiyonu :D

Arkadaşlar teee 2007'de açtığım 2010 gibi kapatılan bir kanalım vardı.

Kapandığında itiraz ettim mi tam hatırlamıyorum. Forumda "kapanan kanalım açıldı" tarzında konular görünce bir iki ay önce denemiştim itirazı ama doğru dürüst kanal url'si ve gmail adresini de hatırlamıyordum ozamanlar sadece kullanıcı adı ile giriş yapıyorduk ve bu adresle ilişkili kanal bulamadık diye yanıt gelmişti. Bugün de [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] ağabeyin konusundan sonra tekrar denedim doğru kanal url'si ve gmail'i ile.

Ve kanal 1-2 saat sonra açılmış. Gözlerime inanamadım :D

Çünkü açacak olsalar bile kanalın verileri falan çoktan silinmiştir uçup gitmiştir diyordum ama Youtube'un sistemine hayran kaldım adamlar "ulen zaten kaç sene önce kapatmışız" diyerek kanalı komple uçurmamışlar helal olsun :p

EDIT: Aslında kanala girmeye çalıştığımda çıkan "itiraz formu" linki bende tıklanmıyordu, o formu da Google'da "google appeal form" diye aratarak bulup doldurdum.

En azından bir kişinin bile olsa işine yaradığı için çok mutlu oldum...Hayırlı olsun kardeşim...

En azından bir kişinin bile olsa işine yaradığı için çok mutlu oldum...Hayırlı olsun kardeşim...

Teşekkürler hocam sağolun :)

Bu nedir hocam bu sabıkayla bu kanal açılıyor, milletin tertemiz özgün kanalları açılmıyor :D Ülkeyi hortumlayanların ortalıkta rahatça dolaşıp ekmek çalan çocuğun 10 yıl içerde yatmasının Yt versiyonu :D

Öyle de denilebilir ama örnek biraz ağır olmuş sanki :D Gariban bir kanaldı, telifli videolarda kâr amacı gütmedim :D Sadece 2 PPD videosu o işte ilk 10 dolarımı kazanarak o işe girmeme vesile olmuştu :)

Sevindim senin aıdna hayırlı olsun çizgi film dizi felan açtıramayız heralde değil mi :D

foruma ne yazıyorsunuz arkadaşlar ya ben kaç kez oldu itiraz etmeme rağmen askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik diyorlar :D Hayırlı olsun bu arada

Bu kanal açıldıysa açılmayacak kanal yoktur diye düşünüyorum. Ama bu formları manuel inceleme yapıyorlar mı otomatik bir sistem mi yanıtlıyor oraası muamma. Ben yine de formu doldururken biraz acıtasyon yaptım :p İşte bu benim ilk YT kanalımdı, o zamanlar acemiydik, hata yapmış olabilirim kişisel kanalımdı hiçbir kar amacı gütmedim, içinde benim için önemli videolar vardı, lütfen geri açın gibisinden şeyler yazdım ingilizce olarak.

Teşekkürler hocam sağolun :)

Öyle de denilebilir ama örnek biraz ağır olmuş sanki :D Gariban bir kanaldı, telifli videolarda kâr amacı gütmedim :D Sadece 2 PPD videosu o işte ilk 10 dolarımı kazanarak o işe girmeme vesile olmuştu :)

Bu kanal açıldıysa açılmayacak kanal yoktur diye düşünüyorum. Ama bu formları manuel inceleme yapıyorlar mı otomatik bir sistem mi yanıtlıyor oraası muamma. Ben yine de formu doldururken biraz acıtasyon yaptım :p İşte bu benim ilk YT kanalımdı, o zamanlar acemiydik, hata yapmış olabilirim kişisel kanalımdı hiçbir kar amacı gütmedim, içinde benim için önemli videolar vardı, lütfen geri açın gibisinden şeyler yazdım ingilizce olarak.
Valla [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] kardeşim bilmiyorum sana dönüş kaç dakika içerisinde oldu. Eğer senin de cevaplanman 15-20 dk içerisinde oldu ise ve hele ki senin acıtasyonlarını ve benim iki kanalımın da özün içerik olmasını bu kadar kısa sürede ve ayırt edici özellikte değerlendirmeleri için manuel inceleniyor olması lazım. Eeee bu kadar sürede bunu yapabilecek duruma ulaştıysa youtube :eek::eek::eek: diye bakakalırım :)

Valla [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] kardeşim bilmiyorum sana dönüş kaç dakika içerisinde oldu. Eğer senin de cevaplanman 15-20 dk içerisinde oldu ise ve hele ki senin acıtasyonlarını ve benim iki kanalımın da özün içerik olmasını bu kadar kısa sürede ve ayırt edici özellikte değerlendirmeleri için manuel inceleniyor olması lazım. Eeee bu kadar sürede bunu yapabilecek duruma ulaştıysa youtube :eek::eek::eek: diye bakakalırım :)

Ben de takip ettim acaba o kadar kısa sürede cevaplanacak mı diye ama açılması 1 saati geçti sanırım hocam. Yine de bu çok uzun bir süre sayılmaz. Yanılmıyorsam daha önceki itiraz 1-2 gün sonra yanıtlanmıştı.

Bir de bu itiraz formuna tıklanmaması ilginç geldi bana. Tıklayamayan başka arkadaşlar da olmuş. İtiraz sisteminde bir tür aksaklık/bug mı var acaba linki pasif yapmışlar?

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------

aferin spam kanala itiraz etmeye devam edin

Sakıncaları nedir beyler biraz daha açar mısınız? Sakata gelmeyelim

Youtube'nin ilk videolarından sanırım :D

Google'ın Youtube'u satın almasından bir kaç ay sonra açmışım kanalı. Tabi o zamanlar adsense falan yoktu :D Yine de internetten para kazanma olayına girişmeme vesile olmuş bir kanaldır

Hayırlı olsun hocam 7 sene az deil :)

Az değil, ben de çok şaşırdım yani 7 sene önce kapanan kanalın verilerinin muhafaza edilmesine. Sadece videolardaki yorumlar yok olmuş onu da normal karşılıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri