Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çeyrek milyon görüntülemeye 70k abone nasıl oluyor hocam![]()
kanal ismini kaldır.Aboneler fake
arkadaşı tanıyorum. kanalını da biliyorum. aboneler tamamen organiktir. izlenen videolara eşleşen farklı ülkeler uyarısı geldiği için videoları sildi. abone kaybı ondandır. forumla pek ilgisi olmadığından satışı usulune uygun yapmamış. adminden ricam konuyu kilitlemesi. satış kurallarına göre yeni konu açılacaktır.
Bırak ya videolar silinince abone düşüşü nerde görülmüş![]()
Aboneler Fake ise ve bunun ıspatlanabilir bir kanıt var ise. Bence form yöneticileri bu konuya dikkat etmeleri gerekir.
Çünkü zaten quizden darbeleri yedik. Bu kanal satışı yapan kişinin iyi niyetinin sorgulanması gerekir.
Fake diyenler de sadece geyik olsun diye fake dediklerini düşünmüyorum?
kanalın sağlığı açısından ismini kaldırdım satış yapacaksanız forum satış kurallarına göre konunuzu düzeltin aksi durumda konuyu kitleyeceğim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.