Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Koray hocam. Ürün bitmiş ama mağazalarda var diyor. Bulunduğu mağazalara baktım. karaman gözüküyor müaitseniz bir bakın isterseniz .)
Koray hocam. Ürün bitmiş ama mağazalarda var diyor. Bulunduğu mağazalara baktım. karaman gözüküyor müaitseniz bir bakın isterseniz .)
,Arabayı çıkaramıyorum kardan dolayı hocam kim gidecek şimdi oraya![]()
45 dk önce falan bi tane daha sipariş ettim pcden olmuyorsa Mobilden deneyinŞu an hala alınabiliyor mu acaba ? [MENTION=10575]fenomen[/MENTION] [MENTION=12575]bio33[/MENTION]
Arabayı çıkaramıyorum kardan dolayı hocam kim gidecek şimdi oraya![]()
,
Abi öldüm gülmekten yaBenzin parası yakacak oraya ne kadar uzaklığı bilmiyorumda o ne olcak
alt tarafı 4 lira, gittigidiyorda 8 lira
![]()
Uzaklığı sorun değil dolmuşla 10 dakıka suruyor ama bu sogukta arabasız cıkmam![]()
Bugün kargo gelmiş 2 adet sipariş geçmiştim 1 adet gelmiş ne kadar mal bir firma çıktı bu teknosa...
dua et bişeyler gelmiş. bize daha gelen giden olmadı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.