8 Dakikalık Bir Videoya Kaç Reklam Eklemeliyim

ersincaki

Kayıtlı Üye
Genelde 8-10 dakikalık oyun videoları paylaşıyorum. Bu zamana kadar hep en fazla 4 reklam ekleyecek şekilde ilerliyordum. Ancak bunun algoritmaya veya reklam kazançlarına etkisi nedir bilmiyorum. Kaçıncı dakikalardan itibaren ve en fazla kaç reklam eklersem daha faydalı ve kazançı getirisi olmuş olur?

YouTube'un reklam politikaları gereği, 10 dakikadan kısa videolarda en fazla 1 reklam, 10-20 dakika arası videolarda en fazla 2 reklam ve 20 dakikadan uzun videolarda en fazla 3 reklam eklenebilir. Ancak bu sınırlar her zaman en iyi sonucu vermez.

En iyi reklam stratejisi videonun içeriğine, izleyici kitlesine ve uzunluğuna bağlıdır. Örneğin, videonuzda önemli bir konuya değinirseniz veya uzun bir hikaye anlatıyorsanız, izleyicilerin dikkatini kaybetmeden daha fazla reklam ekleyebilirsiniz. Ancak, fazla reklam koymak izleyicilerin ilgisini kaybettirebilir ve videoyu terk etmelerine neden olabilir.

Bununla birlikte, genel bir öneri olarak, 8-10 dakikalık bir video için 2 reklam koymak uygun olabilir. Bu reklamları video başlama ve bitişinden hemen sonra, ve video içerisinde doğal bir geçişle ekleyebilirsiniz.

Ayrıca, reklam getirisi de birçok faktöre bağlıdır, bu nedenle reklam sayısını arttırmak, otomatik olarak daha fazla kazanç getirmeyecektir. İzleyici kitlenizin ve izlenme sayılarınızın artması reklam gelirlerinizi artıracaktır.
Sayın hocam mesaj spamı yapıyorsun. Bu şekilde yasak diye biliyorum. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Sınır yok. Ama sürekli reklam çıkmayacak. Tavsiyem daha uzun videolarda 10 dakika, 8 dakikalık videoda sadece ortaya koy yeter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri