8.500 Araba Tavsiyesi Vercek ?

bunu gerçekten beğendim. ama acemi olduğum için sadece dış görünüş yanıltabilir :) sence neden bunu almalıyım?
hocam kmsi çok yüksek daha düşüğünü bulursan bu fiyatlarda al dış görünüşü bence güzel... marka da fena değil gideri var yani :)

Corsa güzel araba ama boy uzunsa ayakların direksiyona değer ben rahat edemiyprum teyzemde var aynısından. Otomatik vites ama çok benzin yakıyo ama güzel araba hızlı savurmuyo

şahin al vura vura şöforluk öğrenirsin hem parçası da ucuz (:
D.N : Tamirciyim :)

şahin al vura vura şöforluk öğrenirsin hem parçası da ucuz (:
D.N : Tamirciyim :)
Banada bi abim aynı şeyi tavsiye etti :) Vurursun bi yere sonra karşısına geçersin bi sigara çereksin ne vurdum be dersin demişti :D oda tamirciydi :D
tamircilerin kafa aynı çalısıyo heralde :D
Edit : Sigara kullanmasamda :P

2 2.5 KATI masraf demişler de, sanki herkesin altında 20 binlik ve üstü araç var. :)

Bakacağınız modeller;
ford ka, fiesta, hyundai accent, renault twingo, suzuki swift, civicler vs.

3 kere şahin'i vurdum duvara :D
Tampon , çamurluk , sağ sol far , sis far , kaput değiştirdim bin lirayı geçmedi masrafı
Ama hiç yoktan araba kullanmayı öğrendik :)

Edit : Bi kaç kerede aynaları bıraktım yolda bimilyoncudan ayna alır gibi gittim aldım :D
D.N : Peder bey Tamirci sadece parça masrafı verdim :)

al bi tofaş acemiliğini atarsın hemde parcası vs ucuz + masraf cıkartıkca neyin ne işi yaradğını falan ögrenmiş olursun :D

Al bi corsa kafan rahat etsin 97 model 1,4 swing var boyum 1,87 hiçbir sıkıntı yaşamadım araba tüplüyse at 20 tl gaz 100 110km gez :)

Hocam tipo lara bakmani tavsiye ederim o fiyata acemilik için en iyi araçtır temizini bulursan satmak istemezsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri