bunu gerçekten beğendim. ama acemi olduğum için sadece dış görünüş yanıltabilir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum yanlıs anlamada bunun icine sığabilcenmi yabunu gerçekten beğendim. ama acemi olduğum için sadece dış görünüş yanıltabilirsence neden bunu almalıyım?
dostum yanlıs anlamada bunun icine sığabilcenmi ya![]()
hocam kmsi çok yüksek daha düşüğünü bulursan bu fiyatlarda al dış görünüşü bence güzel... marka da fena değil gideri var yanibunu gerçekten beğendim. ama acemi olduğum için sadece dış görünüş yanıltabilirsence neden bunu almalıyım?
valla benim boy 1.81 falan bu tarz arabalara sığamıyorum arkadaki koltuk kafadan iptal zaten bide bunaltır böyle dar arabalar adamıbilmiyorum ki çok mu küçük bi araba1.86 boyum var
Banada bi abim aynı şeyi tavsiye ettişahin al vura vura şöforluk öğrenirsin hem parçası da ucuz![]()
D.N : Tamirciyim![]()
mesela bu araba için bu fiyat nasıl hocam alınabilir mi?Hocam tipo lara bakmani tavsiye ederim o fiyata acemilik için en iyi araçtır temizini bulursan satmak istemezsin
mesela bu araba için bu fiyat nasıl hocam alınabilir mi?
Fiat Tipo 1.4 SX 1998 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 198468183
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.